Jump to content

Η DJI αποκαλύπτει το drone Avata FPV με προστατευτικά έλικα και διάρκεια πτήσης 18 λεπτών


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέα προσθήκη έρχεται από την DJI, το νεότερο drone της με το όνομα Avata και η εταιρεία λέει ότι είναι “η απόλυτη εμβαπτιστική εμπειρία drone” για τους λάτρεις της πτήσης πρώτου προσώπου (FPV). Συνδυάζεται με το DJI Goggles 2 και το χειριστήριο DJI Motion, για να προσφέρει “τη σχεδόν εξωσωματική εμπειρία πτήσης FPV”, σύμφωνα με τον Creative Director της DJI Ferdinand Wolf. Μπορείτε επίσης να το ελέγξετε με το υπάρχον DJI FPV Remote Controller 2 και το DJI FPV Googles V2.

Το Avata έχει διάρκεια μπαταρίας 18 λεπτών από την μπαταρία 2.420 mAh και ζυγίζει 410 γραμμάρια. Διαθέτει ενσωματωμένα προστατευτικά για ασφάλεια σε κλειστούς χώρους, ενώ η κάμερα υπερ-ευρείας οπτικής γωνίας 155 μοιρών διαθέτει αισθητήρα CMOS 1/1,7″. Μπορεί να κάνει λήψη σε 4K στα 60fps, καθώς και “2,7K” στα 50/ 60/100/120 fps.

Μπορεί να αιωρείται σαν ένα παραδοσιακό drone, να επιταχύνει σαν δρομέας, να κάνει μεγέθυνση και σμίκρυνση σε στενούς χώρους και να σταματήσει σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Εάν τύχει να προσγειωθεί ανάποδα, η νέα λειτουργία Turtle Mode του επιτρέπει να γυρίσει πίσω και να απογειωθεί ξανά.

Μιλώντας για λειτουργίες, υπάρχουν τρεις από αυτές για λειτουργία: Κανονική, στην οποία το Avata λειτουργεί παρόμοια με άλλα drones DJI, αιωρούμενο στη θέση του με τη χρήση δορυφορικής πλοήγησης ή οπτικών συστημάτων εντοπισμού θέσης στο κάτω μέρος του drone. Η χειροκίνητη λειτουργία (μόνο με το DJI FPV Remote Controller 2) είναι αυτή στην οποία έχετε πλήρη, απεριόριστο έλεγχο και απολαμβάνετε την καθηλωτική εμπειρία πτήσης FPV, με τη δυνατότητα να προσαρμόζετε τις παραμέτρους ανάλογα με την καρδιά σας.

Τέλος, η λειτουργία Sport είναι ένας υβριδικός συνδυασμός των άλλων δύο, προσφέροντας ορισμένες από τις δυνατότητες δυναμικής κίνησης που συνοδεύουν τη χειροκίνητη λειτουργία μαζί με μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας της Normal mode.

Το DJI Avata είναι διαθέσιμο σήμερα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της DJI για 629 $ (ή 579 €, 499 £) από μόνο του ή 1.388 $ (1.429 €, 1.229 £) μαζί με το DJI Goggles 2 και το DJI Motion Controller. Μπορείτε επίσης να το παραλάβετε μαζί με τα DJI FPV Goggles V2 και το DJI Motion Controller για 1.168 $. Ένα κιτ που περιέχει δύο μπαταρίες και έναν σύστημα φόρτισης μπαταριών μπορεί να γίνει δικό σας με 279 $.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...