Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

14 ώρες πριν, cu2goup said:

Παιδιά εγώ βλέπω να αυξάνονται πολύ τα unlimited στην καρτοκινητή με τις προσφορές κυρίως των "συνεργατών".

Το κακό είναι πως η Nova και η Vodafone το καλοκαίρι με τους τουρίστες θα έχουν χοντρό πρόβλημα. Βασικά βλέπω να έχουμε όλο και καλύτερο ίντερνετ τους χειμερινούς μήνες και όλο και περισσότερα black out το καλοκαίρι.

Δεν βγάζω απ' έξω την Cosmote αλλά αυτή τουλάχιστον είναι ένα βήμα μπροστά σε σχέση με τους άλλους..

Μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν αυξηθεί εκ νέου νέοι σταθμοί βάσης και κάπως θα αποσυμφώρηθει το δίκτυο. Θα είναι καλύτερα φέτος. 

Ν78 για αύξηση χωρητικότητας είναι πιο οικονομικό και αποτελεσματικό για αυτούς, μόνο σε νεκρά σημεία όχι.

Πραγματικά εάν δε βάλουν φέτος στη περιοχή μου κοντά καμία νέα κεραία κυρίως η πράσινη που ήδη έχει αναβαθμίσει (τις άλλες τις δικαιολογώ πρώτα αναβάθμιση κ βλέπουμε πως πάει σε κάλυψη)

Άμα δε δω τίποτα από καμία πραγματικά θα νοικιάσω οικόπεδο δίπλα στο σπίτι να στήσει κεραία, δε κάνω πλάκα.

Θα κόψω σταθερή μετά θα το γυρίσω Frog θα μπει Fritzbox κ τέλος το πανηγύρι. 

Just now, elkons said:

Ν78 για αύξηση χωρητικότητας είναι πιο οικονομικό και αποτελεσματικό για αυτούς, μόνο σε νεκρά σημεία όχι.

Πραγματικά εάν δε βάλουν φέτος στη περιοχή μου κοντά καμία νέα κεραία κυρίως η πράσινη που ήδη έχει αναβαθμίσει (τις άλλες τις δικαιολογώ πρώτα αναβάθμιση κ βλέπουμε πως πάει σε κάλυψη)

Άμα δε δω τίποτα από καμία πραγματικά θα νοικιάσω οικόπεδο δίπλα στο σπίτι να στήσει κεραία, δε κάνω πλάκα.

Αν η περιοχή σου είναι στο σχεδιασμό για το 2026 πχ τι θα κάνεις;;

15 minutes ago, Chrischal1908 said:

Θα τα κάνω όλα τα συμβόλαια καρτοκινητά, μερικά θα κοπούν,πολύ καλοέμαθαν να παίρνουν ενα σκασμό λεφτά. Έχει πολλά χρόνια να μπει κεραία γύρω μου ο σχεδιασμός είναι αρχαίος για εσωτερικό χώρο δε πολύ κάνει. 

Σιγά μη περιμένω και μέχρι το 2030 λεφτά παίρνουν πολλά από εμένα ειδικά η κυρά πράσινη, πάντα στην ώρα μου πληρώνω είμαι από τους καλούς τους πελάτες.

Edited by elkons

19 minutes ago, Chrischal1908 said:

Δύσκολο, πέρασα και εγώ τι καλοκαίρι, η Cosmote είναι γενικά η ανώτερη σε ταχύτητες ενώ οι άλλες σε κάλυψη κάπως καλύτερα αλλά σε ταχύτητες δρν είναι σόι.

Η Cosmote είναι τρύπια στα κοντινά χωριά, στους δρόμους οκ αλλά πιο πίσω από γέφυρα Βασιλικού πχ προς Λάμψακο είναι χάλια ή στον νέο δρόμο ευθεία Φύλλα, Αφράτι Πισσώνα.

Φύλλα Αφράτι χαλι ,πισσωνας είναι μακριά του αλλά πριν μπεις στο χωριό είναι εκτός δικτύου μόνο,Nova 2G/4g υπάρχει Cosmote, Vodafone εκτός δικτύου. 

Και προς @elkons προς Μύτικα αν κατάλαβα καλά το παιδί έχει θέματα μέσα ενώ έξω είναι μια χαρά. 

Just now, tasosat said:

Δύσκολο, πέρασα και εγώ τι καλοκαίρι, η Cosmote είναι γενικά η ανώτερη σε ταχύτητες ενώ οι άλλες σε κάλυψη κάπως καλύτερα αλλά σε ταχύτητες δρν είναι σόι.

Η Cosmote είναι τρύπια στα κοντινά χωριά, στους δρόμους οκ αλλά πιο πίσω από γέφυρα Βασιλικού πχ προς Λάμψακο είναι χάλια ή στον νέο δρόμο ευθεία Φύλλα, Αφράτι Πισσώνα.

Φύλλα Αφράτι χαλι ,πισσωνας είναι μακριά του αλλά πριν μπεις στο χωριό είναι εκτός δικτύου μόνο,Nova 2G/4g υπάρχει Cosmote, Vodafone εκτός δικτύου. 

Και προς @elkons προς Μύτικα αν κατάλαβα καλά το παιδί έχει θέματα μέσα ενώ έξω είναι μια χαρά. 

Όπως τα λες φίλε.

Ναι προς τα κει είμαι έξω είχα ανεβάσει κ βίντεο είναι γενικά καλά γύρω από όλο το σπίτι έξω έχει Ν78 ξεκινα 4 μπάρες και καταλήγει 2 πίσω. 

2η είσοδο όριο 102041,έξω στη πόρτα-106dBm,με το π μπεις πιάνεις-120dBm από Δοκό ύψωμα Χαλκίδας. 

Μάλλον θα βάζω τον κόσμο να μπαίνει απο κεντρική είσοδο να χει καλό σήμα 🤣

Επίσης δύσκολο να μπει σε οικόπεδο σου κοντά,ψάχνουν οικονομικές λύσεις πχ πάνω από το σπίτι σου αλλά δε νομίζω να θες και τόσο. 

Ειδικά αν είσαι με ενοίκιο μη περιμένεις. 

2 ώρες πριν, tasosat said:

Επίσης δύσκολο να μπει σε οικόπεδο σου κοντά,ψάχνουν οικονομικές λύσεις πχ πάνω από το σπίτι σου αλλά δε νομίζω να θες και τόσο. 

Ειδικά αν είσαι με ενοίκιο μη περιμένεις. 

Ε τότε ας κάνω υπομονή μέχρι το 2030 😃

Όχι δεν είμαι με ενοίκιο δικό μου είναι, αλλά δε βάζω πάνω είπαμε. Δεν είμαι ψεκ απλώς είναι τα υπνοδωμάτια πάνω δε λέει να χω τη κεραία και από πάνω ακριβώς με τα μηχανήματα κάτω.

Άσε που έχω κεραμίδια, και δίπλα σοφίτα. 

Edited by elkons

2 ώρες πριν, elkons said:

Θα τα κάνω όλα τα συμβόλαια καρτοκινητά, μερικά θα κοπούν,πολύ καλοέμαθαν να παίρνουν ενα σκασμό λεφτά. Έχει πολλά χρόνια να μπει κεραία γύρω μου ο σχεδιασμός είναι αρχαίος για εσωτερικό χώρο δε πολύ κάνει. 

Σιγά μη περιμένω και μέχρι το 2030 λεφτά παίρνουν πολλά από εμένα ειδικά η κυρά πράσινη, πάντα στην ώρα μου πληρώνω είμαι από τους καλούς τους πελάτες.

Κάνε και κανένα NOVA. Βλέπεις ότι βελτιώνεται...

Όχι δεν βελτιώθηκε μόνο Χαλκίδα έχει Ν78 στη συνεγκατασταση με Cosmote εδώ δεν αγγίζει 13073 με καλύπτει π εχει εξοπλισμό wind 2017 Vodafone 2016. Ούτε η Vodafone. Έχω ένα καρτοκινητό Q κ ένα FREE2GO παλιό αν δεν έχει καταργηθεί θα δω αύριο. Θα δω αν ξεκινήσουν να αναβαθμίσουν ίσως ξυπνήσει κ η κοτε,μακάρι. 

Εντομεταξυ να ήταν σαν τέτοια ώρα τα δίκτυα τέλεια θα ήταν, η Cosmote αυτή τη στιγμή έχει ξεχάσει την 800αρα με συνδέει Β1 Β7 συνέχεια (-119dBm βάζει Β7 δε χαμπαριάζει) εκεί μένει )🥲

Ξέχασα να πω μπήκε στη κεραία στο Βαθύ από Nova και Vodafone προσθήκη Β28 το είδα στο Netmonster,καλή κίνηση για δύσκολα σημεία βοηθάει πολύ. 

Edited by elkons

11 minutes ago, Chrischal1908 said:

Κάνε και κανένα NOVA. Βλέπεις ότι βελτιώνεται...

Έτσι με λέει και ο πωλητής.

Και το καλοκαίρι που πήγα που είχε  NOVA η σύζυγος του μάπα ήταν στα μέρη του...σέρνεται πλην Χαλκίδα που οκ λογικό πόλη ολόκληρη.

Τζάμπα λεφτά είναι ας κάνει υπομονή και αν δει τροποποίηση ας κάνει. 

Ή άδεια νέα.

11 ώρες πριν, marios239 said:

Νέες κεραίες στο Βόλο!

Ο ΟΤΕ εγκατέστησε 1 κεραία στην οδό Αναπαύσεως. Άδεια 1404731.

280419014_Screenshot_20250215-150218_NetMonster2.thumb.png.dc1da91419c5f6557c24b41ec91bb4d8.png

Και οι συνεργάτιδες 1 στη Χρήστου Λούλη με προσκόπων Αιδηνίου. Άδεια 1290438.

Screenshot_2025-02-15-14-59-52-768_cz.mroczis.netmonster-edit.thumb.jpg.fc37f3143d68b3db75603df1fe92d92a.jpgScreenshot_2025-02-15-14-58-49-461_cz.mroczis.netmonster-edit.thumb.jpg.26464de4268ce735048c0857e5ea78c0.jpg

Για να είναι οργανωμένα, αναφέρω πάλι και το νέο enb 15688, κοντά στα ΚΤΕΛ. Άδεια 1204385, συνεγκατασταση.

Ο ΟΤΕ χρωστούσε και μια κεραία στην Αργαλαστή, η οποία δεν ξέρω αν μπήκε.

Οι συνεργάτιδες χρωστάνε 2 ακόμα. 1 στην Ιωλκού με περιφερειακό, που θα περάσω αύριο να δω αν μπήκε και 1 ψιλά στη Νέα Ιωνία, άδεια 1290431 η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να έχει μπει, αλλά δεν πέρασα καθόλου από την περιοχή για να δω.

Γενικά στη Μαγνησία δεν υπάρχει στασιμότητα από καμία εταιρία. Ειδικά οι συνεργάτιδες έχουν βελτιωθεί ραγδαία σε σχέση με παλαιότερα, που ήταν σχεδόν άχρηστες εντός Βόλου.

Πολύ καλό αυτό. Είχα έρθει με WIND 12/2021 και ήταν χάλια. Στο κέντρο του Βόλου τότε με το ταπεινό μου iPhone 7 είχα EDGE και GRPS

3 ώρες πριν, Gv2008 said:

Πολύ καλό αυτό. Είχα έρθει με WIND 12/2021 και ήταν χάλια. Στο κέντρο του Βόλου τότε με το ταπεινό μου iPhone 7 είχα EDGE και GRPS

Gprs 💀

Εντομεταξύ πλέον δεν βλέπω σε καμία εταιρία GPRS,Edge και πάνω. Καλό αυτό.

Αν είχαμε μέρη με GPRS εν έτη 2025 τι να πω

2 ώρες πριν, elkons said:

Gprs 💀

Εντομεταξύ πλέον δεν βλέπω σε καμία εταιρία GPRS,Edge και πάνω. Καλό αυτό.

Αν είχαμε μέρη με GPRS εν έτη 2025 τι να πω

Είχα δει με nova το καλοκαίρι του 2024

1 minute ago, Gv2008 said:

Σε ποια περιοχή 💀

Με το iPhone;;;

5 ώρες πριν, Gv2008 said:

@Chrischal1908 Τέτοια πράγματα η δικτυάρα!!; ακόμα χτίζεται εδώ και 2 χρόνια.......

6 ώρες πριν, elkons said:

Σε ποια περιοχή 💀

Με το iPhone;;;

Κέντρο Βόλου, 20/12/2021 με iPhone 7

6 minutes ago, tasosat said:

@Chrischal1908 Τέτοια πράγματα η δικτυάρα!!; ακόμα χτίζεται εδώ και 2 χρόνια.......

Σαν το γιοφύρι της Άρτας ένα πράγμα. Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν 

1 minute ago, Gv2008 said:

Κέντρο Βόλου, 20/12/2021 με iPhone 7

Σαν το γιοφύρι της Άρτας ένα πράγμα. Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν 

Βρε το 24 λέω 

🤣🤣🤣🤣🤣

1 ώρα πριν, tasosat said:

Δεν το είδα σε netmonster!🤔😁

ΥΓ:Πράγματι για 2 χρόνια είναι μια καλά βέβαια έχει άλλα 2 ακόμη!😉

Edited by Chrischal1908

4 minutes ago, Chrischal1908 said:

Άρα δε πιστεύεις τον @Gv2008

Οπότε αμφισβητείς την εγκυρότητα του.

Ο @Gv2008 (δε ξέρω το όνομα του) είναι από τους πιο έγκυρους.

Ο @Gv2008 άμα κάποια είναι για τον πε..ντα κάπου, το λέει και για τις τρεις.. 

2 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Αν θες έχουμε και 2η μαρτυρία.

Στην περίοδο που αναφέρει ο @Gv2008η Nova όντως είχε τεράστιο πρόβλημα στο κέντρο του Βόλου. Καλύπτε το κέντρο από τη Μακρυνίτσα και τα Μελισσάτικα, με εναλλαγές σε 2g ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους. Σε εσωτερικούς, το 2g ήταν στάνταρ, και ανάλογα το σημείο πετούσε και εκτός δικτύου.

Ευτυχώς πλέον έχουν εγκατασταθεί τα enb 15874, 4903, 4887 και κατά μεγάλο βαθμό έχει λυθεί το πρόβλημα.

Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

3 minutes ago, marios239 said:

Αν θες έχουμε και 2η μαρτυρία.

Στην περίοδο που αναφέρει ο @Gv2008η Nova όντως είχε τεράστιο πρόβλημα στο κέντρο του Βόλου. Καλύπτε το κέντρο από τη Μακρυνίτσα και τα Μελισσάτικα, με εναλλαγές σε 2g ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους. Σε εσωτερικούς, το 2g ήταν στάνταρ, και ανάλογα το σημείο πετούσε και εκτός δικτύου.

Κλασική WINDαρα 🤣🤣

45 minutes ago, elkons said:

Κλασική WINDαρα 🤣🤣

Ε ναι. Οι γονείς μου ακόμα έχουν μείνει στο "δεν έχει σήμα" από εποχές wind. Τους δικαιολογώ κάπως γιατί η wind στο Βόλο ήταν χάλια για πάρα πολλά χρόνια.

Μόνο τα τελευταία ~2 χρόνια έχει υπάρξει σημαντική βελτίωση.

Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO