Jump to content

$10.000 κοστίζει η πιο... "lux" έκδοση του Samsung Galaxy Z Fold4!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συλλογή με νέες, εκλεπτυσμένες συσκευές ετοιμάζει η εταιρεία Caviar που είναι καταξιωμένη στον κλάδο της, δηλ. στην επένδυση τηλεφώνων της αγοράς με ιδιαίτερα υλικά υψηλής αισθητής και πολυτελείας! Η νέα αυτή  συλλογή ονομάζεται Heralds of the Galaxy και περιλαμβάνει τέσσερα νέα σχέδια για το Samsung Galaxy Z Fold4, με υλικά από μετεωρίτη, χρυσές πινελιές και αληθινό δέρμα μόσχου.

Οι τιμές ξεκινούν από 9.470 δολάρια, αλλά η επιλογή ενός μοντέλου με χρήση υλικών από μετεωρίτη κοστίζει πάνω από 10.000 δολάρια.

Το αστέρι του σόου ονομάζεται Golden Meteor και είναι ουσιαστικά ένα Galaxy Z Fold4 με επανασχεδιασμένο πίσω πάνελ. Έχει σωματίδια μετεωρίτη από τρεις διαφορετικές πέτρες: Seymchan, Muonionalusta και Canyon Diablo. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό στο είδος του που σημαίνει ότι κάθε αντίγραφο θα έχει ένα μοναδικό σχέδιο, όπως αποκάλυψε η Caviar.

Μιλώντας για αποκλειστικότητα, η εταιρεία υπόσχεται να κατασκευάσει μόνο 29 μονάδες αυτού του συγκεκριμένου σχεδίου που έχει επίσης το λογότυπο Caviar σε χρυσό 24 καρατίων και μερικά χρυσά στοιχεία με κράμα κοσμημάτων από χρυσό (24Κ, 7 mK). Η τιμή είναι 11.030 $ για μια έκδοση 256 GB και 11.460 $ για την έκδοση 512 GB.

Οι ίδιες πέτρες χρησιμοποιούνται σε μια ελαφρώς φθηνότερη έκδοση που δεν έχει χρυσές πινελιές, αντιθέτως η Caviar εδώ χρησιμοποιεί τιτάνιο. Ονομάζεται Canyon Diablo και το κομψό μαύρο σχέδιο κοστίζει 10.680 $ (ή 11.110 $ για διπλό αποθηκευτικό χώρο).

Αυτό το τηλέφωνο μπορεί να έχει διαφορετικό σχεδιασμό στο πίσω μέρος, αλλά στο εσωτερικό, είναι το ίδιο εντυπωσιακό πτυσσόμενο τηλέφωνο με chipset Snapdragon 8+ Gen 1 και τριπλή κάμερα 50 MP.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...