Jump to content

Το υποσύστημα Android στα Windows 11 λαμβάνει νέες δυνατότητες στην πιο πρόσφατη ενημέρωση


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απροετοίμαστους μας έπιασε η Microsoft όταν ανακοίνωσε ένα υποσύστημα Android που εκτελείται στα Windows 11 και φυσικά εξέπληξε ευχάριστα τους πάντες.

Μετά από μια μακρά περίοδο δοκιμών, όπως αναφέρει η Microsoft, τώρα είναι έτοιμη να διαθέσει το υποσύστημα Android και το βελτιώνει σε κάθε ενημέρωση. Η τελευταία ενημέρωση είναι η έκδοση 2205.40000.14.0. Αυτή η συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση κώδικα υλικολογισμικού φέρνει βελτιστοποιήσεις όπως προηγμένη δικτύωση μεταξύ άλλων νέων δυνατοτήτων.

Η Microsoft δημοσίευσε επίσης ένα άρθρο στην επίσημη πλατφόρμα του blog της. Εισάγει ορισμένες κρυφές δυνατότητες που συνοδεύουν το WSA. Ορισμένες από τις λειτουργίες είναι ολοκαίνουργιες, ενώ άλλες ήταν διαθέσιμες στις προηγούμενες εκδόσεις των Windows 11.
Εφαρμογή πλήρους οθόνης/ Τροχός κύλισης με πολλές προσομοιώσεις

Όταν κυκλοφόρησε το WSA το περασμένο φθινόπωρο, ένα από τα πιο σημαντικά σχόλια που έλαβε η Microsoft ήταν να επιτρέψει στις εφαρμογές να περάσουν σε “λειτουργία πλήρους οθόνης”, η οποία κρύβει τη γραμμή τίτλου και τη γραμμή εργασιών. Μετά από πολύωρη αναμονή, η δυνατότητα είναι επιτέλους διαθέσιμη στα Windows 11. Μπορείτε να εισέλθετε ή να βγείτε από την πλήρη οθόνη πατώντας το πλήκτρο F11 , ακριβώς όπως σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.

Η WSA έχει κάνει στο παρελθόν τη δουλειά της μετατροπής συμβάντων τροχού ποντικιού για σάρωση προς τα πάνω και προς τα κάτω. Η νέα ενημέρωση των Windows 11 επιτρέπει τη μετατροπή της σε σάρωση προς τα αριστερά και προς τα δεξιά εάν ο χρήστης κρατήσει πατημένο το πλήκτρο Shift και χρησιμοποιήσει τον τροχό. Αυτό λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που κάνετε το σάρωση αριστερά-δεξιά στις εφαρμογές των Windows.

Το ποντίκι προσομοιώνει τη λειτουργία με δύο δάχτυλα

Στο υποσύστημα Android των Windows 11 υπάρχει κανονικά η επιλογή για προσομοίωση λειτουργιών με δύο δάχτυλα. Στην τρέχουσα επανάληψη, οι χρήστες πρέπει να κρατήσουν πατημένο το πλήκτρο Alt  και στη συνέχεια, να κάνουν κλικ ή να σύρουν με το ποντίκι για να στείλουν μια λειτουργία αφής ή ολίσθησης με δύο δάχτυλα στην εφαρμογή.

Υποστήριξη Gamepad για Windows 11 μέσω του υποσυστήματος Android

Φυσικά, ορισμένοι χρήστες σίγουρα θα προσπαθήσουν να παίξουν παιχνίδια μέσω του υποσυστήματος Android των Windows 11. Η Microsoft το γνωρίζει αρκετά αυτό και θέλει να προσφέρει μια καλή εμπειρία με αυτό. Η εταιρεία πρόσθεσε υποστήριξη το Gamepad σε ορισμένα παιχνίδια. Η λίστα περιλαμβάνει τα “Hungry Shark: Evolution” και “Tom Cat Parkour”. Περισσότερα παιχνίδια θα λάβουν σίγουρα υποστήριξη στο μέλλον.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...