Jump to content

Έρχεται νέο sub-brand από την Xiaomi;


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημαντικά είναι τα έσοδα που εξασφαλίζει η Xiaomi από θυγατρικές της εταιρείες όπως η Redmi και η Poco, ενώ παράλληλα είναι σίγουρο πως με αυτόν τον τρόπο έχει καλύψει πολλά διαφορετικά τμήματα του αγοραστικού κοινού. Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, η εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια νέα σειρά συσκευών ή μια υπο-μάρκα που απευθύνεται κυρίως σε λάτρεις της τεχνολογίας. Η νέα υπο-μάρκα ή σειρά λέγεται ότι περιλαμβάνει smartphones που θα τρέχουν σχεδόν μια καθαρή, στοκ έκδοση του Android.

Το Mobile Indian, επικαλούμενο πηγές, ισχυρίζεται ότι η Xiaomi σχεδιάζει να εισαγάγει νέες υπο-μάρκες ή ίσως μια νέα σειρά συσκευών. Η δημοσίευση δεν αποκάλυψε το όνομα της επερχόμενης υπο-μάρκας ή της σειράς, αλλά πρότεινε ότι θα απευθυνόταν στην κοινότητα των φανατικών της τεχνολογίας.

Τα smartphones που θα κυκλοφορήσουν με αυτήν την νέα επωνυμία  θα τροφοδοτούνται από τους επεξεργαστές της σειράς Qualcomm 700. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, τα τηλέφωνα θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν τρεις σημαντικές ενημερώσεις και τέσσερα χρόνια έγκαιρων ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας.

Μιλώντας για την τιμή, τα νέα αυτά μοντέλα λέγεται ότι κοστίζουν μεταξύ 15.000 και 25.000 Rs (188-313 $). Είναι ενδιαφέρον ότι η πλειοψηφία των τηλεφώνων Redmi και Poco βρίσκονται επίσης στο ίδιο εύρος. Επιπλέον, οι συσκευές που θα κυκλοφορήσουν με αυτή τη νέα υπο-μάρκα ή σειρά θα κατασκευάζονται σύμφωνα με πληροφορίες στην Ινδία.

Η Xiaomi δεν έχει επιβεβαιώσει κανέναν από τους ισχυρισμούς της δημοσίευσης, γι’ αυτό σας προτείνουμε να αφομοιώσετε τις παραπάνω πληροφορίες με αρκετή καχυποψία περί της αυθεντικότητας των άνωθεν πληροφοριών.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Εδώ τα ήδη υπάρχοντα δεν προλαβαίνει να αναβαθμίσει, θέλει και νέα σειρά ή υπομάρκα να βγάλει!!! 

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...