Jump to content

Λάθος του Apple Music με το iTunes Connect prompt


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προχθές, έτσι απότομα επικράτησε ένας απίστευτος παροξυσμός σχετικά με τα μηνύματα που στάλθηκαν σε ορισμένα iPhone. Η Apple έστειλε πρόσφατα κατά λάθος email στους χρήστες ζητώντας τους να ενημερώσουν τις τραπεζικές τους πληροφορίες στην υπηρεσία iTunes Connect. Ωστόσο, οι χρήστες που έλαβαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συχνά δεν διένειμαν περιεχόμενο μέσω αυτής της υπηρεσίας και δεν ήταν λίγοι εκείνου που ούτε γνώριζαν τι είναι το iTunes Connect. Οι χρήστες μπήκαν στο Twitter για να μοιραστούν τη σύγχυσή τους σχετικά με το email. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανέφερε: “Επικοινωνούμε επειδή τα στοιχεία της τράπεζάς σας στο iTunes Connect δεν είναι έγκυρα και πρέπει να διορθωθούν για να διασφαλιστεί η επιτυχής πληρωμή οποιουδήποτε οφειλόμενου ποσού σε εσάς”.

“Μόλις διορθωθούν τα τραπεζικά σας στοιχεία, ενδέχεται να χρειαστούν έως και δύο κύκλοι πληρωμών για την αποστολή της πληρωμής σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας”.

Σε πολλούς χρήστες, το email είχε την υπογραφή της ομάδας Apple Music, πράγμα που σημαίνει ότι ο χρήστης που έλαβε το email ήταν καλλιτέχνης με περιεχόμενο στο “Apple Music”. 

Ένας χρήστης είπε: “Φαίνεται ότι έγινα μουσικός μέσα σε μια νύχτα – το iTunes Connect το γνώριζε πρώτα αυτό. Η αλληλογραφία στάλθηκε από διακομιστές της Apple, αλλά το App Store Connect δεν είχε κανένα πρόβλημα να δείξει τα τραπεζικά μου στοιχεία και πολλοί άλλοι έλαβαν επίσης το ίδιο email, το οποίο μοιάζει με τεχνικό σφάλμα”.

Προσθέτοντας το tag “Apple Support”, ένας χρήστης έγραψε, “Μόλις έλαβα ένα email από το “Apple iTunesConnect” που μου έλεγε ότι τα τραπεζικά μου στοιχεία στο iTunes Connect είναι λανθασμένα. Δεν ξέρω καν τι είναι το iTunes Connect ούτε γνωρίζω αν  έχω λογαριασμό εκεί”.

Για τους χρήστες που δεν χρησιμοποιούν το iTunesConnect, είναι πιθανώς πιο ασφαλές να αγνοήσουν απλώς το email.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...