Jump to content

200 ​​εκατομμύρια συσκευές έχουν εγγραφεί στο Samsung SmartThings Find


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντα υπήρχε το ερώτημα γιατί η Samsung δεν δημιουργεί ένα project αντίστοιχου του δικτύου Find My της Apple και τελικά αυτό συνέβη… έτσι προέκυψε η δημιουργία του ονομαζόμενου “SmartThings Find της Samsung”. Η υπηρεσία έχει φτάσει σε ένα νέο ορόσημο καθώς η Samsung ανακοινώνει ότι το SmartThings Find έχει φτάσει τους 200 εκατομμύρια “κόμβους” παγκοσμίως που βοηθούν στον εντοπισμό χαμένων συσκευών και αντικειμένων. Κόμβος είναι οποιαδήποτε συσκευή Samsung που έχει επιλεγεί στο SmartThings Find.

Είμαστε περήφανοι και ενθουσιασμένοι που βλέπουμε την ταχεία ανάπτυξη της υπηρεσίας SmartThings Find. Σε λιγότερο από δύο χρόνια, 200 εκατομμύρια συσκευές έχουν επιλέξει να βοηθήσουν τους συναδέλφους χρήστες του Samsung Galaxy να βρουν τις συσκευές τους που δεν έχουν τοποθετηθεί, καθιστώντας το μια από τις ταχέως αναπτυσσόμενες υπηρεσίες της Samsung”. – TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής της Samsung Mobile Mobile Experience Business.

Οποιοδήποτε smartphone Samsung Galaxy είναι εγγεγραμμένο στο δίκτυο SmartThings Find μπορεί να βρει τις συσκευές του, τα wearable ή τις έξυπνες ετικέτες του και να συμμετάσχει για να βοηθήσει άλλους να βρουν τα αντικείμενα που δεν έχουν τοποθετηθεί. Η Samsung κυκλοφόρησε τα Galaxy SmartTag και SmartTag+ που χρησιμοποιούν Bluetooth χαμηλής ενέργειας και UWB (υπερευρεία ζώνη) για την παρακολούθηση κοντινών συσκευών.

Εάν χαθεί μια συσκευή ή ένα στοιχείο με SmartTag, οι κοντινές συσκευές Galaxy που είναι εγγεγραμμένες στο δίκτυο SmartThings Find μπορούν να αναμεταδώσουν την κατά προσέγγιση τοποθεσία του στοιχείου με ασφάλεια και ανώνυμα. Τα αναγνωριστικά συσκευών στο δίκτυο αλλάζουν κάθε 15 λεπτά και αποθηκεύονται με ασφάλεια με κρυπτογράφηση. Η εφαρμογή SmartThings Find διαθέτει επίσης ένα εργαλείο για την μη αυτόματη ανακάλυψη άγνωστων SmartTag που ο χρήστης μπορεί εν αγνοία του να φέρει.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...