Jump to content

Νέα χρώματα, νέα υφή πλαισίου και νέα CPU για το HUAWEI MateBook X Pro του 2022


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλά και έξυπνα η HUAWEI πήρε το νέο MateBook X Pro του 2022 στα χέρια της, του τοποθέτησε μια CPU Intel 12ης γενιάς και ταυτόχρονα αναβάθμισε το μεταλλικό σώμα με αυτό που η εταιρεία αποκαλεί “καταπραϋντική” υφή.

Οι δύο μεγαλύτερες αλλαγές εδώ είναι οι αυτή της CPU και η εισαγωγή δύο νέων χρωμάτων: Ink Blue and White. Προχωρώντας περαιτέρω στο φινίρισμα, μπορείτε να παρατηρήσετε ένα κράμα μαγνησίου και αυτή την περίεργα περιγραφόμενη υφή.

Τεχνικά αναφέρθηκε πως η οξείδωση με μικροτόξο είναι η ηλεκτροχημική διαδικασία που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία της επιφάνειας του φορητού υπολογιστή για να του προσδώσει κάποια αντίσταση στη διάβρωση και μια λεπτή υφή που υποτίθεται ότι έχει υπέροχη αίσθηση στην αφή.

Σε αυτά τα νέα μοντέλα, θα μπορείτε να επιλέξετε έναν Intel Core i5-1240P ή τον Intel Core i7-1260P, που θα φέρει μια αύξηση ισχύος και απόδοσης σε σχέση με τον προηγούμενο 11ης γενιάς Intel Core i7-1195G7.

Αυτές οι CPU είναι επίσης πιστοποιημένες από την Intel Evo, πράγμα που σημαίνει ότι είναι γεμάτοι με εντυπωσιακά ενσωματωμένα γραφικά Iris Xe. Επιπλέον, με αυξημένο έλεγχο TDP, μπορείτε να αντλήσετε 30 W καθαρής ισχύος μέσω αυτών των chipset και να αυξήσετε πραγματικά την απόδοση εκείνες τις στιγμές που τη χρειάζεστε.

Αυτές οι ενημερώσεις συνοδεύονται επίσης από την ήδη εντυπωσιακή λίστα προδιαγραφών: μια οθόνη αφής 3,1K 10 σημείων(οθόνη 14.2 ιντσών που προσφέρει περιεχόμενο με ανάλυση 3.120 x 2080 pixel), τέσσερις θύρες USB-C, μια μπαταρία 60 Wh και ένα λεπτό πλαίσιο.

Στο εσωτερικό έχουμε διπλούς ανεμιστήρες, μια πλάκα VC και οι τρεις εισόδους αέρα που παρέχουν επαρκή διαχείριση θερμότητας. Από βάρος, το νέο laptop ζυγίζει μόλις 1.26 κιλά.

Το HUAWEI MateBook X Pro διαθέτει τέσσερα μικρόφωνα και έξι ηχεία για έξυπνη φωνητική είσοδο. Η HUAWEI λέει ότι είναι το πρώτο laptop στον κόσμο που διαθέτει αυτό το χαρακτηριστικό και οι τιμές ξεκινούν από τα CNY 8.999 (1.313€).

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...