Jump to content

Μεγαλώνει η γκάμα της HMD με τα Nokia 2660 Flip, 5710 XpressAudio και 8210 4G


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άλλοι αγνoούν εντελώς τα features phones, όμως υπάρχουν μερικοί χρήστες εκεί έξω που δεν τα αλλάζουν με τίποτα και η Nokia τα επαναφέρει στην αγορά. Μάλιστα, τα νεότερα μοντέλα απέκτησαν ορισμένες εξαιρετικά σύγχρονες δυνατότητες! Υπάρχει το επανασχεδιασμένο Nokia 8210 4G, ναι αποτελεί τον διάδοχο του επιτυχημένου Nokia 8210 που θαυμάσαμε όλοι το 1999 καθώς και το Nokia 2660 Flip που προσφέρει μια οικεία εμπειρία και μεγάλα κουμπιά. Η Nokia τιμά επίσης τη σειρά XpressMusic με το Nokia 5710 XpressAudio με ενσωματωμένα ασύρματα ακουστικά.

Το Nokia 5710 XpressAudio είναι η πιο συναρπαστική προσφορά από τη δέσμη των νέων μοντέλων χάρη στα ενσωματωμένα ασύρματα ακουστικά. Το πίσω μέρος του τηλεφώνου διαθέτει έναν συρόμενο μηχανισμό που φιλοξενεί τα buds και τα φορτίζει ενώ δεν χρησιμοποιούνται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα buds για να ακούσετε μουσική που είναι αποθηκευμένη στη συσκευή (έως 32 GB αποθήκευσης μέσω της υποδοχής microSD) ή να ακούσετε ραδιόφωνο και μπορείτε επίσης να τα συνδέσετε με οποιαδήποτε άλλη συσκευή, όπως smartphone ή tablet. Δεν απουσιάζει και η κλασσική υποδοχή ακουστικών 3,5mm.

Από την άλλη, έχουμε και το Nokia 5710 που διαθέτει έγχρωμη οθόνη QVGA 2,4 ιντσών και πλήκτρα ελέγχου ήχου στο πλάι της οθόνης. Το τηλέφωνο διαθέτει επίσης μια πίσω κάμερα VGA και μια αφαιρούμενη μπαταρία 1.450 mAh με ονομαστική διάρκεια έως και 6 ώρες ομιλίας 4G και φορτίζει μέσω microUSB. Εκτελεί την έκδοση λογισμικού S30+. Το Nokia 5710 διατίθεται σε λευκό/κόκκινο και μαύρο/κόκκινο χρώμα με τα ακουστικά να ταιριάζουν με το κύριο χρώμα του τηλεφώνου.

Το Nokia 8210 4G δανείστηκε τη σχεδίασή του από το κλασικό μοντέλο που κυκλοφόρησε το 1999, αλλά φέρει ένα εντελώς διαφορετικό υλικό. Υπάρχει έγχρωμη οθόνη 2,8 QVGA, συνδεσιμότητα LTE και υποστήριξη αποθήκευσης δεδομένων έως και 32 GB μέσω κάρτας microSD. Το τηλέφωνο είναι κατασκευασμένο από πολυανθρακικό υλικό και διατίθεται στο χρώμα της άμμου, σε μπλε και κόκκινο. Υπάρχει μια αφαιρούμενη μπαταρία 1.450 mAh με ονομαστική διάρκεια ομιλίας έως και 6 ώρες σε 4G και έως και 19 ημέρες σε κατάσταση αναμονής. Άλλα πρόσθετα περιλαμβάνουν έναν δέκτη ραδιοφώνου FM που λειτουργεί τόσο με ενσύρματα όσο και με ασύρματα ακουστικά, ένα ενσωματωμένο MP3 player και το αγαπημένο παιχνίδι Snake.

Το Nokia 2660 Flip είναι η τρίτη νέα πρόταση των Φιλανδών και φέρνει παρόμοιες προδιαγραφές με τα άλλα δύο νέα κινητά τηλέφωνα Nokia, αλλά σε μορφή clamshell. Διαθέτει κύρια οθόνη 2,8 QVGA, δευτερεύον πάνελ 1,77 ιντσών, κάμερα VGA και μπαταρία 1.450 mAh με ονομαστική διάρκεια έως και 20 ημέρες σε αναμονή.

Το Nokia 2660 Flip διαθέτει επίσης μεγάλα κουμπιά καθιστώντας το μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για ηλικιωμένους χρήστες. Η συσκευή λειτουργεί επίσης με S30+ και υποστηρίζει κάρτες SD έως 32 GB. Διατίθεται σε μαύρο, μπλε και κόκκινο χρώμα.

Και τα τρία τηλέφωνα έρχονται στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου αργότερα αυτόν τον μήνα. Τα Nokia 8210 4G και Nokia 2660 Flip θα πωλούνται με 64,99 £ (59 €) ενώ το Nokia 5710 XpressAudio θα κοστίζει 74,99 £ (69 €).

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...