Jump to content

Τα Xiaomi 12S Pro και Xiaomi 12S Ultra απέναντι στο iPhone 13 Pro Max


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελάχιστες ημέρες έχουν περάσει από την ανάδειξη της νέας σειράς Xiaomi 12S για την αγορά της Κίνας και παράλληλα είναι από τα πρώτα smartphones στον κόσμο που εξοπλίζονται με Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Η σειρά περιλαμβάνει ένα vanilla Xiaomi 12S, ένα Xiaomi 12S Pro και ένα Xiaomi 12S Ultra. Τα τηλέφωνα είναι υπό-εξέταση από πολλούς Κινέζους reviewers και τα benchmarks αυτών των συσκευών έχουν βγει.

Τα Xiaomi 12 Pro και Xiaomi 12 Ultra κοντράρονται με τα Xiaomi 12 Pro, Realme GT 2 Pro, Redmi K40, Redmi K50 Pro και το iPhone 13 Pro Max. Αρκετές είναι οι βελτιώσεις στην απόδοση και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε σχέση με τη σειρά Xiaomi 12, η ​​οποία τροφοδοτείται από το chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Ωστόσο, η δοκιμή οθόνης σε χρόνο αποκάλυψε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Τα Xiaomi 12S Pro και Xiaomi 12S Ultra συγκρίνονται με τα Xiaomi 12 Pro, Realme GT 2 Pro, Redmi K40, Redmi K50 Pro και το iPhone 13 Pro Max. Τα αποτελέσματα που κοινοποιήθηκαν από τον YouTuber, Geekerwan, αποκαλύπτουν ότι τα Xiaomi 12S Pro και 12S Ultra με Snapdragon 8+ Gen 1 ξεπερνούν κάθε ναυαρχίδα Android στη λίστα, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών MediaTek Dimensity 9000 και Snapdragon 8 Gen 1. Ωστόσο, τα τηλέφωνα βρίσκονται πίσω από το iPhone 13 Pro Max στο 3DMark Wildlife Stress Test, όπου η συσκευή περνάει από 20 βρόχους βαρέων φορτίων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Βγαίνει μπροστά το Xiaomi 12S

Ένα άλλο τεστ που εκτελεί ο YouTuber είναι το τεστ αντοχής SoT (screen-on-time) όπου τα πράγματα γίνονται ενδιαφέροντα. Το Xiaomi 12S Pro διαρκεί 7 ώρες και 50 λεπτά και το 12S Ultra 7 ώρες και 47 λεπτά, ξεπερνώντας τις 7 ώρες και 42 λεπτά SoT του iPhone 13 Pro Max.

Η δοκιμή SoT περιλαμβάνει παιχνίδια (Genshin Impact), μέσα κοινωνικής δικτύωσης (κύλιση TikTok και μηνύματα WeChat και κλήσεις φωνής/βίντεο), περιήγηση στο web και streaming βίντεο. Κάθε εργασία δοκιμάστηκε για 30 λεπτά μέχρι να εξαντληθεί η μπαταρία.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι δοκιμές έγιναν στην Κίνα με κινεζικά μοντέλα, λειτουργικό σύστημα και εφαρμογές και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι διαφορετικά για τα παγκόσμια μοντέλα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...