Jump to content

Τέλος οι απορίες, η Motorola ανακοινώνει τα Razr 2022 και Edge X30 Pro στις 2 Αυγούστου


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το επόμενο αναδιπλούμενο smartphone Razr από τη Motorola καθυστέρησε όμως η εταιρεία αποκάλυψε την ημερομηνία αποκάλυψής του: 2 Αυγούστου. Στην ίδια εκδήλωση θα κάνει την δική του πρεμιέρα και το Edge X30 Pro.

Η κυκλοφορία πραγματοποιείται στην Κίνα, αλλά το X30 Pro εδώ και καιρό φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει αλλού με την εμπορική επωνυμία Edge 30 Ultra. Μένει να δούμε αν το Razr 2022 (που στο παρελθόν αναφέρεται επίσης ως Razr 3) θα ξεφύγει ποτέ από την Κίνα, αλλά δεδομένης της ιστορίας της αναδιπλούμενης σειράς Razr, οι πιθανότητες είναι υψηλές.

Ωστόσο, η αρχική ανακοίνωση θα γίνει στο σπίτι του ιδιοκτήτη της Motorola, Lenovo, κάτι που πιθανώς σημαίνει ότι αυτά τα δύο μοντέλα θα είναι πρώτα διαθέσιμα στην Κινεζική αγορά.

Τώρα να πούμε ότι το νέο Motorola Razr 2022 απέχει αρκετά από τους προκατόχους του, καθώς θα τροφοδοτείται από το πιο πρόσφατο και καλύτερο chipset της Qualcomm, το Snapdragon 8+ Gen 1. Αυτό είναι μια έντονη αντίθεση με τα chip της σειράς 7 που χρησιμοποιούσαν τα προηγούμενα Razrs. Φημολογείται επίσης ότι θα φέρει μια εσωτερική οθόνη 6,7 ιντσών 120 Hz και μια εξωτερική οθόνη 3 ιντσών, ένα σύστημα διπλής πίσω κάμερας με κύριο αισθητήρα 50 MP και υπερ-ευρυγώνιο φακό 13 MP, καθώς και μια φωτογραφική μηχανή selfie 32 MP.

Το Edge X30 Pro / Edge 30 Ultra, από την άλλη πλευρά, θα είναι από τα πρώτα smartphones στον κόσμο που θα χρησιμοποιούν τον αισθητήρα κάμερας ISOCELL HP1 200 MP της Samsung, μαζί με έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό 50 MP και έναν τηλεφακό 12 MP 2x. Αυτή η συσκευή θα έχει επίσης το Snapdragon 8+ Gen 1, μια κυρτή οθόνη αφής P-OLED 6,67 ιντσών 144 Hz, μνήμη RAM 8/12 GB, αποθηκευτικό χώρο 128/256 GB, κάμερα selfie 60 MP και μπαταρία 4.500 mAh με ενσύρματη φόρτιση 125 W και ασύρματη φόρτιση 50 W.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...