cu2goup Δημ. Σάββατο στις 01:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:16 μμ 1 minute ago, tasosat said: Δε δίνουν μόνο αυτές κανεις λάθος. https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-data/unlimited-data-offer Οι άλλες το δίνουν για πολλούς μήνες και όχι σαν offer.. Το what's up μπορεί να μην ξαναδώσει.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Σάββατο στις 01:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:18 μμ 6 minutes ago, cu2goup said: Επίσης @tasosat μην ξεχνάς το marketing.. σου δίνω στην αρχή κάτι φτηνά να το συνηθίσεις και μετά που θα το χρειάζεσαι σε χτυπάω στα αυτιά!! (για το καλοκαίρι που έλεγες.) Ακριβώς!! 2 minutes ago, cu2goup said: Οι άλλες το δίνουν για πολλούς μήνες και όχι σαν offer.. Το what's up μπορεί να μην ξαναδώσει.. Η nova αφού δεν έχει απεριόριστα στη καρτοκινητή μόνο η προφορά που δεν είναι από τη Nova είναι από έναν εξωτερικό συνεργάτη (Τμήμα καρτοκινητής στο Facebook) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 01:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:31 μμ 11 minutes ago, tasosat said: Η nova αφού δεν έχει απεριόριστα στη καρτοκινητή μόνο η προφορά που δεν είναι από τη Nova είναι από έναν εξωτερικό συνεργάτη (Τμήμα καρτοκινητής στο Facebook) Όπως και να έχει το τηλέφωνο που καλείς για παραγγελία είναι το επίσημο της Nova στο τμήμα ενεργοποίησης του free2go. Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το κάνουν επίσημο να τελειώσουμε.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Σάββατο στις 01:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:35 μμ 2 minutes ago, cu2goup said: Όπως και να έχει το τηλέφωνο που καλείς για παραγγελία είναι το επίσημο της Nova στο τμήμα ενεργοποίησης του free2go. Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το κάνουν επίσημο να τελειώσουμε.. Έλα ντε μπορεί να θέλουν να μην είναι τόσο γνωστό στο κοινό για να μη κάνουν πολλοί υπέρ χρήση του δικτύου, ποιος ξέρει τι να σε πω. Οι υφιστάμενοι τπτ σπουδαίο απλά κινήσαμε τα πακέτα ή φορητότητα κάθε μερικούς μήνες. Εγώ στην αρχή αναφέρθηκα στα πακετα των υφιστάμενων. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 01:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:39 μμ 2 minutes ago, tasosat said: Οι υφιστάμενοι τπτ σπουδαίο απλά κινήσαμε τα πακέτα ή φορητότητα κάθε μερικούς μήνες. Αυτό πάλι... Θα χαλάσει το sim slot μου σε λίγο.. 🙂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 02:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:27 μμ Που είναι αυτό; 🥲 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 02:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:35 μμ 6 minutes ago, elkons said: Που είναι αυτό; 🥲 Μπρο, την Τελεστετ με τέτοιο λογότυπο, δεν την θυμάμαι. Την θυμάμαι βέβαια με τις διαφημίσεις Μπονατσου 😜... Άρα ευτυχώς δεν μπαίνει ακόμα η σύνταξη για μένα.. Ή μαλακια εδώ που τα λέμε που δεν μου μπαίνει η σύνταξη τελικά;; 😏🤣🤣🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 02:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:58 μμ 22 minutes ago, johnny_htc said: Μπρο, την Τελεστετ με τέτοιο λογότυπο, δεν την θυμάμαι. Ούτε εγώ, ο πατέρας μ ναι οπότε δεν είμαστε μεγάλοι,νωρίς είναι ακόμα για σύνταξη 😋 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 04:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:57 μμ Ο πατέρας μου είχε το πρώτο μας κινητό όταν ήμουν περίπου Ε' δημοτικού και είχαμε Telestet με αυτή τη sim!! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 06:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:14 μμ 1 hour ago, cu2goup said: Ο πατέρας μου είχε το πρώτο μας κινητό όταν ήμουν περίπου Ε' δημοτικού και είχαμε Telestet με αυτή τη sim!! Εγώ δε παίζει καν να είχα γεννηθεί ή ήμουν νεογέννητο 🤣 Γυρω 37-38 ετών είσαι λογικά; 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 06:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:22 μμ 6 minutes ago, elkons said: Εγώ δε παίζει καν να είχα γεννηθεί ή ήμουν νεογέννητο 🤣 Γυρω 37-38 ετών είσαι λογικά; Ακριβώς! Θα σέβεστε. 😂😂😂 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 06:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:23 μμ Just now, cu2goup said: Ακριβώς! Θα σέβεστε. 😂😂😂 Λίγο πριν τη σύνταξη 🤣🤣🤣😜 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 06:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:25 μμ 2 minutes ago, cu2goup said: Ακριβώς! Θα σέβεστε. 😂😂😂 Έπεσα μέσα 🙏 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Σάββατο στις 06:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:28 μμ Νέες κεραίες στο Βόλο! Ο ΟΤΕ εγκατέστησε 1 κεραία στην οδό Αναπαύσεως. Άδεια 1404731. Και οι συνεργάτιδες 1 στη Χρήστου Λούλη με προσκόπων Αιδηνίου. Άδεια 1290438. Για να είναι οργανωμένα, αναφέρω πάλι και το νέο enb 15688, κοντά στα ΚΤΕΛ. Άδεια 1204385, συνεγκατασταση. Ο ΟΤΕ χρωστούσε και μια κεραία στην Αργαλαστή, η οποία δεν ξέρω αν μπήκε. Οι συνεργάτιδες χρωστάνε 2 ακόμα. 1 στην Ιωλκού με περιφερειακό, που θα περάσω αύριο να δω αν μπήκε και 1 ψιλά στη Νέα Ιωνία, άδεια 1290431 η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να έχει μπει, αλλά δεν πέρασα καθόλου από την περιοχή για να δω. Γενικά στη Μαγνησία δεν υπάρχει στασιμότητα από καμία εταιρία. Ειδικά οι συνεργάτιδες έχουν βελτιωθεί ραγδαία σε σχέση με παλαιότερα, που ήταν σχεδόν άχρηστες εντός Βόλου. 7 1 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 06:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:36 μμ 7 minutes ago, marios239 said: Νέες κεραίες στο Βόλο! Ο ΟΤΕ εγκατέστησε 1 κεραία στην οδό Αναπαύσεως. Άδεια 1404731. Και οι συνεργάτιδες 1 στη Χρήστου Λούλη με προσκόπων Αιδηνίου. Άδεια 1290438. Για να είναι οργανωμένα, αναφέρω πάλι και το νέο enb 15688, κοντά στα ΚΤΕΛ. Άδεια 1204385, συνεγκατασταση. Ο ΟΤΕ χρωστούσε και μια κεραία στην Αργαλαστή, η οποία δεν ξέρω αν μπήκε. Οι συνεργάτιδες χρωστάνε 2 ακόμα. 1 στην Ιωλκού με περιφερειακό, που θα περάσω αύριο να δω αν μπήκε και 1 ψιλά στη Νέα Ιωνία, άδεια 1290431 η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να έχει μπει, αλλά δεν πέρασα καθόλου από την περιοχή για να δω. Γενικά στη Μαγνησία δεν υπάρχει στασιμότητα από καμία εταιρία. Ειδικά οι συνεργάτιδες έχουν βελτιωθεί ραγδαία σε σχέση με παλαιότερα, που ήταν σχεδόν άχρηστες εντός Βόλου. Καλοριζικες μπρο! Φιλέτο σας κάνουν 😎😜 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 07:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:03 μμ (edited) 35 minutes ago, marios239 said: Νέες κεραίες στο Βόλο! Ο ΟΤΕ εγκατέστησε 1 κεραία στην οδό Αναπαύσεως. Άδεια 1404731. Και οι συνεργάτιδες 1 στη Χρήστου Λούλη με προσκόπων Αιδηνίου. Άδεια 1290438. Για να είναι οργανωμένα, αναφέρω πάλι και το νέο enb 15688, κοντά στα ΚΤΕΛ. Άδεια 1204385, συνεγκατασταση. Ο ΟΤΕ χρωστούσε και μια κεραία στην Αργαλαστή, η οποία δεν ξέρω αν μπήκε. Οι συνεργάτιδες χρωστάνε 2 ακόμα. 1 στην Ιωλκού με περιφερειακό, που θα περάσω αύριο να δω αν μπήκε και 1 ψιλά στη Νέα Ιωνία, άδεια 1290431 η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να έχει μπει, αλλά δεν πέρασα καθόλου από την περιοχή για να δω. Γενικά στη Μαγνησία δεν υπάρχει στασιμότητα από καμία εταιρία. Ειδικά οι συνεργάτιδες έχουν βελτιωθεί ραγδαία σε σχέση με παλαιότερα, που ήταν σχεδόν άχρηστες εντός Βόλου. Α ρε τυχερούλη νέες κεραίες! 104731 ούτε καν π υπάρχει στο CellMapper έχεις κάποια φωτογραφία; Έχει όλες τις μπάντες LTE 1,3,7,20; N78 έχει ή μπα; Edited Σάββατο στις 07:04 μμ by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Σάββατο στις 07:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:19 μμ Μάλλον θα ξεκινήσει σύντομα η εγκατάσταση της κεραίας της Cosmote σε πολυκατοικία κοντά μου στον Εύοσμο! Σήμερα συνέχεια περνούσαν στη πολυκατοικία οχήματα της Cosmote στην ταράτσα,δεν έκαναν κάτι ούτε έφεραν απλά έβλεπαν δε ξέρω τι είδους μελέτη γίνεται και αν όντως σχετίζεται για τη κεραία αν και τι να κάνουν στη ταράτσα; Μακάρι να γίνει καλή δουλειά όπως στο Κορδελιό π έπιανε 1000. Αντε να δούμε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympios1 Δημ. Σάββατο στις 07:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:25 μμ (edited) Οχήματα στην ταράτσα; Vimanas? https://el.m.wikipedia.org/wiki/Βιμάνα Edited Σάββατο στις 07:26 μμ by olympios1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Σάββατο στις 07:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:28 μμ 2 minutes ago, olympios1 said: Οχήματα στην ταράτσα; Vimanas? https://el.m.wikipedia.org/wiki/Βιμάνα Δε θέλει και πολύ σκέψη,το όχημα κάτω ο τεχνικός πάνω στη ταράτσα.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 07:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:38 μμ (edited) 19 minutes ago, tasosat said: Μάλλον θα ξεκινήσει σύντομα η εγκατάσταση της κεραίας της Cosmote σε πολυκατοικία κοντά μου στον Εύοσμο! Σήμερα συνέχεια περνούσαν στη πολυκατοικία οχήματα της Cosmote στην ταράτσα,δεν έκαναν κάτι ούτε έφεραν απλά έβλεπαν δε ξέρω τι είδους μελέτη γίνεται και αν όντως σχετίζεται για τη κεραία αν και τι να κάνουν στη ταράτσα; Μακάρι να γίνει καλή δουλειά όπως στο Κορδελιό π έπιανε 1000. Αντε να δούμε. Απλά ο εργολάβος θα κοιτούσε τα σχέδια που ακριβώς θα μπει, δεν την βάζουν απλά και φεύγουν 😜. Έχει μια διαδικασία, είναι ένα σωρό πράματα που πρέπει να κουμπωθουν, βιδωματα, λινκ, ιστορίες 😉😜 Edited Σάββατο στις 07:39 μμ by johnny_htc 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Σάββατο στις 07:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:40 μμ Just now, johnny_htc said: Απλά ο εργολάβος θα κοιτούσε τα σχέδια που ακριβώς θα μπει, δεν την βάζουν απλά και φεύγουν 😜. Έχει μια διαδικασία, είναι ένα σωρό πράματα που πρέπει να κουμπωθουν, βιδωματα, λινκ, ιστορίες 😉😜 Έχει αδειοδοτηθεί άμα θέλουν το ξεκινάει Δευτέρα και τελειώνει Τετάρτη, κλαιν. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 07:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:41 μμ 37 minutes ago, elkons said: Α ρε τυχερούλη νέες κεραίες! 104731 ούτε καν π υπάρχει στο CellMapper έχεις κάποια φωτογραφία; Έχει όλες τις μπάντες LTE 1,3,7,20; N78 έχει ή μπα; Έχει εμφανιστεί το στίγμα της στο Cellmaper, απ ο, τι είδα πιο πριν δεν την έχει βάλει ακόμα εκεί που πρέπει ο Μάριος. @marios239δεν την πειράζω, έχεις την τιμητική σου, φτιαξτα εσύ 😜 1 minute ago, tasosat said: Έχει αδειοδοτηθεί άμα θέλουν το ξεκινάει Δευτέρα και τελειώνει Τετάρτη, κλαιν. Το ξέρω ότι έχει αδειοδοτηθει. Εννοώ ότι ανέβηκαν να κατατοπιστουν πιθανότατα. Εννοείται δεν παίρνει κάνα μήνα η εγκατάσταση, σε μια μέρα, δύο το πολύ όλα μπορούν να είναι έτοιμα. Έτσι και αλλιώς ο στύλος με τα πάνελς έτοιμος έρχεται με το καμουφλάζ απέξω, αυτόν δεν τον συναρμολογουν. Απλά δεν ξέρω αν θα παίξει κατευθείαν ή θα κάνει καμία βδομάδα το πολύ, γιατί θα πρέπει να έρθουν οι τεχνικοί μετά να την σεταρουν 😏 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Σάββατο στις 08:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:09 μμ 27 minutes ago, johnny_htc said: Έχει εμφανιστεί το στίγμα της στο Cellmaper, απ ο, τι είδα πιο πριν δεν την έχει βάλει ακόμα εκεί που πρέπει ο Μάριος. @marios239δεν την πειράζω, έχεις την τιμητική σου, φτιαξτα εσύ 😜 Για τη 104731 με προλάβανε, έβαλα όμως τη 16064 για τη nova και περιμένω να εμφανιστεί και στη vf. 3 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Σάββατο στις 08:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:20 μμ 38 minutes ago, tasosat said: Έχει αδειοδοτηθεί άμα θέλουν το ξεκινάει Δευτέρα και τελειώνει Τετάρτη, κλαιν. @olympios1 Για πες ποιο είναι το αστείο; γιατί βλέπω είσαι τρολ μόνο ειρωνείες πετάς και Rreacts. Να ξέρεις,ξέρω ποιος είσαι και είναι από πίσω, ενεργό μέλος του φόρουμ είναι. Έχω μιλήσει ήδη με τους διαχειριστές και είδαν. Οπότε λέω να σταματήσεις να χρησιμοποιείς το τρολοπροφιλ,κρίμα είναι. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 08:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:40 μμ 20 minutes ago, tasosat said: @olympios1 Για πες ποιο είναι το αστείο; γιατί βλέπω είσαι τρολ μόνο ειρωνείες πετάς και Rreacts. Να ξέρεις,ξέρω ποιος είσαι και είναι από πίσω, ενεργό μέλος του φόρουμ είναι. Έχω μιλήσει ήδη με τους διαχειριστές και είδαν. Οπότε λέω να σταματήσεις να χρησιμοποιείς το τρολοπροφιλ,κρίμα είναι. Πες μας ποιος είναι τότε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts