Jump to content

Το Avatar game έρχεται σε Android και iOS


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά την πώληση των Western Studios και των περισσότερων από τις μεγαλύτερες IP της, συμπεριλαμβανομένων των Tomb Raider και Deus Ex, η Square Enix ανακοίνωσε σχέδια για επενδύσεις σε NFT. Επιπλέον, η ιαπωνική εταιρεία προσπαθεί να κάνει piggyback σε μεγάλα franchise όπως το Nickelodeon’s Avatar. Το Σαββατοκύριακο, η Square Enix London ανακοίνωσε ένα παιχνίδι για κινητά που ονομάζεται Avatar Generations, μια περιπέτεια RPG βασισμένη στο turn-based που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Avatar: The Last Airbender. Το παιχνίδι οδεύει σε soft launch σε επιλεγμένες περιοχές αυτόν τον μήνα και θα είναι δωρεάν.

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο, οι παίκτες “θα ξεκινήσουν μια παγκόσμια αποστολή για να εκπληρώσουν το πεπρωμένο του Aang με όλους τους αγαπημένους σας χαρακτήρες και συντρόφους, συμπεριλαμβανομένων των Aang, Katara, Sokka και Momo σε αυτό το τακτικό RPG!”.

Ακόμη, το Avatar Generations θα περιλαμβάνει μάχες βασισμένες σε ομάδες και μοναδικές σεκάνς περιπέτειας. Επίσης, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει συστήματα βαθιάς αναβάθμισης και προσαρμογής για τους ήρωες που θα στρατολογήσουν οι παίκτες στις περιπέτειές τους.

Οι αγαπημένες τοποθεσίες, οι ιστορίες και οι εκδηλώσεις των θαυμαστών σε έναν ανοιχτό κόσμο, μαζί με ολοκαίνουργιες ιστορίες που επεκτείνουν το σύμπαν θα είναι επίσης μέρος του Avatar Generations.

Τέλος, η Square Enix επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε Καναδά, Δανία, Νότια Αφρική και Σουηδία για συσκευές Android και iOS. Επίσης, η Square Enix ανακοίνωσε ότι η πρόσβαση θα επεκταθεί σε επιπλέον περιοχές τους επόμενους μήνες.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...