Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το PS3 από Αμερική έχω τις εξής απορίες:

επειδή θα είναι σε NTSC και όχι σε PAL μορφή,θα παιζει παιχνίδια από Ελλάδα,DVD από Ελλάδα ή κυρίως τα εδώ έργα σε BLUE RAY?

Παρακαλώ ας βοηθήσει όποιος ξέρει γιατί η διαφορά τιμής αξίζει!

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα pal παιχνιδια δεν θα τα παιζει οπως επισης και τα Dvd,για blue ray δεν ξερω.Η τηλεοραση υποστιριζει NTSC γιατι οι pal τηλεορασεις δεν το παιζουν.Δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο για LCD/TFT
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το PS3 από Αμερική έχω τις εξής απορίες:

επειδή θα είναι σε NTSC και όχι σε PAL μορφή,θα παιζει παιχνίδια από Ελλάδα,DVD από Ελλάδα ή κυρίως τα εδώ έργα σε BLUE RAY?

Παρακαλώ ας βοηθήσει όποιος ξέρει γιατί η διαφορά τιμής αξίζει!

Παιχνίδια θα παίζει χωρίς πρόβλημα αλλά DVD δεν θα παίζει παρά μόνο ζώνης 1. Τέλος, άλλες ταινίες σε Blu-ray είναι region free και άλλες όχι δυστυχώς. Οι τίτλοι καταλόγου είναι συνήθως region free αλλά οι περισσότερες νέες κυκλοφορίες είναι κλειδωμένες. Είναι πολύ μπερδεμένη η κατάσταση, υπάρχει μια αναλυτική λίστα εδώ.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Παιχνίδια θα παίζει χωρίς πρόβλημα αλλά DVD δεν θα παίζει παρά μόνο ζώνης 1. Τέλος, άλλες ταινίες σε Blu-ray είναι region free και άλλες όχι δυστυχώς. Οι τίτλοι καταλόγου είναι συνήθως region free αλλά οι περισσότερες νέες κυκλοφορίες είναι κλειδωμένες. Είναι πολύ μπερδεμένη η κατάσταση, υπάρχει μια αναλυτική λίστα εδώ.

NTSC μηχανημα και θα παιζει pal????Περιεργο μου φαινεται:worry::worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

NTSC μηχανημα και θα παιζει pal????Περιεργο μου φαινεται:worry::worry:

Δεν υφίσταται πλέον διάκριση στο υλικό υψηλής ευκρίνειας όπως είναι οι ταινίες bluray και τα παιχνίδια του PS3, τα πρότυπα είναι ίδια.

Ακόμη όλες οι συσκευές που πωλούνται τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη είναι συμβατές και με το NTSC, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά φαντάζομαι ότι το ίδιο συμβαίνει και στις ΗΠΑ με το PAL.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Καλή σας μέρα παιδιά και Καλή χρονιά!

Θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με την PS3 που σκέφτομαι να αγοράσω.

Έχω έναν ενδοιασμό όσον αφορά την τηλεόραση που θα πρέπει να αγοράσω για τα αν θα είναι HD ready or Full HD.

Προτιμώ 32άρα που βγαίνει μόνο HD ready και απο θέμα τιμής αλλά και απο θέμα όγκου. Θα υπάρχει διαφορά στα γραφικά?, θα έχει καλή συμβατότητα?, γιατι απ όσο γνωρίζω η PS3 έχει πρότυπο για 1080p. Δεν έχω όμως την δυνατότητα για τηλεόραση σε υπνοδωμάτιο να δώσω 2500€ ούτε τον απιτούμενο χώρο...

Καλή σας μέρα παιδιά και Καλή χρονιά!

Θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με την PS3 που σκέφτομαι να αγοράσω.

Έχω έναν ενδοιασμό όσον αφορά την τηλεόραση που θα πρέπει να αγοράσω για τα αν θα είναι HD ready or Full HD.

Προτιμώ 32άρα που βγαίνει μόνο HD ready και απο θέμα τιμής αλλά και απο θέμα όγκου. Θα υπάρχει διαφορά στα γραφικά?, θα έχει καλή συμβατότητα?, γιατι απ όσο γνωρίζω η PS3 έχει πρότυπο για 1080p. Δεν έχω όμως την δυνατότητα για τηλεόραση σε υπνοδωμάτιο να δώσω 2500€ ούτε τον απιτούμενο χώρο...

Διαφορα υπαρχει φυσικα αλλα τα παιχνιδια προς το παρον που ειναι FULL HD ειναι λιγα. Θα σου ελεγα να παρεις μια FULL HD διοτι υπαρχουν πλεον σε καλες τιμες και αξιζει να δωσεις τωρα κατι παραπανω παρα αργοτερα να ξαναγοραζεις αλλη.Οσο αναβαινει η αναλυση τοσο μεγαλυτερη η διαφορα.

SV9PFY

καλα μην νομίζεις οτι ολα τα παιχνίδια υποστηρίζουν 1080p...πάρε μια 32αρα που ειναι και φτηνές και θα εισαι μια χαρά για το δωμάτιο:happy:

καλα μην νομίζεις οτι ολα τα παιχνίδια υποστηρίζουν 1080p...πάρε μια 32αρα που ειναι και φτηνές και θα εισαι μια χαρά για το δωμάτιο:happy:

mou proteinan thn SONY KDL-32D3000 me 100Mhz Motionflow einai ok?

mou proteinan thn SONY KDL-32D3000 me 100Mhz Motionflow einai ok?

Είναι πάρα πολύ καλή αλλά είναι ακριβή για 32''. Αν μπορείς να ανέβεις στις 37'' (που στο προτείνω ανεπιφύλλακτα, το μέγεθος ξεδιπλώνει την ποιότητα εικόνας και όχι τόσο η διαφορά 720p - 1080p που σε αυτά τα μεγέθη είναι από μικρή εώς ανύπαρκτη) με τα ίδια χρήματα έχεις αρκετές επιλογές (π.χ. η Samsung 37R86 είναι καλή περίπτωση).

Τα περισσότερα παιχνίδια είναι 720p όπως ήδη ειπώθηκε, ακόμα και τα πιο εντυπωσιακά (Uncharted, Heavenly Sword). Η πρώτη μεγάλη κυκλοφορία σε 1080p θα είναι το GT5.

Τέλος, μέσα στις γιορτές η Sony είχε μια πάρα πολύ καλή προσφορά-πακέτο: το PS3 μαζί με την 40V3000 που είναι εξαιρετική τηλεόραση στα 2000 €. Δεν ξέρω αν συνεχίζεται, θεωρώ όμως ότι ήταν εξαιρετική περίπτωση και αν η απόσταση θέασης στο δωμάτιο είναι γύρω στα 2 - 2,5 μέτρα δεν θα δίσταζα να τη βάλω.

-Candygram.

Τα περισσότερα παιχνίδια είναι 720p όπως ήδη ειπώθηκε, ακόμα και τα πιο εντυπωσιακά (Uncharted, Heavenly Sword). Η πρώτη μεγάλη κυκλοφορία σε 1080p θα είναι το GT5.

...και το πιο κουφό είναι ότι το Lego Star Wars: The Complete Saga υποστηρίζει 1080p. :):lol:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

...και το πιο κουφό είναι ότι το Lego Star Wars: The Complete Saga υποστηρίζει 1080p. :):lol:

:p

Υπάρχουν αρκετά, ακόμα και launch titles (Riiiidge Raacer 7) ή παιχνίδια που δεν τα πιάνει το μάτι σου (π.χ. Virtua Tennis 3 το οποίο btw πρέπει να είναι εξαιρετικό), ακόμα και κάτι downloadables της πλάκας όπως το fl0w - αλλά όλοι οι πιο εντυπωσιακοί οπτικά τίτλοι ως τώρα είναι 720p (δεν είμαι σίγουρος για το R&C μόνο).

-Candygram.

Ούτε το R&C φτάνει 1080p.

Το VT3, εντυπωσιακότατο. ;)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Παιδιά μια βοήθεια! Αγόρασα το PS3 40GB. Προσπαθώ να το συνδέσω στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού μου σε ένα router Netgear 834G. Βάζω όλες τις ρυθμίσεις κανονικά αλλά μου βγάζει το μήνυμα σφάλματος 8013013Ε check security settings for the wireless LAN. Έχω προσθέσει την MAC adress του PS3 στην Wireless station access list του router και πάλι τίποτα, το ίδιο και αν απενεργοποιήσω το access control του LAN. Να σημειώσω ότι με Ethernet όλα μια χαρά ενώ με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις το PSP συνδέεται κανονικα!!! Καμιά ιδέα;

αν βγάλεις το encryption από το wifi? να ενώνεται δηλαδή ο οποιοσδήποτε ?

αν βγάλεις το encryption από το wifi? να ενώνεται δηλαδή ο οποιοσδήποτε ?

Έτσι προχωάει ένα βήμα παρακάτω, παίρνει IP address αλλά βγάζει το μήνυμα An error occurred during communication with the served. This is a DNS error. (807101102)!

Άκυρο. Χωρίς προστασία το ξαναδοκίμασα και δουλεύει. Δεν είναι όμως επικίνδυνο να αφήσω το δίκτυο έτσι?

kax όχι μην το αφήσεις απροστάτευτο. ήταν τεστ για να δείς που είναι το λάθος στην υπόθεση :) in other EXCITING news: CES 2008: Sony Showcases 2 BD-Live Players Posted January 6, 2008 by Josh CES At the Sony booth, they are showcasing two new prototype BD-Live players. The Sapphire 3 and 4 will both be Profile 2.0. Sony also has indicated that the PS3 will get a BD-Live upgrade sometime in the future.

δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα δυστυχώς..

ότι θα βγεί με 80 είναι μάλλον radio-αρβίλα!

Άκυρο. Χωρίς προστασία το ξαναδοκίμασα και δουλεύει. Δεν είναι όμως επικίνδυνο να αφήσω το δίκτυο έτσι?

Είναι μια λύση ανάγκης... Αν είσαι σίγουρος ότι δεν μπαίνει κανείς άστο έτσι μέχρι να βρεις λύση αλλά αν είναι να "εξυπηρετείς" όλη την πολυκατοικία ξέχνα το.

-Candygram.

παιδια να πάρω τωρα την PS3-40G ή να περιμένω λίγο γιατι κατι άκουσα οτι θα επανακυκλοφορήσει μέσα στο 2008 με 80G?

Εμενα μου μοιαζει πιο πιθανο να βγαλει εκδοση με μεγαλυτερο δισκο. Διοτι τωρα που εχει βγει xbox με 120GB , πρεπει να αντιδρασει η sony.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Εμενα μου μοιαζει πιο πιθανο να βγαλει εκδοση με μεγαλυτερο δισκο. Διοτι τωρα που εχει βγει xbox με 120GB , πρεπει να αντιδρασει η sony.

Μπορείς να βάλεις όποιο 2,5'' δίσκο θέλεις και η διαδικασία είναι πολύ απλή. Εγώ νομίζω ότι τελείωσαν με τις αλλαγές στο hardware.

Το chipset του PS2 το ξεχνάμε μάλλον και ο σαραντάρης δίσκος είναι επαρκής - τουλάχιστον μέχρι να λανσάρουν κάποιο video downloading service ή το Play TV.

-Candygram.

Θελω και εγω να παρω PS3 αλλα κανω υπομονη γιατι εχω βαρεθει να εχω PS1-PS1με το laser απο την αλλη μερια για να μην χαλαει,PS2-PS2slim,PSP-PSPslim,ετσι περιμενω να δω που θα κατασταλαξει το PS3 για να το αγορασω.

Ειναι κριμα να δινεις τοσα λεφτα και μετα απο 6μηνες-1χρονο να βγαινει η ιδια συσκευη ποτε πιο μικρη,ποτε πιο σταθερη σε θεμα hardware,ποτε με πιο μεγαλη μπαταρια και παντα στα ιδια λεφτα μπορει και φθηνοτερα.

Βεβαια τα ιδια μου εκανε και η Nintendo με το DS και το DSlite,μας εχουν πιει το αιμα

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Ρε παιδια βοηθεια... εχω το PS3 1 βδομαδα και το ανοιγω σημερα και δεν δειχνει εικονα-μονο χιονια, ο ηχος παιζει κανονικα!!

Εχω δει μονο ταινιες και εχω αφησει για λιγες ωρες το folding να παιζει!! ΤΠΤ αλλο!!

Τι εγινε?? Θα πρεπει να τρεχω παλι σε σερβις???

Μιας βδομαδας κονσολα ρε ****το!!!:cry::mad:

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Ρε παιδια βοηθεια... εχω το PS3 1 βδομαδα και το ανοιγω σημερα και δεν δειχνει εικονα-μονο χιονια, ο ηχος παιζει κανονικα!!

Εχω δει μονο ταινιες και εχω αφησει για λιγες ωρες το folding να παιζει!! ΤΠΤ αλλο!!

Τι εγινε?? Θα πρεπει να τρεχω παλι σε σερβις???

Μιας βδομαδας κονσολα ρε ****το!!!:cry::mad:

το είχες ξαναπάρει για service?

δοκίμασες να του κάνεις reset σε εργοστασιακές ρυθμίσεις με τον γνωστό τον τρόπο?

Γίνεται κρατώντας το on/off πατημένο για αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να ακούσεις έναν ήχο. Το γράφει στο manual.

ακόμα ένας φίλος εδώ στο φόρουμ είχε πρόβλημα και το έλυσε έτσι...

Ρε παιδες να ρωτησω κατι...

Γιατι δεν βαζεται το Folding@Home να δουλευει να κανουμε και κατι καλο σε αυτη τη ζωη??

Δεν θελετε να βοηθησετε να βρεθουν λυσεις για διαφορες ασθενειες που ταλανιζουν την ανθρωποτητα???

εξακολουθείς να θέλεις να βοηθήσεις την ανθρωπότητα?

By the way, η Paramount ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ για Blu-ray και πάλι :D