Jump to content

Η Apple θα αλλάξει όλες τις θήκες AirPods σε USB-C το 2023


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι μέρες τη θύρας συνδεσιμότητας Lightning φαίνεται να είναι μετρημένες. Η σειρά iPad της εταιρείας, η οποία έχει μεταβεί από το Lightning στο USB-C από το 2018, αναμένεται να ολοκληρώσει τη μετάβαση αργότερα μέσα στο έτος και η σειρά iPhone φέρεται να ξεκινά τη δική της αλλαγή το 2023.

Όμως μην ξεχνάμε πως το πρότυπο Lightning δεν περιορίζεται στο iPhone και στο iPad και εξακολουθούν να υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με τα σχέδια της Apple για τη θύρα σε ορισμένα αξεσουάρ, όπως την θήκη φόρτισης των AirPods. Κάθε θήκη AirPods που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής έχει μια θύρα Lightning, αλλά αυτό θα μπορούσε σύντομα να αλλάξει, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo. Σε ένα tweet που δημοσιεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες,  ο έγκριτος αναλυτής προβλέπει ότι όλα τα μοντέλα AirPods θα έχουν θήκες με θύρα φόρτισης USB-C το 2023.

Δεν είναι σίγουρος ο αναλυτής για την περίπτωση των AirPods Pro δεύτερης γενιάς που αναμένεται να κυκλοφορήσουν πριν από το τέλος του 2022. Αυτό το μοντέλο, το οποίο φημολογείται για περισσότερο από ένα χρόνο, θα μπορούσε να έρθει πολύ νωρίς για τη μετάβαση σε USB-C προειδοποιεί ο Kuo. Το tweet του υπονοεί ότι η Apple μπορεί να λανσάρει μια νέα θήκη USB-C για τις εκδόσεις Pro το επόμενο έτος.

Όταν η Apple παρουσίασε τα AirPods τρίτης γενιάς το περασμένο φθινόπωρο, ενημέρωσε επίσης τη θήκη AirPods Pro με φόρτιση τύπου MagSafe χωρίς αλλαγή των ακουστικών.

Η μετάβαση στο USB-C εγείρει επίσης περαιτέρω ερωτήματα σχετικά με ένα μέλος της σειράς ασύρματων ακουστικών της Apple που φορτίζει απευθείας και όχι μέσω θήκης: το AirPods Max.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...