Jump to content

Ακριβότερη όλη η σειρά Samsung Galaxy Watch5 συγκριτικά με τα περσινά Watch4


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υψηλότερο θα είναι το κόστος αγοράς για την επερχόμενη οικογένεια wearable συσκευών Galaxy Watch5 της Samsung συγκριτικά με τις συσκευές Watch4 που κυκλοφόρησαν πέρυσι. Την νέα αυτή πληροφορία μοιράστηκε με όλους ο αξιόπιστος Roland Quandt (OnLeaks), επομένως υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα από ότι εκτιμούν κάποιοι να είναι αληθινή αυτή η φήμη.

Το μοντέλο Galaxy Watch5 44mm μόνο με την λειτουργία Bluetooth θα κοστίζει 350 ευρώ, ενώ το αδερφάκι του με δυνατότητα LTE θα πωλείται στα 400 ευρώ.

Τέλος, το Galaxy Watch5 Pro θα έρθει σε ένα μέγεθος: 45 mm και η έκδοση Bluetooth, θα κοστίζει 490 €, ενώ αν επιλέξετε την παραλλαγή LTE θα πρέπει να πληρώσετε 540 €. Το Pro θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και στο χρώμα του τιτανίου. Το 40mm Watch5 θα προσφέρεται σε ροζ-χρυσό, γκρι και ασημί, ενώ οι έγχρωμες εκδόσεις 44mm Watch5 είναι μπλε, γκρι και ασημί.

Για απλή σύγκριση, σημειώστε ότι η τιμή του Galaxy Watch4 40 χιλιοστών ήταν 270 € μόνο με Bluetooth και 320 € με LTE, επομένως εξετάζουμε μια αύξηση τιμής 30 € εδώ. Το Galaxy Watch4 44 χιλιοστών κοστίζει 300 € μόνο με Bluetooth και 350 € με LTE, επομένως αυτό θα μεταφραστεί φέτος σε αύξηση τιμής των 50 €.

Το Galaxy Watch4 Classic 46 mm, το οποίο θα αντικατασταθεί από το Galaxy Watch5 Pro, μπορεί να αγοραστεί με 400 € (Bluetooth) ή 450 € (LTE). Αυτό σημαίνει ότι το επερχόμενο μοντέλο θα είναι 90 ευρώ πιο ακριβό από τον προκάτοχό του.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...