Jump to content

Η Apple γεμίζει με διαφημίσεις το App Store


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαρούμενους έκανε πολλούς η Apple όταν πήρε την απόφαση να παγώσει τα cookies διαφημίσεων τρίτων στην πλατφόρμα της, με αποτέλεσμα την πρώτη πτώση εσόδων του Facebook από την ίδρυσή του, όμως το κατάστημα εφαρμογών App Store εμφανίζει διαφημίσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης καθώς και στην αντίστοιχη καρτέλα εδώ και λίγο καιρό.
Προετοιμαστείτε, γιατί αυτές οι διαφημίσεις εμφανίζονται τώρα σε όλο το App Store, σημειώνεται στο 9to5Mac, ξεκινώντας με την καρτέλα αρχικής σελίδας Today, αλλά θα μπορούσαν επίσης να εμφανίζονται σε κάθε μεμονωμένη σελίδα εφαρμογής στην ενότητα You Might Also Like. Η διαφήμιση θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να προωθούν τις δικές τους εφαρμογές και στην Apple το δικό της υλικό όπως κρίνει κατάλληλο σύμφωνα με τους δικούς της βασικούς κανόνες απορρήτου.
Η Apple δεν θα στοχεύει χρήστες κάτω των δεκαοκτώ για εξατομικευμένη διαφήμιση, συν το ότι δεν θα χρησιμοποιεί αναλυτική στόχευση χρησιμοποιώντας τα ευαίσθητα δεδομένα σας, όπως τα άλλα δύο διαφημιστικά μεγαθήρια, Facebook και Google. Όλα αυτά αποτελούν μέρος της πολιτικής απορρήτου και διαφάνειας της Apple, όπως ανέφερε σε μια ειδική δήλωση:
Το Apple Search Ads παρέχει ευκαιρίες σε προγραμματιστές όλων των μεγεθών να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Όπως και οι άλλες διαφημιστικές μας προσφορές, αυτές οι νέες τοποθετήσεις διαφημίσεων βασίζονται στην ίδια βάση—θα περιέχουν περιεχόμενο μόνο από εγκεκριμένες σελίδες προϊόντων App Store των εφαρμογών και θα συμμορφώνονται με τα ίδια αυστηρά πρότυπα απορρήτου.
Όσο για το πότε θα γίνει το νέο διαφημιστικό… ξεφάντωμα του App Store, η Apple είπε μόνο ότι οι τοποθεσίες διαφημίσεων βρίσκονται τώρα σε μια εξελισσόμενη κατάστασή τους και “σύντομα” θα ξεκινήσει μια νέα φάση δοκιμών. Υποθέτουμε πως όλα θα γίνουν κάπως απότομα!

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...