Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι πλέον γεγονός .. Οι καινούργιες PS3 συσκευές λόγω προχωρημένης τεχνολογίας θα καταναλώνουν ακόμα λιγότερο ρεύμα, θα είναι περισσότερο ελαφριές και θα έχουν με την βοήθεια hardware την δυνατότητα να αναπαράγουν παιχνίδια του PS2 !!!!!

edit : και μου θυμίζει εκείνες τις όμορφες φήμες που θέλανε το PS Store να πουλά παιχνίδια PS2 για το PS3 & το PSV ... Nice :D

φημες... δεν πιστευω να παιζει ps2 games η νεα εκδοση..

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

με την καινούρια κονσόλα θα θέλουν να καλμάρουν την κοινότητα με το θέμα του hacking

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο μοντέλο μάλλον δεν θα μπορέσουμε να το hackάρουμε ποτέ ....

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Είναι πλέον γεγονός .. Οι καινούργιες PS3 συσκευές λόγω προχωρημένης τεχνολογίας θα καταναλώνουν ακόμα λιγότερο ρεύμα, θα είναι περισσότερο ελαφριές και θα έχουν με την βοήθεια hardware την δυνατότητα να αναπαράγουν παιχνίδια του PS2 !!!!!

edit : και μου θυμίζει εκείνες τις όμορφες φήμες που θέλανε το PS Store να πουλά παιχνίδια PS2 για το PS3 & το PSV ... Nice :D

τελικά το καινούργιο μοντέλο δεν θα αναπαράγει παιχνίδια ps2.

και να πω την προσωπική μου άποψη όσο συνεχίζει η sony να διαθέτει στην αγορά το ps2 δεν βλέπω το λόγο να το κάνει!!

τελικά το καινούργιο μοντέλο δεν θα αναπαράγει παιχνίδια ps2.

και να πω την προσωπική μου άποψη όσο συνεχίζει η sony να διαθέτει στην αγορά το ps2 δεν βλέπω το λόγο να το κάνει!!

ακριβώς :happy:

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

... και να πω την προσωπική μου άποψη όσο συνεχίζει η sony να διαθέτει στην αγορά το ps2 δεν βλέπω το λόγο να το κάνει!!

Θα θελήσει να το κάνει πριν αποσύρει το δεκαετίας PS2 ...

Θα θελήσει να το κάνει πριν αποσύρει το δεκαετίας PS2 ...

πιο γρήγορα θα αποσύρει το 3 παρά το 2 :lol:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

πιο γρήγορα θα αποσύρει το 3 παρά το 2 :lol:

Χαχαχα αυτό ξαναπές το! Χίλια μύρια προβλήματα αυτό το PS3 για την εταιρεία από την αρχή της ανάπτυξης του.

Θα παρακαλέσω να μην επεκταθούμε περισσότερο στο συγκεκριμένο θέμα μιας και τέτοιου είδους συζητήσεις δεν επιτρέπονται.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Θα παρακαλέσω να μην επεκταθούμε περισσότερο στο συγκεκριμένο θέμα μιας και τέτοιου είδους συζητήσεις δεν επιτρέπονται.

Από περιέργεια και μόνο: ποια η διαφορά του να περάσεις ένα custom firmware στο ps3 με το να rootαρεις και να περάσεις μια custom rom σε ένα android για παράδειγμα?

Αναφέρω το παράδειγμα του android προφανώς επειδή υπάρχουν οδηγοί γι αυτό.

Oneplus 6 8/128

Από περιέργεια και μόνο: ποια η διαφορά του να περάσεις ένα custom firmware στο ps3 με το να rootαρεις και να περάσεις μια custom rom σε ένα android για παράδειγμα?

Αναφέρω το παράδειγμα του android προφανώς επειδή υπάρχουν οδηγοί γι αυτό.

Το cfw σε PS3 & PSP σημαίνει πως θα περάσεις κάποια αρχεία στο λειτουργικό ...

Στο Android θα περάσεις το δικό σου λειτουργικό ....

Απαγορεύονται οι συζητήσεις περί hacks ή περί πειρατείας ?????

Γιατί νομίζω πως μιλάμε περί hacks ....

Συμφωνώ απόλυτα. Πειρατεία = παιχνίδια που δεν έχεις αποκτήσει άδεια χρήσης τους με νόμιμο τρόπο (αγορά πχ).

Custom Firmwire = Κάνω ότι θέλω στην κονσόλα, που είναι ιδιοκτησία μου. Περνάω και άλλο Λειτουργικό (Ubuntu), άλλες εφαρμογές, media players και γενικά κάνω ότι θέλω. Δεν νομίζω ότι είναι παράνομο αυτό. ;)

Φίλε petroos κάνε ένα seach στο google για custom firmwire ps3. Θα βρεις πολλές σελίδες με αναλυτικότατες οδηγίες.

--- Sony Xperia 5 II ---

Ίσως να μην έγινα κατανοητός. Το να περάσεις δικό σου λειτουργικό προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα και μπορεί να συζητηθεί. Το να συζητηθούν τρόποι όπου μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση σε υλικό που δεν έχεις αποκτήσει νόμιμα, δεν επιτρέπεται. Κι αυτό ακριβώς θέλω να προλάβω με την παρατήρησή μου. Συνεχίζουμε στο θέμα μας :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ακόμη πιο φθηνό το PS3 από τον Αύγουστο

http://www.techdigest.tv/2011/06/ps3_price_cut_d.html

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Η αλήθεια ήταν πως περίμενα λιγάκι μεγαλύτερη μείωση αλλά και πάλι η συσκευή γίνεται αρκετά προσιτή για όλους.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Εγώ το αγόρασα πρόσφατα σε πολύ καλή προσφορά. Η 120gb έκδοση μαζί με το killzone 3 + δεύτερο αυθεντικό μοχλό και 2 blu ray ταινίες (spiderman 3 και punisher) 300 κάτι ευρώ.
Oneplus 6 8/128

πλέον είναι προσιτή η τιμή του play...απλώς αξίζει να περιμένει κανείς για αγορά τα Χριστούγεννα pπου γίνει της τρελής με προσφορές

Ποιος θα περιμένει 5 μήνες για να γλιτώσει 30 ευρώ ????

Και ούτε 30 ευρώ !!!!!!!! Τζαμπατζιλίκια .. :blink:

ρε παιδια γίνετε να συνδέσω ποντίκι κ πληκτρολόγιο στο ps3 κ να παιξω με αυτα shooter παιχνιδια?????????

Ναι γίνετε να βάλεις.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

χρειάζεται να κανω κάποιες ρυθμίσεις?

Ειναι μονο για το ιντερνετ , δεν ειναι για να παιζεις παιχνιδια.

Εκανε λαθος ο φιλος πιο πανω.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Μπορείς να πάρεις το FragFX αν θέλεις mouse ή να χρησιμοποιήσεις κάποιον αντάπτορα σαν και το Eagle Eye.

Ίσως να μπορείς να βρεις και πιο φθηνά. Για εμένα πάντως μη το κάνεις (ειδικά online). Καταστρέφεις το παιχνίδι (mouse vs sixaxis σημειώσατε 1).

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro