Jump to content

Ακριβότερα κατά 15% τα νέα iPhone 14 Pro σε σχέση με πέρυσι


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H Apple θα αυξήσει τις τιμές των επερχόμενων iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Επί του παρόντος, το iPhone 13 Pro ξεκινά από 999 $ και το Pro Max από 1.099 $. Ακούσαμε αντικρουόμενες φήμες για αύξηση των τιμών, με έναν να λέει ότι οι τιμές θα μπορούσαν να αυξηθούν κατά 100 $ και έναν άλλο να λέει ότι οι τιμές θα παραμείνουν οι ίδιες. Η τιμή εκκίνησης πιθανότατα θα αυξηθεί ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, επειδή το φθηνότερο μοντέλο mini έχει προφανώς αποσυρθεί και το αρχικό μοντέλο θα είναι τώρα το iPhone 14 6,1 ιντσών ενώ μια προηγούμενη αναφορά είχε αναφέρει πως αυτό το μοντέλο θα κοστίζει 799 $.
Ο Kuo σημειώνει ότι η Hon Hai Precision Industry, η οποία είναι γνωστή ως Foxconn διεθνώς και συναρμολογεί iPhone για την Apple, έχει αυξήσει τις προβλέψεις εσόδων της και ο αναλυτής πιστεύει ότι αυτό οφείλεται στο ότι η εταιρεία θα επωφεληθεί από την υψηλότερη μέση τιμή πώλησης του iPhone 14.
Πιο ειδικά, ο Kuo δηλώνει ότι τα μοντέλα iPhone 14 Pro θα είναι πιο ακριβά από τους προκατόχους τους και εκτιμά ότι η μέση τιμή πώλησης της σειράς iPhone 14 θα αυξηθεί κατά 15%, περίπου στα 1.000-1.050 δολάρια. Οι επαγγελματίες αναμένεται επίσης να πραγματοποιήσουν περισσότερες πωλήσεις, κάτι που είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο μπορεί να συμβάλουν σε υψηλότερο ASP.
Το βασικό iPhone 13 5,4 ιντσών κοστίζει 699 $. Στη θέση του, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει ένα τυπικό μοντέλο Max 6,7 ιντσών. Έτσι, η αύξηση της τιμής κατά 15% δεν μπορεί να αποδοθεί εξ ολοκλήρου στα μοντέλα Pro, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα είναι πιο ακριβά από τα μοντέλα του 2022.
Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι τα iPhone 14 Pro και Pro Max είναι πιθανό να διαθέτουν νέο μπροστινό σχεδιασμό με εγκοπές σε σχήμα χαπιού και οπές, κύρια κάμερα υψηλότερης ανάλυσης 48MP και το νέο chipset A16 Bionic.
Τα iPhone 14 και 14 Max πιθανότατα θα μεταφέρουν το σχεδιασμό των ομολόγων τους από πέρυσι και πιθανότατα θα έχουν το παλιό chip A15 Bionic, το οποίο είναι ταχύτερο από τα premium chip που τροφοδοτούν τα καλύτερα τηλέφωνα Android του 2022.
Οι κανονικές παραλλαγές μπορεί επίσης να προσφέρουν περισσότερη μνήμη RAM, αλλά μια νεότερη τεχνολογία RAM θα ​​είναι αποκλειστική για τους κατόχους των παραλλαγών Pro. Όλα τα μοντέλα της σειράς θα μπορούσαν να φέρουν μια βελτιωμένη μπροστινή κάμερα.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...