Jump to content

Το OnePlus Ace Pro κατέγραψε 1,14 εκατ. πόντους στο AnTuTu!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

“Άγριες διαθέσεις” δείχνει να έχει εξαρχής το ολοκαίνουργιο OnePlus Ace Pro που περιμένουμε να αποκαλυφθεί στην Κίνα στις 3 Αυγούστου. Το smartphone πιθανότατα θα είναι μια ανανεωμένη έκδοση του 10T για την κινεζική αγορά. Πριν από την κυκλοφορία του, για δικούς της διαφημιστικούς  λόγους, η εταιρεία θέλησε να μοιραστεί το σκορ που κατέγραψε στο AnTuTu το επερχόμενο OnePlus Ace Pro και έτσι μπορεί να γίνει αντιληπτή και η γενική απόδοση του Snapdragon 8+ Gen 1.

Σε ένα πρόσφατο teaser, η εταιρεία μοιράστηκε τη βαθμολογία της συσκευής στο AnTuTu και σύμφωνα με τα τελευταία νέα, το Ace Pro σημείωσε 1141383 πόντους που είναι περισσότεροι από ό,τι έχει σημειώσει μέχρι στιγμής οποιοδήποτε smartphone με SoC Snapdragon 8+ Gen1. Για απλούς λόγους σύγκρισης, το Asus ROG Phone 6 σημείωσε περίπου 1,11 εκατ. πόντους και το Xiaomi 12S Ultra πήρε 1,10 εκατ. πόντους.

Η διαφορά είναι οριακή, αλλά και πάλι το OnePlus Ace Pro έχει κάθε δικαίωμα να καυχιέται για το τελικό του σκορ και τις γενικές επιδόσεις του. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του AnTuTu δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα σχετικά με τη βαθμολογία και η OnePlus δεν έχει διευκρινίσει ποια έκδοση AnTuTu έτρεξε.

Καμία σημαντική έλλειψη πουθενά όσον αφορά το hardware

Όπως αναφέρθηκε, το OnePlus Ace Pro αναμένεται να είναι ένα rebranded του OnePlus 10T για την κινεζική αγορά. Η συσκευή πιθανότατα θα διαθέτει οθόνη E4 AMOLED 6,7 ιντσών με ανάλυση Full HD+ 1080 x 2412 pixel, ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Συνάμα, το smartphone θα μπορούσε να υπερηφανεύεται για 16 GB LPDDR5 RAM και έως 512 GB ROM UFS 3.1. Θα είναι προ-εγκατεστημένη η έκδοση λειτουργικού Android 12 και ColorOS 12.1. Μπορεί να τροφοδοτείται από μια μπαταρία 4.800 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 150 W.

Όσον αφορά τα οπτικά στοιχεία, το Ace Pro θα μπορούσε να φιλοξενήσει μια εγκατάσταση τριπλής πίσω κάμερας που αποτελείται από μια κύρια κάμερα Sony IMX766 50MP με υποστήριξη OIS συνοδευόμενη από μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα 8MP και μια κάμερα macro 2MP. Στο μπροστινό μέρος, θα μπορούσε να εξοπλιστεί με κάμερα 16MP για selfies και βιντεοκλήσεις.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...