elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Just now, Gv2008 said: Ναι αμε. Εμένα μπήκε πριν 2μιση εβδομάδες Οκ στείλε να μιλήσω με το τεχνικό τμήμα μήπως πάνε λίγο πιο γρήγορα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 4 minutes ago, elkons said: Οκ στείλε να μιλήσω με το τεχνικό τμήμα μήπως πάνε λίγο πιο γρήγορα. Θα σου τα στείλω αύριο γιατί είμαι πνιγμένος. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Just now, Gv2008 said: Θα σου τα στείλω αύριο γιατί είμαι πνιγμένος. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια Παρακαλώ, στείλε όποτε έχεις χρόνο δε πειράζει. Στείλε μου επίσης στα ποσά dBm σε πετάει η Ν78 της μέσα στο σπίτι επειδή πιάνει μόνο έξω θυμάμαι και αν παίρνεις σήμα μόνο από αυτή ή κάνει EN-DC Ν78 απο άλλη LTE από άλλη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts