Jump to content

Πιθανή εξαγορά του Netflix από την Apple;


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ιδιαίτερη προσοχή δίνει η Apple πέρα του hardware και στην σωστή προώθηση που θα συμβάλλει θετικά στην ανάπτυξη των υπηρεσιών της. Λοιπόν, υπάρχουν σκέψεις στο εσωτερικό της εταιρείας για μια σημαντική εξαγορά στον χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών και μάλιστα ο CEO της Apple, Tim Cook δεν απέκλεισε ένα τέτοιο πιθανό ενδεχόμενο. Η Apple ανακοίνωσε την έκθεση κερδών του τρίτου τριμήνου του οικονομικού έτους 2022, η οποία σημείωσε και πάλι ρεκόρ εσόδων και υπερβαίνει τις μέσες προσδοκίες των αναλυτών. Σε τηλεδιάσκεψη που έγινε με τους επενδυτές τους, ο Cook επανέλαβε ότι δεν θα απέκλειε μια σημαντική εξαγορά. Ωστόσο, δηλώνει ξεκάθαρα ότι η εταιρεία δεν θα κάνει ποτέ καμία κίνηση χωρίς να ακολουθήσουν κάποιο νέο στρατηγικό σχέδιο.

Ο CEO της εταιρείας ρωτήθηκε εάν η Apple ενδιαφέρεται να αποκτήσει “εξωτερικά προϊόντα” για να επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητές της στις υπηρεσίες. Αυτή η ερώτηση προσανατολίζεται στην ενδεχόμενη εξαγορά από την Apple του γίγαντα στο κομμάτι του streaming, Netflix.

Φυσικά όπως πάντα, ο Tim Cook δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τη στρατηγική της Apple, αλλά είπε ότι η εταιρεία του “παρακολουθεί συνεχώς την αγορά” για πιθανές εξαγορές και ότι η Apple δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εξαγοράς μιας μεγάλης εταιρείας, εάν έχει νόημα. Ο ίδιος συμπλήρωσε πως η εταιρεία του “ποτέ δεν αγοράζει για να αγοράσει” ούτε “απλώς για να αυξήσει τα έσοδα”. Τονίζει επίσης ότι, τουλάχιστον προς το παρόν, η Apple παραμένει επικεντρωμένη στην εξαγορά μικρότερων εταιρειών, ενώ στρατολογεί νέους ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν πολλά στην εταιρεία.

[N]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...