redcon Δημοσιεύτηκε October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 2, 2005 Εχω μια απορια με τον ΙΕ. Οταν παμε σε καποια sites βγαζουν στη σελιδα τους αλλα και στο bookmark ενα εικονιδιο. Με τον firefox & opera ειναι μια χαρα.Ο ΙΕ η δεν τα βγαζει η οταν τα βγαλει μετα τα χανει και ολες οι σελιδες εχουν το γνωστο μπλε με το e. Τα εικονιδιακια βοηθουν να πεφτει το ματι σου στο bookmark που θελεις να πας πολυ πιο ευκολα. Εχει κανεις ιδεα τι γινεται με αυτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Εχω μια απορια με τον ΙΕ. Οταν παμε σε καποια sites βγαζουν στη σελιδα τους αλλα και στο bookmark ενα εικονιδιο. Με τον firefox & opera ειναι μια χαρα.Ο ΙΕ η δεν τα βγαζει η οταν τα βγαλει μετα τα χανει και ολες οι σελιδες εχουν το γνωστο μπλε με το e. Τα εικονιδιακια βοηθουν να πεφτει το ματι σου στο bookmark που θελεις να πας πολυ πιο ευκολα. Εχει κανεις ιδεα τι γινεται με αυτα; Αυτά τα εικονίδια λέγονται Favicon . Ο ΙΕ νομίζω δεν τα υποστηρίζει και βάζει αυτό το μπλέ "e" που λές! Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. October 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Αυτά τα εικονίδια λέγονται Favicon . Ο ΙΕ νομίζω δεν τα υποστηρίζει και βάζει αυτό το μπλέ "e" που λές! Μα καλα τοσο χαλια ειναι ο ΙΕ? Που και που μου τα εβγαζε αλλα μετα τα εχανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Ο ΙΕ τα βγαζει πολυ σπανια. Ο firefox τα βγαζει σχεδον παντα. Ο ΙΕ χτες μου εβγαζε κανονικα το Favicon του Myphone και σημερα δεν το βγαζει. Δεν ξερω γιατι το κανει. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts