Jump to content

Ένα Nothing Phone (1) Lite μπορεί να είναι καθ' οδόν


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν το σχέδιο ονοματοδοσίας της Nothing σας είχε πείσει ότι το επόμενο smartphone το οποίο θα κυκλοφορούσε η εταιρεία θα ήταν το Nothing Phone (2), λοιπόν κάνετε λάθος. Μια νέα φήμη υποστηρίζει ότι πριν από έναν άμεσο αντικαταστάτη του Nothing Phone (1), θα προηγηθεί η εμφάνιση μιας “lite” έκδοσης.

Αυτή θα ήταν βασικά ακριβώς η ίδια συσκευή με το Nothing Phone (1), μόνο που θα τοποθετηθεί μια απλή γυάλινη πλάτη (άρα χωρίς φανταχτερή διασύνδεση Glyph LED) και χωρίς ασύρματη φόρτιση. Παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να υποστηρίζει φόρτιση 33W, το μοντέλο “lite” θα κυκλοφορούσε με φορτιστή 42W στο κουτί, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Από μεριάς της, η Nothing δεν έχει αρνηθεί την ύπαρξη ενός τέτοιου προϊόντος και επιπλέον για το μοντέλο “lite” οι φήμες επιμένουν ότι θα είναι φθηνότερο από το Nothing Phone (1) – κάτι που είναι λογικό αν αναλογιστούμε τις δύο αφαιρούμενες λειτουργίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι το νέο τηλέφωνο θα ξεκινά από 24.999 INR (316 $ ή 308 €) στην Ινδία για μια παραλλαγή με 6 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Για να κάνετε τους αντίστουχς υπολογισμούς, το τρέχον Nothing Phone (1) ξεκινά από 32.999 INR (417 $ ή 407 €), αλλά έρχεται με 8 GB μνήμης RAM.

Μερικές άλλες πηγές ανέφεραν ακόμη ότι αυτό το νέο smartphone θα διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία 5.000 mAh, με το παχύτερο στοιχείο να γεμίζει τον χώρο που καταλαμβάνουν τα LED και το πηνίο ασύρματης φόρτισης στο αρχικό Nothing Phone (1).

Καθώς καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν έχει επιβεβαιωθεί με κανέναν τρόπο ακόμη, θα δείξουμε εν μέρει μια μικρή δυσπιστία για όσα γράφονται.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...