Jump to content

ψαχνω προγραμμα για δημιουργια DVD.

SonGohan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω καποια βιντεο και θελω να τα γραψω σε DVD για να τα παιζει το DVD player. πως θα το κανω; με το Nero δεν γινεται κατευθειαν. πρεπει πρωτα να τα αλλαξω format. με ποιο προγραμμα θα το κανω αυτο; ( εκτος απο το nerovision )

καλο φαινεται, αλλα ειναι και μεγαλουτσικο. κατι σε ποιο μικρο μεγεθος υπαρχει; για ενα φιλο θελω να το κανω, οχι κατι σπουδαιο.. 2 βιντεακια ειναι.

εχω καποια βιντεο και θελω να τα γραψω σε DVD για να τα παιζει το DVD player. πως θα το κανω; με το Nero δεν γινεται κατευθειαν. πρεπει πρωτα να τα αλλαξω format. με ποιο προγραμμα θα το κανω αυτο; ( εκτος απο το nerovision )

Τι εννοεις? Εγω απλως τα πεταω στο nero και και τα κανει dvd...

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Τι εννοεις? Εγω απλως τα πεταω στο nero και και τα κανει dvd...

Αυτό εννοεί. Αλλά δεν γίνεται και διαφορετικά. Με όλα τα ανάλογα προγράμματα. Τα mpg, wmv κλπ θα πρέπει να γίνουν vob

ακριβως. πρεπει πρωτα να τα κανω vob και μετα να τα βαλω στο nero express..

:confused: Εσυ γιατι να τα κανεις vob? Επιλεγεις το nerovission- δημιουργια DVD-DVD Video. Ανοιγεις τα αρχεια που θες να κανεις dvd και το nero Θα τα κανει αυτοματα μονο του σε mpeg-2 φορματ και αν θες το "καις" και κατευθειαν....

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

το προβλημα ειναι οτι δεν το εχω.. :P ( και ουτε θελω να το κατεβασω.. )

για αυτο ζηταω και κατι αλλο..

:lol: Καλως. Το λογο δεν θελω να τον μαθω, αλλα ενημερωτικα ειναι πολυ καλο πολυεργαλειο το nero vision.

To Unlead που ανεφερε ο φιλος πιο πανω ειναι αυτο που θες.

το προβλημα ειναι οτι δεν το εχω.. :P ( και ουτε θελω να το κατεβασω.. )

για αυτο ζηταω και κατι αλλο..

Μας μπέρδεψες λίγο. Μικρό σε μέγεθος πρόγραμμα δημιουργίας dvd δεν θα βρεις. Την μετατροπή σε vob πάντως μπορείς να την κάνεις και με έναν μετατροπέα. Το Xilisoft Video Converter πχ

To thema auto sizitithike polles fores.

Ena programma pou agorasa kai isixasa (mporeis fysika na to vreis kai cr@karismeno sto net) einai to DivxToDVD tis etairias VSO! Den thelei NERO ktl.. kateuthian dialegeis ta avi/mpg files pou theleis kai ta kanei se DVD na paizoun se DVD player kanonika!