la_tribut_de_dan Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Γίνετε jailbrake από USB χωρίς άνοιγμα? Έχω μια φαλκον κάπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Σκέφτομαι να πάρω κάποιο μεταχειρισμένο. Ποιο να δω? Οσο πιο χαμηλά η τιμή τόσο το καλύτερο. Emulators παίρνει κανένα? δινω ενα ετοιμο τσιπαρισμενο αν σε ενδιαφερει αν ειναι τσιπαρισμενο (rgh) οπως αυτο που δινω ναι μπορεις να βαλεις και emulators ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γίνετε jailbrake από USB χωρίς άνοιγμα? Έχω μια φαλκον κάπου οχι πρεπει να μπει τσιπακι αν θες να παιζεις απο σκληρο κλπ αλλα και με απλα δισκακια να γραφεις να παιζεις παλι θελει ανοιγμα , αν εισαι αθηνα μπορω να βοηθησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 δινω ενα ετοιμο τσιπαρισμενο αν σε ενδιαφερει αν ειναι τσιπαρισμενο (rgh) οπως αυτο που δινω ναι μπορεις να βαλεις και emulators ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οχι πρεπει να μπει τσιπακι αν θες να παιζεις απο σκληρο κλπ αλλα και με απλα δισκακια να γραφεις να παιζεις παλι θελει ανοιγμα , αν εισαι αθηνα μπορω να βοηθησω Το έχω στη Σπάρτη αλλά φέρω σύντομα. Ποσο στοιχίζει η διαδικασία, αξίζει τον κόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Παιδιά Καλησπέρα, ,σκεφτομαι να αγοράσω το x box 360, αλλά κάτι έμαθα για το red ring of death αλήθεια είναι? και αν ναι τη λύσεις υπάρχουν για αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω απάντηση,καλό απόγευμα.... Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 το προβλημα υπηρχε σε παλιες κονσολες με τις καινουριοες που κυκλοφορουν δεν θα εχεις προβλημα αν σκεφτεσαι να παρεις μεταχειρισμενη θα πρεπει να το ψαξεις λιγο γενικα να ειναι μοντελο απο τελη 2008 και μετα αν σε ενδιαφερει δινω ενα χβοχ στειλέ πμ να τα πουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) Οκ!!!φιλέ σε ευχαριστώ για την απάντηση και την προσφορά,αλλά θα πάρω καινούργια κονσόλα. Edited August 30, 2014 by splus Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 ok οπως θελεις αν αποφασισεις για τσιπαρισμα πες μου μπορω να στο τσιπαρω εκτος αν το κρατησεις μαμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Έγινε φίλε μου, σε ευχαριστώ όταν το αποφασίσω θα σου πω. Α'και κάτι άλλο εσύ ποία κονσόλα θα μου πρότεινες να παρω πχ, την φατ εκδοση η την ελιτε?.και πάλι ευχαριστώ και τα λέμε... Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 φατ δεν υπαρχουν πια οποιο βρεις στην αγορα αυτη την στιγμη μια χαρα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 φατ δεν υπαρχουν πια οποιο βρεις στην αγορα αυτη την στιγμη μια χαρα ειναι Και πάλι σε ευχαριστώ για το χρόνο σού,και θα σε έχω στα υπόψιν για ότι χρειαστώ.τα λέμε Καλημέρα:D:D Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Το παιχνίδι buzz υπάρχει στο Xbox? Είναι Ιδιο με του PS3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 οχι ειχε ενα το scene it αν θυμαμαι καλα που ηταν με ταινιες και buzzers αλλα στα αγγλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Κάποιο παιχνίδι που να μπορούν να παίξουν 3 4 ατομα μαζί υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Γεια σας παιδιά υπάρχει κανένας να επισκευάζει κονσόλες η αν ξέρετε κανένα μαγαζί Καλό γιατί έχω ένα θεματάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Γεια σας παιδιά υπάρχει κανένας να επισκευάζει κονσόλες η αν ξέρετε κανένα μαγαζί Καλό γιατί έχω ένα θεματάκι? στείλε ένα pm στον obillias(2-3 μνμ πιο πάνω). Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 ποσο ασφαλής ειναι μια rgh κονσολα 360 με jasper? καλυτερα να παω σε slim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 ποσο ασφαλής ειναι μια rgh κονσολα 360 με jasper? καλυτερα να παω σε slim? αν ειναι οντως jasper θα εισαι μια χαρα δεν απρουσιαζουν προβληματα ποσο την βρηκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Δεν βρηκα. Ψαχνω να παρω ομως. Πως καταλαβαινω αν ειναι jasper? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 εχω να σου δωσω αν θες αν σε ενδιαφερει στειλε πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonachil Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Καλησπέρα. Έχω ένα xbox 360 elite και ενδιαφέρομαι να το τσιπάρω ποσο θα μου κοστίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Καλησπέρα. Έχω ένα xbox 360 elite και ενδιαφέρομαι να το τσιπάρω ποσο θα μου κοστίσει; Στείλε ένα pm στον απο πάνω σου:D Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 γεια χαρα-εχω ενα ps3 slim απο τα μοντελα που δεν χακαρεται-θελει ενα παιδι να ανταλλαξουμε μονιμα,αυτος εχει 360 slim,επειδη θελω να τσιπαρω αν ανταλλαξω εχω τις εξης αποριες -απο οτι εχω ψαξει το καλυτερο τσιπαρισμα στα xbox ειναι αυτο που λεγεται rgh ωστε να παιζει ψηφιακα απο σκληρο ετσι?? -επισης γινεται σε ολα τα 360 η οπως στα play 3 μονο σε συγκεκριμενα μοντελα αναλογως κωδικου μητρικης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 τα xbox360 χακάρονται όλα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 OK thanks, μια ακόμη ερώτηση Επειδή συνανταω συχνά σε αναφορές στο νετ αυτό το δαχτυλίδι θανάτου στα 360, ποιο μοντέλο θεωρείται πιο ανθεκτικό, με μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο? (σλιμ /σούπερ σλιμ/falcon, φατ με jasper???) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 OK thanks, μια ακόμη ερώτηση Επειδή συνανταω συχνά σε αναφορές στο νετ αυτό το δαχτυλίδι θανάτου στα 360, ποιο μοντέλο θεωρείται πιο ανθεκτικό, με μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο? (σλιμ /σούπερ σλιμ/falcon, φατ με jasper???) Πλην του φάλκον όλα καλά είναι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts