Jump to content

Πληθώρα νέων συσκευών θα μας παρουσιάσει η Apple στις 7 Σεπτεμβρίου!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλες οι έγκυρες πηγές του διαδικτύου, επιβεβαιώνουν πως η Apple Inc. σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση παρουσίασης στις 7 Σεπτεμβρίου για να αποκαλύψει τη σειρά iPhone 14, παρουσιάζοντας την πιο πρόσφατη έκδοση ενός προϊόντος που με τις πωλήσεις του εξασφαλίζει κάθε χρόνο ένα μεγάλο μέρος εσόδων στην εταιρεία.

Τα νέα iPhone θα ξεκινήσουν μέσα σε μια πολυάσχολη νέα φθινοπωρινή σεζόν προϊόντων, η οποία θα περιλαμβάνει επίσης πολλά νέα μοντέλα Mac, low-end και high-end iPads και τρία μοντέλα Apple Watch.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι η Apple ενημερώνει το κορυφαίο προϊόν της σε μια δύσκολη στιγμή για τον κλάδο. Οι πωλήσεις smartphones έχουν αρχίσει να σημειώνουν πτώση, καθώς οι καταναλωτές αντιμετωπίζουν τον πληθωρισμό και την κλονισμένη οικονομία. Ωστόσο, η Apple φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα από τους ομολόγους της: Το iPhone πούλησε καλά το περασμένο τρίμηνο και η εταιρεία έχει ενημερώσει τους προμηθευτές ότι δεν προβλέπει πτώση της ζήτησης.

Ο τεχνολογικός γίγαντας με έδρα το Κουπερτίνο της Καλιφόρνια συνήθως ανακοινώνει άλλα προϊόντα παράλληλα με το iPhone, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων ρολογιών της Apple. Η εταιρεία συνήθως κυκλοφορεί το νέο iPhone στα καταστήματα περίπου μιάμιση εβδομάδα μετά την αποκάλυψή του και η Apple αναμένεται να παραμείνει σε αυτό το μοτίβο φέτος. Ορισμένοι υπάλληλοι καταστημάτων λιανικής έχουν πει να προετοιμαστούν για μια σημαντική κυκλοφορία νέου προϊόντος στις 16 Σεπτεμβρίου.

Η μετοχή της Apple ανέβηκε κατά σχεδόν 1% στα 174,54 δολάρια, στις συναλλαγές της Νέας Υόρκης. Η μετοχή παραμένει μειωμένη κατά 2% φέτος, αν και έχει αναρριχηθεί από μια πολύ βαθύτερη πτώση τους τελευταίους μήνες.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...