Jump to content

Φέτος το Φθινόπωρο η Fitbit λανσάρει τις συσκευές Sense 2, Versa 4 και Inspire 3


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άλλη μια φθινοπωρινή περίοδο ξεκινά σε λίγο και η Fitbit την υποδέχεται με μια ανανεωμένη σειρά high-end smartwates της. Η εταιρεία που ανήκει στην Google επέλεξε να εξελίξει διακριτικά τα σχέδια των Versa 4 και Sense 2, επιλέγοντας να αποφύγει τυχόν επαναστατικές αλλαγές φέτος σε αυτό το τμήμα.

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το Sense 2 έχει λειτουργια για ολοήμερη διαχείριση του άγχους χάρη στον νέο συνεχή αισθητήρα EDA. Αυτό μπορεί να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πιθανούς παράγοντες που προκαλούν άγχος και να δημιουργήσετε μια ρουτίνα διαχείρισης του άγχους που ενισχύει την ανθεκτικότητα σας με την πάροδο του χρόνου. Μαζί με το Versa 4, διαθέτει 40 τρόπους άσκησης (διπλάσιο από τον προηγούμενο αριθμό), GPS και περισσότερες από 1.000 προγράμματα προπονήσεων και συνεδρίες ενσυνειδητότητας κρυμμένες πίσω από το paywall Fitbit Premium. Αυτό σας παρέχει επίσης την πιο λεπτομερή παρακολούθηση ύπνου και τον “Ημερήσιο Δείκτη Ετοιμότητας” που σας ενημερώνει “πότε να πιέσετε σκληρά ή να αφιερώσετε μια μέρα ξεκούρασης” και φαίνεται ότι η Fitbit δεν σχεδιάζει να καταργήσει τη συνδρομή επί πληρωμή.

Καμία από αυτές τις συσκευές δεν φέρει το Wear OS, καθώς πιθανότατα ήταν ήδη υπό ανάπτυξη όταν συνέβη η εξαγορά της Fitbit από την Google. Ωστόσο, η Google υπόσχεται ότι οι εφαρμογές της στους χάρτες και το ψηφιακό πορτοφόλι θα είναι σύντομα διαθέσιμες στο Versa 4 και στο Sense 2.

Αυτά τα δύο μοντέλα έχουν επίσης παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού 24/7 και προσφέρουν περισσότερες από έξι ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μέσω της γρήγορης φόρτισης, 12 λεπτά είναι αρκετά για μια ημέρα χρήσης.

Το Inspire 3 είναι η πιο πρόσφατη επανάληψη του οικονομικότερου fitness tracker της Fitbit και καταγράφει δεδομένα όπως τους καρδιακούς παλμούς, θερμίδες, απόσταση, ύπνο και άγχος σε ένα επανασχεδιασμένο λεπτό, ελαφρύ και τώρα πολύχρωμο πακέτο. Μπορεί να διαρκέσει έως και 10 ημέρες με φόρτιση ανάλογα με τη χρήση σας και 3 ή περισσότερες ημέρες με τη λειτουργία προβολής πάντα ενεργοποιημένη.

Οι τιμές για Versa 4 αγγίζουν τα 229,95 $, το Sense 2 κοστολογείται στα 299,95 $ και το Inspire 3 στα 99,95 $. Σε όλες τις περιπτώσεις, λαμβάνετε δωρεάν συνδρομή Premium με αυτόματη ανανέωση έξι μηνών. Και τα τρία μοντέλα είναι τώρα διαθέσιμα για προ-παραγγελία στο fitbit.com και μπορείτε “να επιλέξτε παγκόσμιους λιανοπωλητές”. Το Inspire 3 θα γίνει διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο, ενώ τα άλλα δύο έρχονται αυτό το φθινόπωρο.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...