Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό fps αλλά χωρίς εξωγήινους και τέρατα?

Ψήνομαι για το killzone 2..

Red Faction Guerilla...εχουν βγει ήδη και καποια DLC packs και γενικα το παιχνιδι τα σπαει ειδικά αν παιζεις Online.Το campaign απο ενα σημειο και μετα κουραζει καθοτι εχει επαναλαμβανομενες αποστολες.

Υπογραφή....

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το ps2 system data το έχω δει μόνο στο ιαπωνικό playstasion store.Δεν το κατέβασα για τον απλούστατο λόγο οτι έχω το ps3 με τον 80αρι δισκο οποτε δεν νομίζω να μπορώ να παίξω παιχνίδια του ps2
Υπογραφή....

• 2 weeks later...

Ρε παιδια απο τις επικειμενες κυκλοφοριες αξιζει κανενα παιχνιδι?

Παει καιρος απο τοτε που ευχαριστηθηκα παιχνιδι! :)

Ρε παιδια απο τις επικειμενες κυκλοφοριες αξιζει κανενα παιχνιδι?

Παει καιρος απο τοτε που ευχαριστηθηκα παιχνιδι! :)

Τι παιχνιδια σου αρεσουν??

Επισης ρε παιδια παιζει κανεις στρητ φαητερ 4?

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Ε...τι καλύτερο λοιπόν από το Assassin's Creed 2 που κυκλοφορεί μέσα στην εβδομάδα :)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Γιατί και το Uncharted 2 κακό είναι?Φρέσκο πράγμα κι αυτό
Υπογραφή....

Γιατί και το Uncharted 2 κακό είναι?Φρέσκο πράγμα κι αυτό

Κακό;;;

Ό,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ είναι το Uncharted :)

χμμμ...αρχιζω να τριβω τα χερια μου λοιπον...κανα ψαγμενο rpg εχουμε...αναπολω ακομη τις ατελειωτες ωρες στο final fantasy στους προκατοχους του ps3 :P οπως και πολλων αλλων rpg...αντε διαφωτιστε με κ ειμαι νεος... :)

Rpg,fps,adventure όλα αυτά μπορείς να τα βρεις στο Fallout 3.Ειναι βέβαια περσινος τίτλος αλλά το παιχνιδι τα σπαει.Εχουν βγει ήδη και 5 Dlc αν δεν σου φτασουν τα quests του κανονικού παιχνιδιου:)..Χαοτικές καταστάσεις φίλε μου ,τεράστιοι χάρτες ,quests που μπορείς να ολοκληρώσεις σκοτώνοντας ολο το κόσμο αλλα και μην κάνοντας τιποτα εκμεταλευομενος την "Inteligence "σου.Αν σε ενδιαφερει κυκλοφορεί και μια εκδοση Fallout 3 Game of the Year

οπου στο ιδιο δισκακι ειναι ενσωματωμένα όλα τα dlc και δεν χρειάζεται να τα κατεβάσεις-πληρώσεις απο το PSN Store

Υπογραφή....

Rpg,fps,adventure όλα αυτά μπορείς να τα βρεις στο Fallout 3.Ειναι βέβαια περσινος τίτλος αλλά το παιχνιδι τα σπαει.Εχουν βγει ήδη και 5 Dlc αν δεν σου φτασουν τα quests του κανονικού παιχνιδιου:)..Χαοτικές καταστάσεις φίλε μου ,τεράστιοι χάρτες ,quests που μπορείς να ολοκληρώσεις σκοτώνοντας ολο το κόσμο αλλα και μην κάνοντας τιποτα εκμεταλευομενος την "Inteligence "σου.Αν σε ενδιαφερει κυκλοφορεί και μια εκδοση Fallout 3 Game of the Year

οπου στο ιδιο δισκακι ειναι ενσωματωμένα όλα τα dlc και δεν χρειάζεται να τα κατεβάσεις-πληρώσεις απο το PSN Store

Εξαιρετικό παιχνίδι το Fallout 3, αλλά καμία σχέση με Final Fantasy. Όχι από άποψη ποιότητας (άλλωστε προσωπικά τα Final Fantasy βαριέμαι και μόνο που βλέπω το κουτί τους), αλλά από άποψη είδους. RPG μεν θεωρούνται και τα δύο, αλλά το FF είναι J-RPG, στο οποίο - δε θυμάμαι πως ακριβώς είναι η σωστή ορολογία - σταματάει η δράση και η μάχη διεξάγεται με γύρους.

Πλακα πλακα πρεπει να κ*λ*λεει το Fallout 3. Κοιτα τα προιγουμενα δεν με τρελεναν ιδιαιτερα....

Να σου πω...εχει πολυ ψαξιμο? Γιατι το πολυ ψαξιμο το βαριεμεεεε...πιο πολυ δραση θελω...δεν ειναι για να καιω τομυαλο μου!! :p

Το InFamous το εχεις παιξει?

Βασικα μολις τερματισα το COD γιαυτο ψαχνομε... :happy:

Αυτο με τον "Ψυχοπαθη" ε? Καλα που μου το θυμισες!! Το ειχα δει youtube....φαινεται γ*μ*το!

Το τερματισες λεει? Με εψισες τωρα...! :D

Πολυ καλο παιχνιδι με φοβερο σεναριο! Ειχε βγει και demo αν θυμαμαι καλα. Λογικα θα υπαρχει ακομα στο PSN.

Να σου πω...εχει πολυ ψαξιμο? Γιατι το πολυ ψαξιμο το βαριεμεεεε...πιο πολυ δραση θελω...δεν ειναι για να καιω τομυαλο μου!! :p

εχει λιγο ψαξιμο αλλά έχει και αρκετους για να σκοτωσεις:lol::lol:.

Το InFamous το εχεις παιξει?
Το εχω παιξει μόνο στο demo.ΠΟλυ καλό και ο,τι τελευταίο σε γραφικά και "μηχανη" παιχνιδιου-κίνησης .πιο πολυ adventure
Υπογραφή....

εχει λιγο ψαξιμο αλλά έχει και αρκετους για να σκοτωσεις:lol::lol:.

Το εχω παιξει μόνο στο demo.ΠΟλυ καλό και ο,τι τελευταίο σε γραφικά και "μηχανη" παιχνιδιου-κίνησης .πιο πολυ adventure

Πιστευω παμε κατευθιαν για Infamous! Τωρα το ειδα ξανα youtube και οντως τα σπαει!

Εχει βγει επισιμα ετσι? Δεν υπαρχει μονο το demo....etsi?

Μου ήρθε σήμερα το Ratchet and Clank - A ***** in Time (με τα PLAY.com exclusive unlock codes)

Για να δούμε αν αξίζει όσο και τα προηγούμενα..

ειχα διαβασει προσφατα σε ενα περιοδικο οτι η Sony εκανε σεμιναρια στις εταιριες παραγωγης software-παιχνιδιων για να αρχισουν να γραφουν σωστα κωδικα για πολυπυρηνα συστηματα οπως το PS3...γιατι ετσι οπως εγραφαν στην αρχη δεν εκμεταλλευονταν τις ικανοτητες του PS3...και ειναι και οι πολλες :)

αντε να δουμε ρε σεις ποτε θα βγει ενα παιχνιδι και θα τριβουμε τα ματια μας...υπομονη! :D

As promised, firmware 3.10 is now available to download for your PS3. Navigate to System Update from the XMB to download this update. Included in this package:

System changes

* Added the ability to access some Facebook features from the XMB.

* The [Friends] list has been redesigned.

* The user is now able to change the color of their [Profile].

Media changes

* Expanded [Photo] folders and playlists are now displayed in a grid, rather than a list.

* Added various TV website shortcuts for users in Europe under [TV]. (For more details, visit PlayStation.Blog.Europe)

Κανένα ραδιοφωνακι δεν θα βάλουν επιτέλους..Γιατι κάτι που υπαρχει στο PSP δεν μπορουν να το βάλουν στο PS3?Εγω αυτήν την επιλογή για το Facebook γιατι δεν την βρίσκω?

Ακυρο ..Το βρηκα,ειναι μέσα στο Menu Account Management

Υπογραφή....

Καλημερα παιδες.

Απο σημερα ειμαι και εγω νεος χρηστης στο PS3 και εχω μερικες αποριες.

Στο XBox360 υπηρχε η δυνατοτητα να κανουμε Navigate στο δικτυο και τα PC και να παιζουμε ταινιες και μουσικη μεσα απο τους σκληρους δισκους.

Στο PS3 γινεται κατι τετοιο?Αν ναι πως?

Τα παιχνιδια απο PS2 ειναι συμβατα με το PS3?

Σας ευχαριστω guys.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!