Jump to content

Βασικές εξωτερικές αλλαγές που θα γίνουν στο νέο Apple iPad 10


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

“Μια στάλα μαγείας” ονειρεύονται πολλοί fans της Apple για φέτος όσον αφορά την χαρακτηριστική περίπτωση των νέων iPhone’s και ειδικότερα κατά την διάρκεια του επερχόμενου event που απέχει περίπου 5 εβδομάδες. Δεν θα δούμε απλά τα τέσσερα νέα μοντέλα iPhone του 2022 (iPhone 14, iPhone 14 Max ή Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max), αλλά μάλλον και τρία νέα μοντέλα ρολογιών. Το Apple Watch Series 8, το ανθεκτικό Apple Watch 8 Pro και το πιο προσιτό Apple Watch SE (2022).
Μπορεί επίσης να δούμε τα
πολυαναμενόμενα AirPods Pro 2 μαζί με το iPad 10ης γενιάς και το iPad Pro (2022). Το iPad 9ης γενιάς είναι προς το παρόν διαθέσιμο και δεν έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό από τότε που κυκλοφόρησε η Apple το απλό μοντέλο πέμπτης γενιάς το 2017. Όσο λιγότερα πληρώνετε για ένα iPad, τόσο μεγαλύτερα είναι τα πλαίσια και το iPad 9ης γενιάς διαθέτει πολύ φαρδιά bezels.
Ωστόσο, φαίνεται ότι γίνονται κάποιες αλλαγές για φέτος σύμφωνα με μια render εικόνα του iPad 10ης γενιάς που δημιουργήθηκε από μια εταιρεία που ονομάζεται Apple Lab.Η νέα αυτή εικόνα δείχνει μια ελαφρά μείωση των πλαισίων με αρκετό χώρο ακόμα για να χωρίσει το Home Button που λειτουργεί διπλά ως ο βιομετρικός σαρωτής Touch ID. Βλέπουμε επίσης και μια μονή κάμερα στο πίσω μέρος που θα ενώσει το LED φλας που στεγάζεται σε ένα περίβλημα σε σχήμα παστίλιας. Ο αισθητήρας 8MP θα μπορούσε να αναβαθμιστεί στα 12MP.
Με το τηλέφωνο σε κατακόρυφο προσανατολισμό τοποθετώντας την πίσω κάμερα στην επάνω αριστερή γωνία του πίσω μέρους, υπάρχουν τώρα γραμμές κεραίας που φαίνονται εύκολα να ξεκινούν ακριβώς κάτω από την επάνω αριστερή γωνία και να διασχίζουν την επάνω και ακριβώς κάτω από την επάνω δεξιά γωνία. Μπορεί να σας θυμίζει τη γραμμή κεραίας που βρίσκεται στο πίσω μέρος του iPhone 7. Ακόμη, φαίνεται ότι η υποδοχή ακουστικών 3,5 mm έχει αφαιρεθεί.
Αλλαγή θύρας!
Μια άλλη εικόνα που μοιράζεται το mysmartprice δείχνει την θύρα USB-C αντί για θύρα Lightning. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες διάφορων blogs, το βασικό iPad 2022 θα έχει βάρος 248 mm x 179 mm x 6,98 mm σε σύγκριση με τα 250 mm x 174 mm x 7,50 mm για το iPad 9. Αυτό σημαίνει ότι το νέο μοντέλο θα είναι σβέλτο σε σύγκριση με το iPad 9 του 2021. Το iPad 10 πιθανότατα θα διαθέτει οθόνη Retina (LCD) 10,2 ιντσών με ανάλυση 1620 x 2160.
Δεν θα υπάρχει οθόνη από άκρη σε άκρη στο iPad 10, καθώς αυτή η δυνατότητα έχει απομείνει για τα πιο ακριβά μοντέλα iPad Air και iPad Pro. Το iPad 10 θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με το chipset A14 Bionic που χρησιμοποιήθηκε για την τροφοδοσία της σειράς iPhone 12 του 2020. Το 5nm A14 Bionic φέρει 11,8 δισεκατομμύρια τρανζίστορ και ήταν το πρώτο chipset που σχεδιάστηκε από την Apple που παρήχθη χρησιμοποιώντας τον κόμβο διαδικασίας 5nm πρώτης γενιάς της TSMC.
Ως συνήθως, θα πρέπει να υπάρχει μια έκδοση μόνο Wi-Fi και μια έκδοση που να υποστηρίζει Wi-Fi + Cellular (συμπεριλαμβανομένου του 5G). Η τιμολόγηση αναμένεται να ξεκινήσει από 329 $ που αντιστοιχεί στην ίδια τιμή από το προηγούμενο έτος. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι το iPad 10 έχει την ίδια τιμή με το iPad 9. Αυτό θα έκανε τα μοντέλα iPad 10 διαθέσιμα σε αυτές τις τιμές:
ΜΟΝΟ Wi-Fi
  • 64 GB-329 $ ή 12 μηνιαίες πληρωμές των 27,41 $.
  • 256 GB-479 $ ή 12 μηνιαίες πληρωμές των 39,91 $.
Wi-Fi + Cellular
  • 64 GB-459 $ ή 12 μηνιαίες πληρωμές των 38,25 $
  • 256 GB-609 $ ή 12 μηνιαίες πληρωμές των 50,75 $.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...