Jump to content

Το YouTube συνεχίζει να αντιγράφει το TikTok


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα διάφορα tools του YouTube, προστέθηκε πλέον κάτι ακόμη που αφορά τους δημιουργούς περιεχομένου και ουσιαστικά τους επιτρέπει να να μετατρέπουν τα κανονικά βίντεο σε Shorts όπως ανακοίνωσε διαδικτυακά η εταιρεία. Εάν έχετε φορτώσει κάποιο από τα δικά σας βίντεο, θα δείτε ένα νέο εργαλείο στην ενότητα “Δημιουργία” που ονομάζεται “Επεξεργασία σε σύντομο” ακριβώς μέσα στην κύρια εφαρμογή. Σας επιτρέπει να επιλέξετε έως και 60 δευτερόλεπτα του βίντεο και να το μεταφέρετε απευθείας στο πρόγραμμα επεξεργασίας Shorts, όπου μπορείτε να προσθέσετε φίλτρα κειμένου ή επιπλέον βίντεο και στη συνέχεια, να το ανεβάσετε ως “Short”.

Αφού ανεβάσετε το Short, συνδέεται με το πλήρες βίντεο από το οποίο λήφθηκε μέσω του συνδέσμου “Δημιουργήθηκε από” στο κάτω μέρος του βίντεο. Αυτό επιτρέπει στους δημιουργούς να χρησιμοποιούν τα Shorts ως εργαλεία προώθησης για το κύριο βίντεο, συμβάλλοντας στην αύξηση των προβολών και της αφοσίωσης του κοινού. Ωστόσο, το εργαλείο λειτουργεί μόνο στο δικό σας περιεχόμενο, σε αντίθεση με το Cut, το οποίο σας επιτρέπει να αναμιγνύετε περιεχόμενο από οποιοδήποτε βίντεο.

Που να οφείλεται αυτή η νέα αλλαγή;

Η τεράστια επιτυχία του TikTok ανάγκασε όλα τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης να ανταποκριθούν με κάποιο τρόπο και το ίδιο πράττει και το YouTube που αναμφισβήτητα απειλείται λιγότερο από το TikTok καθώς προσφέρει περιεχόμενο μεγαλύτερης μορφής που προσελκύει διαφορετικό κοινό. Ωστόσο, μόνο θετική είναι αυτή η προσθήκη tool!

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...