Jump to content

Αποκλειστικές live λειτουργίες προστίθενται στην υπηρεσία Apple Music


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι διάφορες υπηρεσίες streaming μουσικής όπως το Spotify, το YouTube Music, το Deezer, το TIDAL συχνά προσθέτουν νέες δυνατότητες για να προσπαθήσουν να βελτιώσουν περαιτέρω την προσφορά τους. Η υπηρεσία Apple Music δεν αποτελεί εξαίρεση, επομένως, εάν είστε συχνός χρήστης της, θα χαρείτε να μάθετε ότι αποκτά νέες, αποκλειστικές live λειτουργίες . Αυτές οι αποκλειστικές κυκλοφορίες, που ονομάζονται Apple Music Sessions, θα περιλαμβάνουν μερικούς από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στον κόσμο, καθώς και ανερχόμενους καλλιτέχνες. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι χρήστες του Apple Music θα μπορούν να ακούν αυτές τις αποκλειστικές live εκδόσεις στο Spatial Audio.

Όλα τα Apple Music Sessions ηχογραφούνται από τα στούντιο της Apple Music σε όλο τον κόσμο. Είναι αρκετά ενδιαφέρον, ότι και αυτά έχουν γυριστεί, γεγονός που κάνει τον συνδυασμό κομματιών Spatial Audio και συνοδευτικών μουσικών βίντεο live απόδοσης πιο ελκυστικό.

Εάν πληρώνετε ήδη για το Apple Music, τότε θα θέλετε να μάθετε ότι το Apple Music Sessions είναι ήδη διαθέσιμο με κυκλοφορίες από την Carrie Underwood και την Tenille Townes, ηχογραφημένες από τα νέα στούντιο της Apple Music στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Στο Apple Music Sessions θα προστεθούν επιπλέον καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των Ronnie Dunn, Ingrid Andress και πολλών άλλων. Επίσης, η Apple επιβεβαίωσε τα σχέδια για επέκταση της σειράς σε άλλα είδη μουσικής στο μέλλον.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...