Jump to content

Η χωρητικότητα της μπαταρίας και η τάχιστη φόρτιση του OnePlus 10T επιβεβαιώθηκαν


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πλήθος διαρροών συγκεντρώθηκαν για το OnePlus 10T που είναι τελικά έτοιμο να κυκλοφορήσει στην αγορά αυτές τις ημέρες προκαλώντας μια μεγάλη αγωνία για το τι έχει να μας προσφέρει.

Το κινεζικό υποκατάστημα θα αποκαλύψει την ίδια συσκευή με την ονομασία OnePlus Ace Pro, ενώ τα άλλα παγκόσμια τμήματα θα το κυκλοφορήσουν ως το καινούργιο μοντέλο OnePlus 10T. Στην ουσία, και οι δύο συσκευές είναι “ναυαρχίδες επιδόσεων” με το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC και ταχεία φόρτιση 150 W. Η OnePlus συνεχώς δίνει μικρές περιγραφές για αυτή την συσκευή και έχει ήδη επιβεβαιώσει ορισμένες λεπτομέρειες προκειμένου να στρέψει την προσοχή όλων επάνω της. Τώρα, η εταιρεία επιβεβαίωσε τη χωρητικότητα της μπαταρίας του τηλεφώνου. Είναι πολύ καλή χωρητικότητα, ειδικά σε σύγκριση με άλλες συσκευές που σπάνε το φράγμα φόρτισης των 100 W.

Η OnePlus επιβεβαίωσε τελικά ότι η συσκευή διαθέτει μπαταρία 4.800 mAh. Αυτό το νούμερο δεν αποτελεί έκπληξη για όσους διαβάζουν τις φήμες και είναι κατά 200 ​​mAh μικρότερο από το OnePlus 10 Pro που έχει χωρητικότητα 5.000 mAh. Ωστόσο, φορτίζει πολύ πιο γρήγορα. Το OP10 Pro έχει ρυθμό φόρτισης 65 W στη Βόρεια Αμερική και φόρτιση 80 W σε άλλες περιοχές. Το OnePlus 10T, από την άλλη πλευρά, θα φέρει φόρτιση 150 W. Αυτή η τεχνολογία έκανε το ντεμπούτο της με το Realme GT Neo 3 και με το OnePlus 10R, αλλά αυτές οι συσκευές είναι βασικά οι ίδιες. Στην πραγματικότητα, υπήρχαν δύο εκδόσεις και για τις δύο συσκευές και αυτές με φόρτιση 150 W είχαν χωρητικότητα μόλις 4.500 mAh. Οι περισσότεροι κατασκευαστές smartphones έχουν κάποιο πρόβλημα στη σύζευξη χωρητικότητας με εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση. Έτσι, η πρόοδος στα 4.800 mAh είναι σίγουρα ένα καλό βήμα προς τα εμπρός για την OnePlus.

Θα διαφέρει η ταχύτητα φόρτισης από περιοχή σε περιοχή
Δυστυχώς, δεν θα έχουν όλες οι περιοχές την ίδια ταχύτητα φόρτισης. Προφανώς, στη Βόρεια Αμερική, το OnePlus 10T θα φορτίζει με μέγιστη φόρτιση 125 W. Φυσικά, αυτή δεν θα είναι τεράστια διαφορά, καθώς η συσκευή θα χρειαστούν μόνο λίγα λεπτά παραπάνω για να φορτιστεί, δηλ. επιπλέον 1-3 λεπτά.

Ίσως αναρωτιέστε γιατί η OnePls δεν μπορεί να φέρει τη φόρτιση στη Βόρεια Αμερική. Προφανώς, η τεχνολογία SUPERVOOC Endurance 150 W υποστηρίζει μόνο πρίζες με ονομαστική τάση 220 V ή μεγαλύτερη. Στη Βόρεια Αμερική, οι περισσότερες πρίζες είναι είτε στα 110V είτε στα 120V.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η συσκευή θα φορτίζει με 150 W μόνο εάν προμηθευτείτε τον συμβατό φορτιστή SUPERVOOC 150W. Ωστόσο, εάν έχει τον μετασχηματιστή/φορτιστή που διατίθεται με το Realme GT Neo 3 πιθανότατα, θα είναι συμβατός. Ο φορτιστής υποστηρίζει επίσης πρωτόκολλο φόρτισης PD, επομένως είναι δυνατό να φορτίζετε γρήγορα τις κονσόλες παιχνιδιών, τα tablet και τους φορητούς υπολογιστές.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...