Jump to content

Τα κατασκευαστικά προβλήματα του OnePlus 10T διαψεύδονται από την εταιρεία


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προς αμφισβήτηση θέτει η OnePlus τα διάφορα τεστ ανθεκτικότητας του νέου της OP10T από δημοφιλείς YouTubers και επιμένει πως το νέο της smartphone πληροί ή ακόμα και υπερβαίνει όλες τις εκτεταμένες διαδικασίες δοκιμών αντοχής τους και μπορεί να αντέξει σε σκληρή καθημερινή χρήση. Η δήλωση της εταιρείας έρχεται λίγες μέρες μετά από ένα βίντεο για την ανθεκτικότητα του τηλεφώνου από το κανάλι στο YouTube JerryRigEverything. Το βίντεο έδειξε ότι το OnePlus 10T έσπασε στο μισό με παρόμοιο τρόπο όπως το OnePlus 10 Pro αφού ασκήθηκε πίεση επάνω του. Το OnePlus 10T απέδωσε καλά στη δοκιμή γρατσουνίσματος και ανταποκρίθηκε καλά όταν η οθόνη του υπερθερμάνθηκε από έναν αναπτήρα.

“Το OnePlus 10T πληροί ή υπερβαίνει όλες τις εκτεταμένες διαδικασίες δοκιμών αντοχής της OnePlus, αυτό περιλαμβάνει μια δοκιμή πίεσης όπου η συσκευή αιωρείται ενώ το βάρος εφαρμόζεται στο κέντρο της τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος της. Το OnePlus 10T έχει βελτιωμένο σχεδιασμό μηχανικής δομής και μπορεί να αντέξει πάνω από 45 κιλά εξωτερικής δύναμης σε αυτή τη δοκιμή στο εργαστήριο της OnePlus”, δήλωσε η OnePlus σε μια δήλωση που εστάλη στο Gadgets 360.

Το OnePlus 10T υποβλήθηκε σε αυστηρές δοκιμές ανθεκτικότητας από τον YouTuber Zack Nelson στο κανάλι του στο YouTube JerryRigEverything. Το βίντεο έδειξε ότι το smartphone που κυκλοφόρησε πρόσφατα επιβίωσε στις περισσότερες δοκιμές στις οποίες εκτέθηκε σε γρατσουνιές και φωτιά. Το τηλέφωνο λειτουργούσε άψογα ακόμα και μετά από γδαρμένο γυαλί και καμένη οθόνη.

Ωστόσο, απέτυχε να επιβιώσει στη δοκιμή κάμψης και κυριολεκτικά έσπασε στη μέση

” Όταν σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε smartphones στην OnePlus, διασφαλίζουμε ότι όχι μόνο προσφέρουν έναν όμορφο και αφόρητο σχεδιασμό, αλλά είναι επίσης ανθεκτικό ώστε να αντέχουν στην καθημερινή χρήση”, προστίθεται στην ανακοίνωση της OnePlus.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η δοκιμή κάμψης είναι ένας από τους τρόπους έκθεσης του τηλεφώνου σε ακραίες συνθήκες, κάτι που μπορεί να μην συμβεί σε πραγματικά σενάρια. Ωστόσο, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι σε περιπτώσεις όπου το τηλέφωνο υποβάλλεται σε ακραίες συνθήκες θα υποστεί κάποια μεγάλη ζημιά.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...