SonGohan Δημοσιεύτηκε October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 2, 2005 εχω καποια βιντεο και θελω να τα γραψω σε DVD για να τα παιζει το DVD player. πως θα το κανω; με το Nero δεν γινεται κατευθειαν. πρεπει πρωτα να τα αλλαξω format. με ποιο προγραμμα θα το κανω αυτο; ( εκτος απο το nerovision ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Ulead DVD MovieFactory από τα καλύτερα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. October 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 καλο φαινεται, αλλα ειναι και μεγαλουτσικο. κατι σε ποιο μικρο μεγεθος υπαρχει; για ενα φιλο θελω να το κανω, οχι κατι σπουδαιο.. 2 βιντεακια ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 εχω καποια βιντεο και θελω να τα γραψω σε DVD για να τα παιζει το DVD player. πως θα το κανω; με το Nero δεν γινεται κατευθειαν. πρεπει πρωτα να τα αλλαξω format. με ποιο προγραμμα θα το κανω αυτο; ( εκτος απο το nerovision ) Τι εννοεις? Εγω απλως τα πεταω στο nero και και τα κανει dvd... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Τι εννοεις? Εγω απλως τα πεταω στο nero και και τα κανει dvd... Αυτό εννοεί. Αλλά δεν γίνεται και διαφορετικά. Με όλα τα ανάλογα προγράμματα. Τα mpg, wmv κλπ θα πρέπει να γίνουν vob Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. October 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 ακριβως. πρεπει πρωτα να τα κανω vob και μετα να τα βαλω στο nero express.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 ακριβως. πρεπει πρωτα να τα κανω vob και μετα να τα βαλω στο nero express.. :confused: Εσυ γιατι να τα κανεις vob? Επιλεγεις το nerovission- δημιουργια DVD-DVD Video. Ανοιγεις τα αρχεια που θες να κανεις dvd και το nero Θα τα κανει αυτοματα μονο του σε mpeg-2 φορματ και αν θες το "καις" και κατευθειαν.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Για τα 2 βιντεάκια που το θες το nero μια χαρά την κάνει την δουλειά. Μην ψάχνεις κάτι άλλο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. October 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 το προβλημα ειναι οτι δεν το εχω.. :P ( και ουτε θελω να το κατεβασω.. ) για αυτο ζηταω και κατι αλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 το προβλημα ειναι οτι δεν το εχω.. :P ( και ουτε θελω να το κατεβασω.. ) για αυτο ζηταω και κατι αλλο.. :lol: Καλως. Το λογο δεν θελω να τον μαθω, αλλα ενημερωτικα ειναι πολυ καλο πολυεργαλειο το nero vision. To Unlead που ανεφερε ο φιλος πιο πανω ειναι αυτο που θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 το προβλημα ειναι οτι δεν το εχω.. :P ( και ουτε θελω να το κατεβασω.. ) για αυτο ζηταω και κατι αλλο.. Μας μπέρδεψες λίγο. Μικρό σε μέγεθος πρόγραμμα δημιουργίας dvd δεν θα βρεις. Την μετατροπή σε vob πάντως μπορείς να την κάνεις και με έναν μετατροπέα. Το Xilisoft Video Converter πχ Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 To thema auto sizitithike polles fores. Ena programma pou agorasa kai isixasa (mporeis fysika na to vreis kai cr@karismeno sto net) einai to DivxToDVD tis etairias VSO! Den thelei NERO ktl.. kateuthian dialegeis ta avi/mpg files pou theleis kai ta kanei se DVD na paizoun se DVD player kanonika! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. October 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 θα το κοιταξω. φαινεται καλο προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts