Jump to content

Τιμή, χρώματα και επιλογές αποθήκευσης για την σειρά OPPO Reno 8 που έρχεται Ευρώπη


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από τον Μάιο του 2022, η OPPO φρόντισε να παρουσιάσει και φυσικά να διαθέσει εμπορικά τα νέα μέλη της σειράς Reno 8 στην εγχώρια αγορά της Κίνας, αλλά η κατασκευάστρια δεν μας έκανε την χάρη να φθάσει το νέο δίδυμο στις Ευρωπαϊκές αγορές. Μια μικρή παρένθεση εδώ, η OPPO κυκλοφόρησε τα OPPO Reno 8 και το OPPO Reno 8 Pro (γνωστό ως OPPO Reno 8 Pro+ στην Κίνα) για την Ινδία τον περασμένο μήνα.

Τώρα, ο tipster Sudhanshu Ambhore έδωσε συμβουλές για την τιμολόγηση, τις διαμορφώσεις αποθήκευσης και τις επιλογές χρώματος των συσκευών Reno 8 και Reno 8 Pro.

Σύμφωνα με το Sudhanshu, το vanilla Reno 8 θα έχει μια ενιαία διαμόρφωση 8 GB + 256 GB, με τιμή 499 CHF (513 €). Αυτή η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε επιλογές χρώματος Shimmer Black & Shimmer Gold. Από την άλλη πλευρά, το Reno 8 Pro θα διατίθεται επίσης σε μια ενιαία διαμόρφωση 8 GB + 256 GB, η οποία θα κοστίζει 849 CHF (873 €). Η συσκευή θα έχει δύο χρωματικές επιλογές: γυαλιστερό μαύρο και γυαλιστερό πράσινο. Επιβεβαίωσε επίσης ότι το φύλλο προδιαγραφών των συσκευών θα είναι το ίδιο με την ινδική παραλλαγή που κυκλοφόρησε νωρίτερα.

Το vanilla Reno 8 διαθέτει οθόνη AMOLED 6,43 ιντσών που έχει ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Από την άλλη πλευρά, το Reno 8 Pro θα διαθέτει μεγαλύτερο πάνελ AMOLED 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Για το βασικό μοντέλο, ξέρουμε ότι έρχεται με MediaTek Dimensity 1300 SoC. Εν τω μεταξύ, το chipset MediaTek Dimensity 8100 MAX εμφανίζεται στο Reno 8 Pro. Επιπλέον, η εταιρεία περιλαμβάνει το MariSilicon X NPU στο υψηλότερο μοντέλο, το οποίο θα βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας της εικόνας. Η μπαταρία 4.500 mAh που βρίσκεται στα Reno 8 και Reno 8 Pro είναι ικανή για γρήγορη φόρτιση έως και 80 W. Συγκεκριμένα, και τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν επίσης σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη αφής.

Για τα οπτικά, η παραλλαγή vanilla έχει έναν κύριο αισθητήρα 50MP που συνδυάζεται με ένα δευτερεύον αισθητήρα 2MP και έναν macro φακό 2MP. Το Reno 8 Pro διαθέτει μια κύρια κάμερα 50MP μαζί με έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό 8MP και έναν αισθητήρα macro 2MP. Για τη λήψη selfie, η σειρά Reno 8 φιλοξενεί έναν μπροστινό αισθητήρα 32MP.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...