stargr Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ο server είναι ενεργός? Σε εμένα, για να δουλέψω το live, ήθελε να μπω στο προφίλ του παίχτη και να δώσω κάποια επιπλέον στοιχεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mdboy Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Μια μικρή βοήθεια παίδες, το xbox 360e 500gb τσιπαρετε? Παράθεση Don't trust anyone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Το τελευταίο? Νομιζω πως οχι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Μια μικρή βοήθεια παίδες, το xbox 360e 500gb τσιπαρετε? απο πισω γραφει ημερομηνια παραγωγης για γραψε μου να σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Το 360 θέλει έχει online υπηρεσία με δωρεάν παιχνίδια; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 ναι εχει. πρεπει να αγορασεις συνδρομη ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Καλησπερα εχω ενα xbox jasper 120gb + extra μνημη με πολλα αξεσουαρ,για online συνδεση,αρκετα παιχνιδια ,4 μοχλους,και kinect... Αξιζει η μεταβαση σε one , η να κατσω εδω που ειμαι...???:confused: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts