Jump to content

WhatsApp: Τώρα και για Windows και MacOS


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H σύνδεση χρηστών στο WhatsApp επιτρέπεται εδώ και καιρό σε κάθε desktop PC, ώστε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνε κλήσεις και μηνύματα χωρίς να χρειάζεται το smartphone σας κοντά. Αυτό γίνεται μέσω του WhatsApp Web, ενός προγράμματος περιήγησης ή μιας διαδικτυακής εφαρμογής WhatsApp για υπολογιστές.

Πλέον τα πράγματα άλλαξαν και το WhatsApp κυκλοφορεί μια εφαρμογή Windows, η οποία δεν χρησιμοποιεί πλέον το παλιό backend που βασίζεται στο web και έχει ενημερωθεί για να εκτελείται εγγενώς στα Windows. Παρόλο που η εφαρμογή δεν θα φαίνεται πραγματικά διαφορετική θα εκτελείται καλύτερα, θα χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους και θα εκκινεί πιο γρήγορα από πριν. Αυτές οι εφαρμογές θα σας επιτρέψουν επίσης να κρατάτε ζωντανές τις συνομιλίες από το πληκτρολόγιό σας όταν το τηλέφωνό σας είναι εκτός σύνδεσης.

Αντίστοιχα, μια τέτοια εγγενής εφαρμογή του WhatsApp θα κυκλοφορήσει στο MacOS και για την ώρα είναι υπό ανάπτυξη. Η εφαρμογή MacOS δοκιμάζεται σε κλειστή έκδοση beta και θα φτάσει ως “Universal app” του MacOS που σημαίνει ότι θα βασίζεται στην έκδοση iPhone της εφαρμογής WhatsApp και θα εκτελείται εγγενώς σε φορητούς υπολογιστές της Apple. Το 9to5Mac αναφέρει ότι η πρώιμη beta έκδοσης της νέας εφαρμογής για υπολογιστές WhatsApp είναι σημαντικά ταχύτερη από την τρέχουσα έκδοση.

Ανεξάρτητα από την πλατφόρμα στην οποία χρησιμοποιείτε τη νέα εφαρμογή για υπολογιστές WhatsApp, θα πρέπει να τη συνδέσετε με έναν λογαριασμό smartphone που είναι συνδεδεμένος με έναν αριθμό τηλεφώνου. Μόλις συνδεθείτε, θα μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα και να πραγματοποιείτε κλήσεις WhatsApp με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο σε κάθε συνδεδεμένη συσκευή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως και τέσσερις συνδεδεμένες συσκευές ενώ το τηλέφωνό σας είναι εκτός σύνδεσης, αλλά οι συνδεδεμένες συσκευές θα αποσυνδεθούν αυτόματα εφόσον παρέλθει το χρονικό διάστημα των 14 ημερών από τότε που χρησιμοποιήσατε το τηλέφωνό σας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...