Jump to content

Εικονιδια απο sites στον browser

redcon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω μια απορια με τον ΙΕ. Οταν παμε σε καποια sites βγαζουν στη σελιδα τους αλλα και στο bookmark ενα εικονιδιο. Με τον firefox & opera ειναι μια χαρα.Ο ΙΕ η δεν τα βγαζει η οταν τα βγαλει μετα τα χανει και ολες οι σελιδες εχουν το γνωστο μπλε με το e. Τα εικονιδιακια βοηθουν να πεφτει το ματι σου στο bookmark που θελεις να πας πολυ πιο ευκολα. Εχει κανεις ιδεα τι γινεται με αυτα;

Εχω μια απορια με τον ΙΕ. Οταν παμε σε καποια sites βγαζουν στη σελιδα τους αλλα και στο bookmark ενα εικονιδιο. Με τον firefox & opera ειναι μια χαρα.Ο ΙΕ η δεν τα βγαζει η οταν τα βγαλει μετα τα χανει και ολες οι σελιδες εχουν το γνωστο μπλε με το e. Τα εικονιδιακια βοηθουν να πεφτει το ματι σου στο bookmark που θελεις να πας πολυ πιο ευκολα. Εχει κανεις ιδεα τι γινεται με αυτα;

Αυτά τα εικονίδια λέγονται Favicon . Ο ΙΕ νομίζω δεν τα υποστηρίζει και βάζει αυτό το μπλέ "e" που λές!

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Αυτά τα εικονίδια λέγονται Favicon . Ο ΙΕ νομίζω δεν τα υποστηρίζει και βάζει αυτό το μπλέ "e" που λές!

Μα καλα τοσο χαλια ειναι ο ΙΕ? Που και που μου τα εβγαζε αλλα μετα τα εχανε.

Ο ΙΕ τα βγαζει πολυ σπανια.

Ο firefox τα βγαζει σχεδον παντα.

Ο ΙΕ χτες μου εβγαζε κανονικα το Favicon του Myphone και σημερα δεν το βγαζει.

Δεν ξερω γιατι το κανει.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!