Chrischal1908 Δημ. Δευτέρα στις 10:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:19 μμ (edited) 2 ώρες πριν, cmvr said: Να είχε πέσει σε ένα πράγμα μέσα ο φίλος μας καλά θα ήταν. Τώρα που πάει στον solak όλη θα τον στείλουν οαεδ 🤣 Καλά κάτσε να πάει επίσημα πρώτα και μετά τα λέμε! Τέτοιες συμφωνίες χαλάνε στο παρά 1 εύκολα. Αρχές Μάρτη θα ξέρουμε... ΥΓ: Στην περιοχή μου γαζώνει πια μετά από χρόνια...! Edited Δευτέρα στις 10:22 μμ by Chrischal1908 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Δευτέρα στις 10:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:32 μμ 8 minutes ago, Chrischal1908 said: Καλά κάτσε να πάει επίσημα πρώτα και μετά τα λέμε! Τέτοιες συμφωνίες χαλάνε στο παρά 1 εύκολα. Αρχές Μάρτη θα ξέρουμε... Θα επαναληφθώ, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. 10 minutes ago, Chrischal1908 said: ΥΓ: Στην περιοχή μου γαζώνει πια μετά από χρόνια...! Στο Μαρούσι έλειπε να μη γαζώνει! Πες τους μαζί με τη συνεργάτιδα να κοιτάξουν κάνα χωριό που έχουν edge και ο ΟΤΕ είναι ακόμα μονοπώλιο... 7 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Δευτέρα στις 11:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:17 μμ 54 minutes ago, Chrischal1908 said: Καλά κάτσε να πάει επίσημα πρώτα και μετά τα λέμε! Τέτοιες συμφωνίες χαλάνε στο παρά 1 εύκολα. Αρχές Μάρτη θα ξέρουμε... ΥΓ: Στην περιοχή μου γαζώνει πια μετά από χρόνια...! Όποιος πεινάει καρβέλια ονειρεύεται, τη ξέρεις τη παροιμία; κάτι αντίστοιχο θα γίνει με τη Nova ,Σολακ και αν το δέχεσαι για τη δικτυαρα. Έτσι είναι η ζωή δε τα φέρνει όπως θέλουμε πάντα. Οπότε στη περιοχή σου (Μαρούσι) ήταν κακια.Και μιλάμε για Μαρούσι όχι κάνα χωριό. Μάλιστα...... On 16/2/2025 at 3:36 ΠΜ, Chrischal1908 said: Κάνε και κανένα NOVA. Βλέπεις ότι βελτιώνεται... Βελτιώνεται; μάλλον δεν έχεις πάει στα μέρη του ούτε διαβάζεις τα ποστ του. Δεν δικαιολογουνται. Βάλε μου και κόκκινο χεράκι δεν με ενδιαφέρει εσύ εκτίθεσαι ότι θίγεσαι για τη Nova. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Τρίτη στις 11:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:12 μμ Εσωτερικοί χώροι ΠΑΜΑΚ. Αμφιθέατρο 12 (1ος όροφος) Vdf Nova: έκανε εναλλαγές μεταξύ n1 και n78 N1 N78 Αμφιθέατρο 3 (ισόγειο) Vdf Nova 6 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Καλημέρα έχουμε πλέον νέα από την apple Το πρώτο δικό της μόντεμ το C1 στο iPhone 16 e ακόμα δεν έχουμε χαρακτηριστικά αλλά υπάρχουν πολλά ερωτήματα θα αφήσουν τελείως την Qualcomm? Θα είναι εσωτερικό το c1 ? Θα αξίζει ο c1 ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts