beton Δημοσιεύτηκε November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 3, 2003 Μου κάνουν στο σταθερό μου τηλέφωνο αναπάντητες με απόκρυψη. Τί μπορώ να κάνω για να βρω το νούμερο από το οποίο με καλούν; Ο εντοπισμός κακόβουλης κλήσης προλαβαίνει να εντοπίσει τις αναπάντητες; Αν θυμάμαι καλά πρέπει την ώρα που σε καλούν να πατήσεις κάποια πλήκτρα. Αν μου κάνουν αναπάντητη, προλαβαίνω να τα πατήσω για να καταγραφεί το νούμερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 Ποιες οι προϋποθέσεις για την παροχή της υπηρεσίας Εντοπισμός Κακόβουλων Κλήσεων; 1. Η υπηρεσία παρέχεται μόνο σε συνδρομητές. Για να εγγραφείτε συνδρομητής στην υπηρεσία πρέπει να μεταβείτε στο Κατάστημα ΟΤΕ της περιοχής σας. 2. Αφού γίνεται συνδρομητής ενεργοποιείτε την υπηρεσία πατώντας το άγκιστρο του τηλεφώνου σας μια φορά. Το ψηφιακό κέντρο του ΟΤΕ θα εντοπίζει τα στοιχεία της κλήσης και θα τα καταγράψει σε κατάσταση. Η παραλαβή της κατάστασης αυτής γίνεται από εσάς προσωπικά στα Καταστήματα του ΟΤΕ της περιοχής σας. 3. Δεν γνωστοποιούνται στοιχεία κλήσεων που προέρχονται από απόρρητα τηλέφωνα. - Σημείωση: Δε γίνεται εντοπισμός αναλογικών τηλεφώνων. Τέλος για χρήση μέχρι 5 μέρες 17,60 € Πρόσθετο τέλος ανά ημέρα πέραν των 5 ημερών και μέχρι 20 ημέρες 1,76 € Πρόσθετο τέλος ανά ημέρα πέραν των 20 ημερών 0,44 € Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beton Δημ. November 3, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet 2. Αφού γίνεται συνδρομητής ενεργοποιείτε την υπηρεσία πατώντας το άγκιστρο του τηλεφώνου σας μια φορά. Το ψηφιακό κέντρο του ΟΤΕ θα εντοπίζει τα στοιχεία της κλήσης και θα τα καταγράψει σε κατάσταση. Αυτό ρωτάω. Πρέπει να ανοίξει η γραμμή για να πατήσουμε το άγκιστρο, ή αρκεί να το πατήσω μετά την αναπάντητη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον beton Αυτό ρωτάω. Πρέπει να ανοίξει η γραμμή για να πατήσουμε το άγκιστρο, ή αρκεί να το πατήσω μετά την αναπάντητη; Μην το ψαχνεις φιλε ειδικα αν ισχυει το παρακατω: 3. Δεν γνωστοποιούνται στοιχεία κλήσεων που προέρχονται από απόρρητα τηλέφωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Βασίλης Μην το ψαχνεις φιλε ειδικα αν ισχυει το παρακατω: 3. Δεν γνωστοποιούνται στοιχεία κλήσεων που προέρχονται από απόρρητα τηλέφωνα Σ'αυτήν την περίπτωση χρειάζεσαι εξουσιοδότηση από εισαγγελέα. Δεν είναι απίθανο, δεν είναι όμως και άκοπο... @supernet: Με πρόλαβες...θα το θυμάμαι αυτο... :mad: :p :cool: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinaf Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 καλησπερα και καλως σας βρηκα. ισως εχει αναφερθει αλλα οσο διαβασα δεν καλυφθηκα και ειναι - για μενα - αναγκη. εχω κι εγω ενα παρομοιο προβλημα. με καλουν στο κινητο μου εδω και μερες από απόκρυψη. στη περιπτωση που ειναι καρτοτηλεφωνο καταλαβα οτι δεν τον βρισκω που να χτυπιεμαι. το ιδιο συμβαινει και στη περιπτωση αναλογικης - καλα τωρα - συσκευης, ή αριθμου απόρρητου. αν παρακαμψουμε ολα αυτα, και ας υποθεσουμε πως με εντολη εισαγγελεα ολα πανε καλα. γνωριζει κανεις εαν βρισκει και αναπαντητες που εγιναν στο παρελθον? θελω να πω πριν μπει στην ολη διαδικασια ο εισαγγελεας / αστυνομια? σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinaf Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 ...καμμια απαντηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Exi xanasizitithi polles fores auto to thema... Lipon an i klisis ine xreosimes mpori na se epikinonia me tin eteria pou ise sindromitis na sou dosi dorean ola ta tilefona pou dektikes tis teleutees 9 meres. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinaf Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Exi xanasizitithi polles fores auto to thema... Lipon an i klisis ine xreosimes mpori na se epikinonia me tin eteria pou ise sindromitis na sou dosi dorean ola ta tilefona pou dektikes tis teleutees 9 meres. χιλια ευχαριστω και ειλικρινα ζητω συγνωμμη αν εγινα κουραστικη αλλα πριν γραψω εψαξα...:cry: :O θα μπορουσες να μου πεις εαν αναφερεσαι σε κλησεις που γινονται σε κινητο απο αριθμο με αποκρυψη?? τις τελευταιες 9 ημερες? εισαι σιγουρος? και ο,τι εχει ακουστει για εισαγγελικες παρεμβασεις? πολυ ευκολο μου ακουγεται....:confused: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Ποιες οι προϋποθέσεις για την παροχή της υπηρεσίας Εντοπισμός Κακόβουλων Κλήσεων; 1. Η υπηρεσία παρέχεται μόνο σε συνδρομητές. Για να εγγραφείτε συνδρομητής στην υπηρεσία πρέπει να μεταβείτε στο Κατάστημα ΟΤΕ της περιοχής σας. 2. Αφού γίνεται συνδρομητής ενεργοποιείτε την υπηρεσία πατώντας το άγκιστρο του τηλεφώνου σας μια φορά. Το ψηφιακό κέντρο του ΟΤΕ θα εντοπίζει τα στοιχεία της κλήσης και θα τα καταγράψει σε κατάσταση. Η παραλαβή της κατάστασης αυτής γίνεται από εσάς προσωπικά στα Καταστήματα του ΟΤΕ της περιοχής σας. 3. Δεν γνωστοποιούνται στοιχεία κλήσεων που προέρχονται από απόρρητα τηλέφωνα. - Σημείωση: Δε γίνεται εντοπισμός αναλογικών τηλεφώνων. Τέλος για χρήση μέχρι 5 μέρες 17,60 € Πρόσθετο τέλος ανά ημέρα πέραν των 5 ημερών και μέχρι 20 ημέρες 1,76 € Πρόσθετο τέλος ανά ημέρα πέραν των 20 ημερών 0,44 € αν κάποιος παρει με το κινητό του και βάλει απόκρυψη,μπορει ο αλλος να το μάθει απο αυτη την υπηρεσία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Λογικα ναι, αλλιως σε τι ωφελει να την ενεργοποιησεις την υπηρεσια; ;) :O Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 χιλια ευχαριστω και ειλικρινα ζητω συγνωμμη αν εγινα κουραστικη αλλα πριν γραψω εψαξα...:cry: :O θα μπορουσες να μου πεις εαν αναφερεσαι σε κλησεις που γινονται σε κινητο απο αριθμο με αποκρυψη?? τις τελευταιες 9 ημερες? εισαι σιγουρος? και ο,τι εχει ακουστει για εισαγγελικες παρεμβασεις? πολυ ευκολο μου ακουγεται....:confused: :worry: Ine diapistomeno pos ginete, xero pos ginete apo tin Tim dorean ke afou to kani i Tim tha to kanoun ke i alles eteries, to poli poli na se xreosoun. Ne anaferome ke stis apokripsis ke den xriazete isaggeliki paraggelia dioti to xarti pou tha sou dosoun anaferi mono tilefonika noumera ke oxi onomata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts