marios239 Δημ. Χθες στς 02:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:51 μμ 3 minutes ago, Chrischal1908 said: Η κίνηση είναι αυξημένη λόγω Καρναβαλιών και άλλων εκδηλώσεων! Αν αφήσουν να μπει καμιά κεραία εκεί ίσως αποσυμφορηθεί το δίκτυο κινητής εκεί. Η cosmote πάντως μια χαρά βάζει κεραίες στο Νότιο Πήλιο... Δε νομίζω ότι δε μπορούν, μάλλον δε θέλουν να βάλουν κεραίες. 5 minutes ago, elkons said: Πάντα χάλια είναι εκεί το δίκτυο στα Καλά Νερά,το επιβεβαιώνει και ο @marios239 Κεραια εννοείται θέλει να κλείσει η τρύπα Και στις 4 το πρωί τα ίδια χάλια θα είχε. Δεν είναι θέμα κίνησης. Αν ήθελαν μόνο 1 κεραία θα ήταν καλά τα πράγματα. Έχουν κενό απ' το Μαλάκι μέχρι την Άφυσσο. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 03:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:10 μμ 18 minutes ago, marios239 said: Η cosmote πάντως μια χαρά βάζει κεραίες στο Νότιο Πήλιο... Δε νομίζω ότι δε μπορούν, μάλλον δε θέλουν να βάλουν κεραίες. Και στις 4 το πρωί τα ίδια χάλια θα είχε. Δεν είναι θέμα κίνησης. Αν ήθελαν μόνο 1 κεραία θα ήταν καλά τα πράγματα. Έχουν κενό απ' το Μαλάκι μέχρι την Άφυσσο. Σταμάτα, σε παρακαλώ. Είναι λόγω αυξημένης κίνησης από τα άρματα και τους καρναβαλιστες κάπου ανάμεσα σε κάποιο φαράγγι στο Πήλιο που γίνεται αυτή την ώρα 😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 03:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:19 μμ 8 minutes ago, johnny_htc said: Σταμάτα, σε παρακαλώ. Είναι λόγω αυξημένης κίνησης από τα άρματα και τους καρναβαλιστες κάπου ανάμεσα σε κάποιο φαράγγι στο Πήλιο που γίνεται αυτή την ώρα 😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Όλοι οι καρναβαλιστές νόβα θα έχουν και έχει κίνηση 🤡 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) 22 minutes ago, elkons said: Όλοι οι καρναβαλιστές νόβα θα έχουν και έχει κίνηση 🤡 Ε το καρναβαλοδίκτυο ποιοι θα το έχουν; Enb 1146 στις Μηλιές μάλλον off. Απ' το κακό στο χειρότερο. Edited 23 ώρες πριν by marios239 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν https://youtu.be/CSltlAbCMzc?si=XLQMx97O3aL-d0ku 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 45 minutes ago, elkons said: https://youtu.be/CSltlAbCMzc?si=XLQMx97O3aL-d0ku Πω πω, έπιανε στο Βόλο ένα κανάλι που λεγόταν Ζευς με παιδικά και θυμάμαι μικρός έπαιζε αυτή τη δυσφήμηση. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) 5 minutes ago, marios239 said: Πω πω, έπιανε στο Βόλο ένα κανάλι που λεγόταν Ζευς με παιδικά και θυμάμαι μικρός έπαιζε αυτή τη δυσφήμηση. Και Εύβοια προς Βόρεια είχε ξεκινήσει στο Πευκί, αν το ξέρεις απέναντι είναι προς τα κάτω, έπιανε το θυμάμαι γύρω στο 2015 νομίζω άλλαξε το zeus των αδελφών Καλόγηρου και έγινε smile:( Edited 22 ώρες πριν by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 2 minutes ago, elkons said: Και Εύβοια προς Βόρεια είχε ξεκινήσει στο Πευκί, αν το ξέρεις απέναντι είναι προς τα κάτω, έπιανε το θυμάμαι γύρω στο 2015 νομίζω άλλαξε το zeus των αδελφών Καλόγηρου και έγινε smile:( Ναι! Υπάρχει ακόμα ως smile. Εν τω μεταξύ, άσχετο, αλλά μπορείς να μπεις στο keraies.eett; 2 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 minute ago, marios239 said: Ναι! Υπάρχει ακόμα ως smile. Εν τω μεταξύ, άσχετο, αλλά μπορείς να μπεις στο keraies.eett; Ναι, γιατί; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 3 minutes ago, elkons said: Ναι, γιατί; Μου φορτώνει συνέχεια χωρίς να εμφανίζει κάτι. Τώρα που το δοκίμασα σε private καρτέλα λειτουργεί κανονικά. Κάτι έχει πάθει ο ff. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 8 minutes ago, marios239 said: Ναι! Υπάρχει ακόμα ως smile. Εν τω μεταξύ, άσχετο, αλλά μπορείς να μπεις στο keraies.eett; Και μένα μπαίνει κανονικά μαν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Το Cellmapper όλα καλά; Γίνεται να σβήνει μονο του μπάντες σε κεραία; έχω ξεσκιστεί στις καταγραφές γύρω γύρω πιάνοντας σήμα από διάφορες κεραιες είχε περάσει η 102041 1,3,7,20 και τώρα έχει σβηστεί 3,7 και εμφανίζει μόνο Β20 και όταν πατάς να σου δείξει μέχρι που φτάνει η κάθε μπάντα έχουν σβηστεί 1 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Το Cellmapper όλα καλά; Γίνεται να σβήνει μονο του μπάντες σε κεραία; έχω ξεσκιστεί στις καταγραφές γύρω γύρω πιάνοντας σήμα από διάφορες κεραιες είχε περάσει η 102041 1,3,7,20 και τώρα έχει σβηστεί 3,7 και εμφανίζει μόνο Β20 και όταν πατάς να σου δείξει μέχρι που φτάνει η κάθε μπάντα έχουν σβηστεί Κάνει κάτι περίεργα τελευταία. Μαγνησία έχει σβήσει ολόκληρες κεραίες. 2 1 2 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 2 minutes ago, marios239 said: Κάνει κάτι περίεργα τελευταία. Μαγνησία έχει σβήσει ολόκληρες κεραίες. Μήπως δε φταίει το Cellmapper και τα κάνει κάποιος άλλος; Κρίμα είχα καταγράψει μέχρι που φτάνει Β7 Β3 επειδή συνέχεια το χω ανοιχτό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 5 minutes ago, marios239 said: Κάνει κάτι περίεργα τελευταία. Μαγνησία έχει σβήσει ολόκληρες κεραίες. Ρε συ, Μαγνησία η Κοντ μια χαρά τις βγάζει βλέπω, δεν βλέπω κάτι περίεργο. Μήπως σου κάνει νερά και αργεί να φορτώσει; Γενικά είναι φουλ δυσκοιλιο τελευταία... 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 minute ago, johnny_htc said: Ρε συ, Μαγνησία η Κοντ μια χαρά τις βγάζει βλέπω, δεν βλέπω κάτι περίεργο. Μήπως σου κάνει νερά και αργεί να φορτώσει; Γενικά είναι φουλ δυσκοιλιο τελευταία... 😏 Εγώ που έχω μια χαρά σύνδεση ούτε στον υπολογιστή δεν μου εμφανίζει όλες τις μπάντες Ξενέρα πάλι πρέπει να περάσω να σαρωσω είχα καταγράψει Β1 μέχρι Αυλίδα που έπιανε 💩 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 3 minutes ago, elkons said: Μήπως δε φταίει το Cellmapper και τα κάνει κάποιος άλλος; Κρίμα είχα καταγράψει μέχρι που φτάνει Β7 Β3 επειδή συνέχεια το χω ανοιχτό. Κάποιο σκάλωμα έχει φάει. Την ξεκαρφιτσωα και την ξανά έβαλα εκεί που ήταν. Τσέκαρε καταρχήν αν την έβαλα σωστά αν θες. Πολλές φορές δουλεύει αυτό και βγάζει πάλι τις μπάντες που κρύβονται. Κάτι παίζει όταν πάει να εκχώρησει νέα δεδομένα στην βάση του Cellmaper μάλλον και βγάζει ο, τι ναι, ποιος ξέρει. Αλλά τώρα δεν έφτιαξε καν, δυστυχώς.. Εν τω μεταξύ να ξέρετε, ΣΚ, το Cellmaper υπολειτουργει. Μπορεί να αργήσει να ανεβάσει και δεδομένα κάποιος φορές, όταν καθημερινές ανεβαίνουν μπαμ. Τουλάχιστον κάποιες φορές αυτό έχω παρατηρήσει 😏 1 minute ago, elkons said: Εγώ που έχω μια χαρά σύνδεση ούτε στον υπολογιστή δεν μου εμφανίζει όλες τις μπάντες Ξενέρα πάλι πρέπει να περάσω να σαρωσω είχα καταγράψει Β1 μέχρι Αυλίδα που έπιανε 💩 Δεν χάνονται οι καταγραφές μαν, άραξε. 😜😜😜. Αλλά άμα θες, κάνε μια βόλτα αχααχαχ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Just now, johnny_htc said: Ρε συ, Μαγνησία η Κοντ μια χαρά τις βγάζει βλέπω, δεν βλέπω κάτι περίεργο. Μήπως σου κάνει νερά και αργεί να φορτώσει; Γενικά είναι φουλ δυσκοιλιο τελευταία... 😏 Οι 2 κεραίες που συζητούσαμε χθές στη ν. Αγχίαλο υπήρχαν εδώ και χρόνια καταγεγραμμένες. Κάποια στιγμή εξαφανίστηκαν και τώρα φαίνονται πάλι σαν καινούργιες (εκτός αν τις τοποθέτησε κάποιος). Τελευταία όντως παραείναι δυσκοιλιο. Το να εξαφανίζονται μπάντες όμως είναι πολύ περίεργο. Μήπως το θεώρησε για κάποιο λόγο junk data; 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 3 minutes ago, johnny_htc said: 😏 Δεν χάνονται οι καταγραφές μαν, άραξε. 😜😜😜. Αλλά άμα θες, κάνε μια βόλτα αχααχαχ Signal trails τα χρώματα δηλαδή είναι οκ στις μπάντες της λέει μόνο 1,20 ναι σιγά μη πάω πάλι Αυλίδα να καταγράψω τη Β3 πάλι άλλη δουλειά δνε είχα 😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 minute ago, marios239 said: Οι 2 κεραίες που συζητούσαμε χθές στη ν. Αγχίαλο υπήρχαν εδώ και χρόνια καταγεγραμμένες. Κάποια στιγμή εξαφανίστηκαν και τώρα φαίνονται πάλι σαν καινούργιες (εκτός αν τις τοποθέτησε κάποιος). Τελευταία όντως παραείναι δυσκοιλιο. Το να εξαφανίζονται μπάντες όμως είναι πολύ περίεργο. Μήπως το θεώρησε για κάποιο λόγο junk data; Δεν ξέρω. Το χω παρατηρήσει και γω να εξαφανιζόνται μπάντες πάντως και με ξεκαρφιτσωμα και πάλι διόρθωση να φτιάχνει. Μπορεί να είναι ο, τι να ναι, μπορεί να διορθωθεί στη πορεία. Δεν έχω παρατηρήσει 6να χάνει καταγραφές πάντως το cellmapper. Το πολύ πολύ, ανοίγουμε ένα ticket και το διορθώνουν 😉😏 Αυτές οι δύο κεραίες μήπως δεν ήταν καρφιτσωμενες και τις" βγάζει" από το χαρτη6για εξοικονόμηση πόρων και καλά; Κάτι τέτοιο. Επίσης αυτή με το τετραψήφιο μάλλον θα φτιάξει και την περιοχή εκεί είδα μπάζει λιγάκι, αλλά περιμένει N78, Καλή φάση 😏 Just now, elkons said: Signal trails τα χρώματα δηλαδή είναι οκ στις μπάντες της λέει μόνο 1,20 ναι σιγά μη πάω πάλι Αυλίδα να καταγράψω τη Β3 πάλι άλλη δουλειά δνε είχα 😅 Ρεεε τρεχααα ρεε. Μη βαριέσαι 😜😜😜😜😜 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 4 minutes ago, marios239 said: Το να εξαφανίζονται μπάντες όμως είναι πολύ περίεργο. Μήπως το θεώρησε για κάποιο λόγο junk data; Junk γιατί αφού είναι χρονιά αυτές οι μπάντες πριν καν μπει Ν78 φαντάσου είχαμε όλες αυτές του LTE που χρησιμοποιεί η Cosmote. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Πλάκα κάνω, σιγά τώρα. Μελλοντικά άμα ξανά πας βόλτα προφανώς ρε συ 😏 Just now, elkons said: Junk γιατί αφού είναι χρονιά αυτές οι μπάντες πριν καν μπει Ν78 φαντάσου είχαμε όλες αυτές του LTE που χρησιμοποιεί η Cosmote. Έκανες καταγραφές σήμερα; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) 4 minutes ago, johnny_htc said: Πλάκα κάνω, σιγά τώρα. Μελλοντικά άμα ξανά πας βόλτα προφανώς ρε συ 😏 Έκανες καταγραφές σήμερα; 19χλμ δε λέει για να πάω απέναντι πρέπει να φύγω από Χαλκίδα μέσω της υψηλής γέφυρας να πάω Βαθύ μέσω εθνικής Σχηματαριου να φτάσω Αυλίδα να πάω πιο κατω από τον Φάρο, δε λέει. Και δεν μπορώ τώρα να οδηγήσω δε θα βάλω κάποιον να πάμε εκεί μόνο για καταγραφή. Αύριο όμως θα ανέβω χωριό Βόρεια Εύβοια με κοσμοτε ίσως μπω χειροκίνητα να δω αν vf nova χωριό πιάνουν ακόμα από τη κεραία Β20 ονλθθ και κοσμοτε από την ομνι. η γυναίκα μ ια οδηγήσει νταξει θα ζήσω 😅 έχω καταγράψει καιρό στο CellMapper Χαλκίδα-Αγία Άννα οπότε είμαστε οκ σε κομματι καταγραφών. Δεν έκανα καταγραφή σήμερα εννοώ χρόνια υπάρχουν οι μπάντες 1,3,7,20 στη συγκεκριμένη κεραία, και μπήκα λίγο cellmapper να δω κάτι και έβλεπα 1,3 στη συγκεκριμένη,το αστείο πιάνω Β7 αυτή τη στιγμή από αυτή 💀 Edited 22 ώρες πριν by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 7 minutes ago, elkons said: 19χλμ δε λέει για να πάω απέναντι πρέπει να φύγω από Χαλκίδα μέσω της υψηλής γέφυρας να πάω Βαθύ μέσω εθνικής Σχηματαριου να φτάσω Αυλίδα να πάω πιο κατω από τον Φάρο, δε λέει. Και δεν μπορώ τώρα να οδηγήσω δε θα βάλω κάποιον να πάμε εκεί μόνο για καταγραφή. Αύριο όμως θα ανέβω χωριό Βόρεια Εύβοια με κοσμοτε ίσως μπω χειροκίνητα να δω αν vf nova χωριό πιάνουν ακόμα από τη κεραία Β20 ονλθθ και κοσμοτε από την ομνι. η γυναίκα μ ια οδηγήσει νταξει θα ζήσω 😅 έχω καταγράψει καιρό στο CellMapper Χαλκίδα-Αγία Άννα οπότε είμαστε οκ σε κομματι καταγραφών. Δεν έκανα καταγραφή σήμερα εννοώ χρόνια υπάρχουν οι μπάντες 1,3,7,20 στη συγκεκριμένη κεραία, και μπήκα λίγο cellmapper να δω κάτι και έβλεπα 1,3 στη συγκεκριμένη,το αστείο πιάνω Β7 αυτή τη στιγμή από αυτή 💀 Νταξει, φακ ιτ, μη τρελαίνεσαι, θα φτιάξει. Εις αύριον τα ωραία με την ταξιδαρα, καταγραφαρες πάλι, αυτά είναι τα ωραία, αυτό να σκέφτεσαι τώρα 😜 Απέναντι στείλε drone με επανδρωμένο κινητό για καταγραφές αχαχαχα😜😜😜😜😜😜 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 2 minutes ago, johnny_htc said: Νταξει, φακ ιτ, μη τρελαίνεσαι, θα φτιάξει. Εις αύριον τα ωραία με την ταξιδαρα, καταγραφαρες πάλι, αυτά είναι τα ωραία, αυτό να σκέφτεσαι τώρα 😜 Απέναντι στείλε drone με επανδρωμένο κινητό για καταγραφές αχαχαχα😜😜😜😜😜😜 Μακάρι να είναι απλά κόλλημα του cellmapper. Εις αύριον..έχω περάσει Cellmapper 5x6 φορές δεν θα κάνω λογικά πάλι νομίζω είναι οκ ο χάρτης σε Cosmote. Πάω συχνά πυκνά ούτως ή άλλως έχω το σπίτι (των παππούδων) είχα και δικό μ αλλά κάηκε στις φωτιές. Ναι με Drone το βρήκες να πέσει μετά μέσα στη θάλασσα καπούτ κινητό, καπούτ ντρόουν, καπούτ καταγραφή 😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts