Jump to content

Η OnePlus ελπίζει να επαναφέρει το Alert Slider σε μελλοντικά smartphones


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βαθιά απογοήτευση προκάλεσε η απόφαση της OnePlus να αφαιρέσει ξαφνικά το περίφημο Alert Slider από το νέο μοντέλο OP10T, το μοναδικό χαρακτηριστικό που είχε η OnePlus σε όλα σχεδόν τα τηλέφωνα τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, OnePlus ισχυρίζεται ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα με την εν λόγω λειτουργία.

Το OnePlus 10T είναι το πρώτο smartphone επιπέδου ναυαρχίδας της εταιρείας που δεν διαθέτει το Alert Slider από τότε που το χαρακτηριστικό έκανε το ντεμπούτο του για πρώτη φορά στο OnePlus Two.

Ο μοναδικός λόγος που ισχυρίζεται η OnePlus ότι την οδήγησε στην απόφαση να αφαιρέσει το Alert Slider, ήταν για χάρη εξασφάλισης επιπρόσθετου χώρου και ότι ήταν μια “απαραίτητη ανταλλαγή” για “νέες, ουσιαστικές τεχνολογίες” στο τηλέφωνο. Πρόκειται συγκεκριμένα για μια νέα συστοιχία κεραιών και το σύστημα γρήγορης φόρτισης 125W-150W με ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία. Προφανώς, το OnePlus 10T θα είχε μπαταρία 4.500 mAh αντί για μπαταρία 4.800 mAh εάν το ρυθμιστικό ήταν ακόμα στη θέση του και θα έκανε τη συσκευή παχύτερη.

Στο μέλλον, η OnePlus λέει ότι σχεδιάζει να “ξεπεράσει αυτήν την τεχνική” πρόκληση για να διατηρήσει το Alert Slider σε μελλοντικά smartphones. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό δεν αποτελεί εγγύηση ότι οι μελλοντικές συσκευές OnePlus θα επαναφέρουν το ρυθμιστικό, αλλά η OnePlus λέει ότι ελπίζει να το κάνει.

Η ομάδα προϊόντων μας σχεδιάζει να ξεπεράσει αυτήν την τεχνική και σχεδιαστική πρόκληση σε μελλοντικές συσκευές
, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε βελτιωμένες τεχνολογίες διατηρώντας παράλληλα το ρυθμιστικό ειδοποίησης υπογραφής. Αν και το OnePlus 10T δεν διαθέτει το ρυθμιστικό ειδοποίησης, αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφαιρεθεί από όλες τις μελλοντικές συσκευές OnePlus.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...