Jump to content

Η σειρά Xiaomi Pad 6 ίσως έρθει με SoC Snapdragon 8 Gen 1


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυναμική θεωρήθηκε πέρυσι η είσοδος του Xiaomi Pad 5 στην κατηγορία των tablets και τώρα εμφανίζονται περισσότερες λεπτομέρειες για την επερχόμενη σειρά Xiaomi Pad 6. Φημολογείται ότι η νέα σειρά θα περιλαμβάνει ένα tablet που θα τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 8 Gen 1. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα έχει οθόνη 14 ιντσών και πιθανόν έχει παρόμοιες προδιαγραφές με το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra.

Ένας tipster, ο Digital Chat Station έδωσε τις νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη σειρά Xiaomi Pad 6. Το lineup αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος και σημειώνεται ότι το Snapdragon 8 Gen 1 αναφέρθηκε από τον ίδιο tipster. Το πιο πρόσφατο premium chipset στη σειρά Snapdragon είναι το 8+ Gen 1. Ο tipster λέει ότι το πιο ακριβό μοντέλο στη σειρά θα είναι επίσης το μεγαλύτερο, το οποίο είναι το μοντέλο 14 ιντσών, όμως θα έρχεται με μια άκρως ανταγωνιστική τιμή ως προσιτή εναλλακτική λύση έναντι του S8 Ultra.

Το MediaTek Dimensity 8100 θα μπορούσε επίσης να τροφοδοτήσει ένα από τα υπόλοιπα τα tablet της σειράς Pad 6, σύμφωνα με τον tipster. Η ναυαρχίδα της σειράς Xiaomi Pad 6 θα έχει χωρητικότητα μπαταρίας έως και 9.000 mAh, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει ακόμη καταχωρηθεί τίποτα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτές οι φημολογούμενες προδιαγραφές για τη σειρά iPad 6 της Xiaomi είναι ακόμα απλές εικασίες, η εταιρεία δεν έχει ακόμη δώσει οριστικές λεπτομέρειες για την επερχόμενη σειρά tablet της για φέτος. Η ημερομηνία κυκλοφορίας, η τιμή και οι λεπτομέρειες παγκόσμιας διαθεσιμότητας της σειράς Pad 6 δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...