Jump to content

To νέο χειριστήριο DualSense Edge της Sony!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχθές έκρυβε μια ωραία έκπληξη η Sony για τους δικούς της fans και μιλάμε για την ανακοίνωση του νέου τηλεχειριστηρίου DualSense Edge για το PlayStation 5. Είναι η πιο πρόσφατη προσαρμόσιμη έκδοση ενός χειριστηρίου με την υπογραφή της PlayStation.

Το DualSense Edge διαθέτει δύο νέα κουμπιά στο πίσω μέρος, δύο κουμπιά λειτουργίας στο κάτω μέρος, ενημερωμένα joysticks και κουμπιά τύπου σκανδάλης και ενισχυμένο σχεδιασμό USB.

Τα κουμπιά πίσω (LB και RB) παρέχουν πρόσθετες λειτουργίες και μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ σχεδίων μοχλού.

Τα νέα joystick στο DualSense Edge διαθέτουν μεταβλητά καπάκια, τα οποία μπορούν να εναλλάσσονται. Ολόκληρη η μονάδα joystick μπορεί επίσης να αντικατασταθεί, επομένως εάν το ένα ή και τα δύο χειριστήρια υποστεί ζημιά, μπορεί απλώς να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί χωρίς να αντικατασταθεί ολόκληρο το χειριστήριο.

Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την ευαισθησία του stick καθώς και “τις νεκρές ζώνες”. Μπορείτε να δημιουργήσετε προφίλ με τα προκαθορισμένα χειριστήρια και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους, καθώς και να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες όπως η ένταση του παιχνιδιού, η ισορροπία συνομιλίας και το μενού ρυθμίσεων προφίλ ελεγκτή μέσω των δύο κουμπιών λειτουργίας που είναι συνδεδεμένα στα joystick.

Τα κουμπιά σκανδάλης στο επάνω μέρος είναι επίσης ρυθμιζόμενα. Μπορείτε να αλλάξετε τη διαδρομή και τις νεκρές ζώνες χρησιμοποιώντας τους διακόπτες στο πίσω μέρος. Αντί να έχετε μεγάλη διαδρομή σκανδάλης για κάθε παιχνίδι, θα μπορούσατε να έχετε μακρινές διαδρομές για ένα παιχνίδι αγώνων και σύντομες για άλλο είδος παιχνιδιού.

Η Sony έχει επίσης αναβαθμίσει την υποδοχή USB-C με μηχανισμό κλειδώματος που ασφαλίζει και δεν βγαίνει κατά λάθος.

Οι υπόλοιπες διαφορές εντοπίζονται στο αισθητικό κομμάτι.Το DualSense Edge διαθέτει ένα μαύρο touchpad με τα εικονίδια PlayStation και ένα γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα γύρω από τα sticks. Τα κουμπιά στο μπροστινό μέρος έχουν επίσης μαύρο φόντο όπως και η περιοχή γύρω από τα πίσω κουμπιά.

Εκτός από αυτό, το DualSense Edge είναι ουσιαστικά το DualSense και περιλαμβάνει όλες τις υπάρχουσες λειτουργίες DualSense, όπως απτική ανάδραση, προσαρμοστικούς ερεθισμούς, ενσωματωμένο μικρόφωνο, χειριστήρια κίνησης και πολλά άλλα.

Το DualSense Edge θα συνοδεύεται από ένα σετ καπακιών, σετ κουμπιών πίσω, καθώς και ένα τροποποιημένο καλώδιο USB-C με μηχανισμό κλειδώματος. Θα υπάρχει επίσης μια θήκη μεταφοράς, η οποία δεν μπορεί απλώς να φιλοξενήσει το χειριστήριο και τα αξεσουάρ του, αλλά μπορεί επίσης να φορτίσει το χειριστήριο ενώ είναι μέσα χρησιμοποιώντας την θύρα USB.

Η Sony δεν έχει αναφέρει τιμή ή ακόμη και ημερομηνία κυκλοφορίας για το DualSense Edge. Η εταιρεία θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες τους επόμενους μήνες.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...