Jump to content

Twitter: Δοκιμάζει την προσθήκη πολλαπλών μορφών πολυμέσων σε ένα tweet


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H ζωή πολλών που επισκέπτονται επί καθημερινής βάσεως το Twitter θα γίνει ευκολότερη, καθώς η δημοφιλής υπηρεσία δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να επισυνάπτουν πολυμέσα σε πολλές μορφές σε ένα μόνο tweet.Με αυτήν τη δυνατότητα, ένας χρήστης θα μπορούσε να προσθέσει μια εικόνα, ένα βίντεο και ένα GIF σε ένα μόνο tweet.

Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει το Twitter για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα θα γνωρίζουν ότι η εταιρεία έχει υποστηρίξει μέχρι στιγμής τη σύνδεση μόνο ενός τύπου μέσων. Ενώ μπορείτε να επισυνάψετε τέσσερις εικόνες, δεν υπήρχε τρόπος να επισυνάψετε περισσότερα από ένα βίντεο ή ένα GIF ή να τα αναμίξετε με τις εικόνες. Την πολυπόθητη λύση σε αυτό το πρόβλημα δίνει η τελευταία ενημέρωση, αλλά μην ξεχνάτε πως το όριο των τεσσάρων μορφών πολυμέσων παραμένει, αλλά μπορείτε πλέον να έχετε οποιονδήποτε συνδυασμό εικόνων, βίντεο και GIF σε αυτές τις τέσσερις υποδοχές.

Μιλώντας στο Techcrunch, το Twitter είπε: “Δοκιμάζουμε μια νέα δυνατότητα με επιλεγμένους λογαριασμούς για περιορισμένο χρονικό διάστημα που θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάζουν έως και τέσσερα στοιχεία πολυμέσων σε ένα μόνο tweet, ανεξάρτητα από τη μορφή. Βλέπουμε ότι οι άνθρωποι έχουν περισσότερες οπτικές συνομιλίες στο Twitter και χρησιμοποιούν εικόνες, GIF και βίντεο για να κάνουν αυτές τις συνομιλίες πιο συναρπαστικές. Με αυτό το τεστ ελπίζουμε να μάθουμε πώς οι άνθρωποι συνδυάζουν αυτές τις διαφορετικές μορφές πολυμέσων για να εκφραστούν πιο δημιουργικά στο Twitter πέρα ​​από 280 χαρακτήρες”.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...