Jump to content

Πρώτη ματιά στα Amazfit GTR 4 και GTS 4


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχουμε άλλη μια συλλογή εικόνων από επερχόμενα smartwatches Amazfit – αυτή τη φορά είναι τα Amazfit GTR 4 και GTS 4. Αυτές θα είναι οι premium επιλογές της Amazfit που θα διαδεχθούν τα GTR 3 και GTS 3 του περασμένου έτους . Τα δύο ρολόγια θα έχουν σχεδόν πανομοιότυπα εσωτερικά με τη μεγαλύτερη διαφορά να εντοπίζεται στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Το Amazfit GTR 4 θα φέρει μια στρογγυλή οθόνη αφής AMOLED 1,43 ιντσών με ανάλυση 466 x 466 px και λειτουργία Always-on Display (AoD). Θα διαθέτει περίβλημα από κράμα αλουμινίου σε ασημί και μαύρο χρώμα με πλαϊνό κουμπί και άλλο ένα πλήκτρο στη δεξιά πλευρά για απτικό έλεγχο. Θα διατίθεται με λουράκια ρολογιού από δέρμα, σιλικόνη ή νάιλον.

Το GTS 4 αποκτά μια ακόμη μεγαλύτερη AMOLED μεγέθους 1,75 ιντσών με ανάλυση 390 x 450 px αλλά σε ορθογώνια μορφή. Διαθέτει επίσης περίβλημα αλουμινίου και πλήκτρο στο πλάι. Το GTS 4 θα έχει πάχος μόλις 9,9 χιλιοστά και θα ζυγίζει 27 γραμμάρια χωρίς το λουρί. Θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο, ροζ χρυσό και καφέ περίβλημα με λουριά ρολογιού είτε από σιλικόνη είτε από νάιλον.

Η εταιρεία  θα προσφέρει πάνω από 200 watchfaces. Τα GTR 4 και GTS 4 θα μπορούν να παρακολουθούν πάνω από 150 αθλητικές λειτουργίες με αυτόματη αναγνώριση, αθλητική καθοδήγηση και ανάλυση προπόνησης. Υπάρχει επίσης GPS διπλής ζώνης με υποστήριξη και για τα πέντε παγκόσμια συστήματα εντοπισμού θέσης.

Αυτή την φορά και τα δύο ρολόγια θα είναι εξοπλισμένα με ηχείο και μικρόφωνο με υποστήριξη για κλήσεις Bluetooth και ανεξάρτητη αναπαραγωγή μουσικής. Το Amazfit προσθέτει επίσης τον νέο οπτικό αισθητήρα 4PD BioTracker 4.0 PPG, ο οποίος θα προσφέρει πιο ακριβείς μετρήσεις όλη την ημέρα για τον καρδιακό ρυθμό, το οξυγόνο στο αίμα και τα επίπεδα στρες.

Εξαρχής θα υπάρχει το Zepp OS 2.0. Οι χρήστες σε ορισμένες περιοχές θα αποκτήσουν πρόσβαση και στην βοηθό Amazon Alexa. Και τα δύο ρολόγια θα είναι προφορτωμένα με μια σειρά από εφαρμογές Amzfit πρώτου κατασκευαστή, αλλά θα υποστηρίζουν επίσης ένα εμπλουτισμένο οικοσύστημα Mini App με εφαρμογές όπως GoPro και Home Connect καθώς και μερικά mini παιχνίδια.

Το Amazfit GTR 4 διαθέτει μπαταρία 475 mAh με αυτονομία 12 ημερών, ενώ το GTS 4 διαθέτει μπαταρία 300 mAh που θα σας προσφέρει αυτονομία 7 ημέρες μεταξύ των φορτίσεων.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...