manosmar Δημ. May 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2023 Δυστυχως η ζελατινα στο κεντρο ακριβως της οθονης εχει αρχισει και ξεκολλαει. Μπορω να το παω οπουδηποτε για καινουργια; Η στο service της Samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 Έχει κάποιος να προτείνει διαφανή θήκη που να προστατεύει επαρκώς το κινητό; Θα προτιμούσα διαφανή για να βλέπω το χρώμα του κινητού και όχι της θήκης, αλλά αν υπάρχουν και άλλες προτάσεις φυσικά καλοδεχούμενες!Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 Έσκασε το update Στάλθηκε από το SM-F721B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 Ρε παιδιά επειδή έχω διαβάσει διάφορα, από επιδόσεις πως πάει; Δεν μιλάω για παιχνίδια, δεν παίζω, εννοώ, laggαρει καθόλου, είναι smooth η όλη εμπειρία; Επίσης από άποψη ποιότητας κατασκευής πως πάει; Έχετε παρατηρήσει οτιδήποτε είτε στα hinges είτε στην οθόνη εκεί που διπλώνει; Επίσης η εργοστασιακή ζελατίνα από φθορές; Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 Ρε παιδιά επειδή έχω διαβάσει διάφορα, από επιδόσεις πως πάει; Δεν μιλάω για παιχνίδια, δεν παίζω, εννοώ, laggαρει καθόλου, είναι smooth η όλη εμπειρία; Επίσης από άποψη ποιότητας κατασκευής πως πάει; Έχετε παρατηρήσει οτιδήποτε είτε στα hinges είτε στην οθόνη εκεί που διπλώνει; Επίσης η εργοστασιακή ζελατίνα από φθορές;Τίποτα απόλυτος Όλα δουλεύουν ρολόι από το update 5.1 και μετά όλα τέλεια Στάλθηκε από το SM-F721B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosmar Δημ. June 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 Εμενα η ζελατινα δυστυχως ξεκολλησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 Μετά από τρισιμισι χρόνια με το S10 lite μάλλον θα πάω στο flip 4.Είχα σκοπό να πάω σε S23 σειρά, αλλά είναι πολύ ακριβά. Το flip 4 το έχω βρει κάπου πενήντα ευρώ φθηνότερα από το απλό s23.Εν τω μεταξύ μ αρέσει και το γεγονός που διπλώνει. Είστε ευχαριστημένοι όσοι το έχετε; Βάζουμε προστατευτικό και στην κανονική οθόνη αλλά και στη μικρή λογικά έτσι;Sent from my SM-G770F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2023 Μετά από τρισιμισι χρόνια με το S10 lite μάλλον θα πάω στο flip 4.Είχα σκοπό να πάω σε S23 σειρά, αλλά είναι πολύ ακριβά. Το flip 4 το έχω βρει κάπου πενήντα ευρώ φθηνότερα από το απλό s23.Εν τω μεταξύ μ αρέσει και το γεγονός που διπλώνει. Είστε ευχαριστημένοι όσοι το έχετε; Βάζουμε προστατευτικό και στην κανονική οθόνη αλλά και στη μικρή λογικά έτσι;Sent from my SM-G770F using TapatalkΕίχα το 3, τώρα είμαι με το 4, μέχρι να πάρω το 5. Δεν γυρίζεις πίσω σε κλασική συσκευή αν δοκιμάσεις τα flip και fold. Η μέσα οθόνη έχει δική της εργοστασιακή προστασία. Αν θέλεις βάζεις στην μικρή την εξωτερική. Στάλθηκε από το SM-F721B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosmar Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 Δυστυχως μας αφησε χρονους. Η οθονη επαθε ξαφνικα εγκεφαλικο. Ελπιζω να το καλυψει η εγγυηση αλλιως δεν αξιζει τον κοπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 Δυστυχως η ζελατινα στο κεντρο ακριβως της οθονης εχει αρχισει και ξεκολλαει. Μπορω να το παω οπουδηποτε για καινουργια; Η στο service της Samsung;Την έχω κι εγώ την ίδια απορία, βρήκε κανείς άλλη εξίσου καλή λύση χωρίς να τρέχει Χαϊδάρι;Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 Την έχω κι εγώ την ίδια απορία, βρήκε κανείς άλλη εξίσου καλή λύση χωρίς να τρέχει Χαϊδάρι;Sent from my SM-N975F using TapatalkΚαλησπέρα, μπορείτε να πάτε στην OMNITECH στο Γέρακα εάν σας εξυπηρετεί καλύτερα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 Σίγουρα εξυπηρετεί καλύτερα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Sent from my SM-N975F using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosmar Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 Μου κανει εντυπωση πως ακομα και το S21 παιρνει ONE UI 6 οπως και το A54 και το flip4 ακομα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 Μόλις ήρθε το update …Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosmar Δημ. December 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2023 Ειναι πολυ πιο smooth τωρα. Μου κανει τρελλη εντυπωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου Καλησπέρα παιδιά. Όσοι έχετε το κινητό δε φοβάστε μη σπάσει; Έτσι όπως βλέπω ειδικά την τσάκιση στη μέση της εσωτερικής οθόνης με χαλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts