Jump to content

Οι Google Maps ενημερώνουν την κοινή χρήση τοποθεσίας με ειδοποιήσεις άφιξης και αναχώρησης


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To καλοκαίρι συνεχίζεται και η Google μέσα σε αυτή την περίοδο των διακοπών, λανσάρει μια χούφτα από νέες λειτουργίες για την υπηρεσία χαρτών της αλλά το κύριο σημείο είναι μια σημαντική ενημέρωση για την κοινή χρήση τοποθεσίας που σας επιτρέπει να λαμβάνετε ειδοποιήσεις άφιξης και αναχώρησης.

Οι Google Maps προσθέτουν ειδοποιήσεις κοινής χρήσης τοποθεσίας που μπορούν να σας ειδοποιούν όταν κάποιος έχει φτάσει ή φύγει από ένα μέρος. Μόλις ενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα, ανοίξτε τη σελίδα τους στην εφαρμογή για να ξεκινήσετε τη διαδικασία ρύθμισης. Οι ειδοποιήσεις είναι για “κάθε φορά” που ένα άτομο φτάνει/φεύγει, επομένως είναι συνεχές.

Σκοπός του είναι να επιτρέπει στους ανθρώπους να “συντονίζουν πιο εύκολα τα χρονοδιαγράμματα και να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο”, με το τελευταίο να είναι ιδιαίτερα ιδανικό για να βεβαιωθείτε ότι κάποιος θα φτάσει σε ένα μέρος.

Όσον αφορά το απόρρητο, η Google είπε ότι “οι ειδοποιήσεις μπορούν να οριστούν μόνο για κάποιον που έχει ήδη επιλέξει να μοιραστεί την τοποθεσία του μαζί σας”. Όσοι μοιράζονται την τοποθεσία τους θα λαμβάνουν πολλές υπενθυμίσεις ότι είναι ενεργή και ότι κάποιος έχει ένα σύνολο ειδοποιήσεων άφιξης/αναχώρησης:

Το άτομο που μοιράστηκε την τοποθεσία του μαζί σας θα λάβει πολλές υπενθυμίσεις για να το ενημερώσει — συμπεριλαμβανομένων τόσο μιας ειδοποίησης push στην εφαρμογή χαρτών όσο και ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μαζί με επαναλαμβανόμενα μηνιαία μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εκτός από τη διακοπή της κοινής χρήσης τοποθεσίας, μπορείτε να “αποκλείσετε κάποιον από το να ορίζει εντελώς ειδοποιήσεις”. Οι χάρτες της Google κυκλοφορούν από τώρα παγκοσμίως τις ειδοποιήσεις κοινής χρήσης τοποθεσίας για Android και iOS.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...