In_Da_House Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Κατεβάζεις το TestDrive.zip. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (UPDATE) ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Προκειμένου να ενημερώσετε το πρόγραμμα "TestDrive" το οποίο έχετε ήδη εγκαταστήσει στον υπολογιστή τους, με τις τελευταίες διορθώσεις στις ερωτήσεις και τις απαντήσεις, πρέπει να κατεβάσεις αυτό. ΟΔΗΓΕΙΕΣ: * Αποσυμπιέστε το αρχείο TestDrive.zip με το πρόγραμμα WinZip ή κάποιο άλλο αντίστοιχο. * Εκτελέστε το πρόγραμμα setup.exe και ακολουθείστε τις οδηγίες στην οθόνη. * Ρυθμίστε την οθόνη σας σε ανάλυση 1024 Χ 768 και Large Fonts (120dpi). Για αυτή τη ρύθμιση ακολουθείτε τα βήματα: Από την επιφάνεια εργασίας δεξί κλικ --> Ιδιότητες --> Ρυθμίσεις --> Για Προχωρημένους --> Ρύθμιση DPI: Μεγάλο μέγεθος (120 DPI). κατεβασα το .zip αλλα παω να το ανοιξω κανω extract κ μου βγαζει error κ μ κανει το φακελο χωρις τα αρχεια που'χει μεσα το zip .. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Πρέπει να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Τα κ μ δεν είναι αποδεκτά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 κατεβασα το .zip αλλα παω να το ανοιξω κανω extract κ μου βγαζει error κ μ κανει το φακελο χωρις τα αρχεια που'χει μεσα το zip .. :X Μόλις το δοκίμασα και μου τα έκανε extract κανονικά...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lia_h_asxeth Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Καλημέρα παιδιά οποιος μπορεί ας μου πει πως θα κατεβάσω την έκδοση του Power Point αναλυτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Καλημέρα παιδιά οποιος μπορεί ας μου πει πως θα κατεβάσω την έκδοση του Power Point αναλυτικά Τι εννοείς; Γίνει λίγο πιο συγκεκριμένη. Ποιο PowerPoint; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lia_h_asxeth Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Την εκδοση για τα σηματα λέω. Εχω αυτη του υπουργείου αλλα δεν με βοηθάει καθόλου. Συγνώμη αλλα ειμαι εντελώς άσχετη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Την εκδοση για τα σηματα λέω. Εχω αυτη του υπουργείου αλλα δεν με βοηθάει καθόλου. Συγνώμη αλλα ειμαι εντελώς άσχετη Μπορείς να κατεβάσει το PowerPoint Viewer 2003 για να ανοίξεις τη παρουσίαση που θέλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Την εκδοση για τα σηματα λέω. Εχω αυτη του υπουργείου αλλα δεν με βοηθάει καθόλου. Συγνώμη αλλα ειμαι εντελώς άσχετη Θα σου στείλω το link με τα Σήματα στο PowerPoint σε PM γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το ποστάρω εδώ. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Αν είναι εύκολο και σε μένα να μου στείλεις το Link να το κατεβάσω σε Powerpoint, σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Θα σου στείλω το link με τα Σήματα στο PowerPoint σε PM γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το ποστάρω εδώ. Εφόσον το link δεν παραπέμπει σε παράνομο περιεχόμενο, μπορείς να το ποστάρεις και εδώ. (Ενδιαφέρομαι και εγώ...:whistle:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 OK, αυτό είναι το αρχείο με τα σήματα στο PowerPoint: http://rapidshare.com/files/95301842/Test_K.O.K_ppt.CR.rar Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 OK, αυτό είναι το αρχείο με τα σήματα στο PowerPoint: http://rapidshare.com/files/95301842/Test_K.O.K_ppt.CR.rar Να 'σαι καλά φίλε, ευχαριστώ! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerthunder Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Πολύ χρήσιμο ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleanthiss Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 re paidia poios tha me voithisei sas parakalw na katevasw kai gw ayto to programma gia ta shmata !!!plzzz! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buzz Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Η σχολή οδηγών Παπαλός έχει φτιάξει μια προσομοίωση του τεστ οδήγησης για σήματα που δίνει το υπουργείο σε flash. Παίζει online, δε χρειάζεται ούτε install ούτε αλλαγές ρυθμίσεων: http://www.papalos.gr/testdrive.html http://users.forthnet.gr/ath/athina/fs.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Η σχολή οδηγών Παπαλός έχει φτιάξει μια προσομοίωση του τεστ οδήγησης για σήματα που δίνει το υπουργείο σε flash. Παίζει online, δε χρειάζεται ούτε install ούτε αλλαγές ρυθμίσεων: http://www.papalos.gr/testdrive.html http://users.forthnet.gr/ath/athina/fs.jpg ωραίος, γιατί το άλλο ήθελε μετατροπές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts