Jump to content

Netflix: Προτείνει ένα φθηνότερο πρόγραμμα με ενδιάμεση προβολή διαφημίσεων


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στα πλαίσια του φεστιβάλ Cannes Lion, ο διευθύνων σύμβουλος του Netflix, Ted Sarandos, έδωσε την πιο άμεση ένδειξη ότι θα ξεκινήσει ένα φθηνότερο πακέτο συνδρομής που θα υποστηρίζεται από διαφημίσεις στην υπηρεσία streaming μετάδοσης.

Ουσιαστικά, ο κ. Sarandos είπε ότι η εταιρεία θα “προσθέσει ένα πακέτο με διαφημίσεις στο Netflix αλλά με νέα εντελώς διαφορετική μορφή από αυτό που γνωρίζετε σήμερα”. Μετά την λήξη της πανδημίας, το Netflix σημείωσε πτώση όσον αφορά τον αριθμό των συνδρομητών, καθώς οι άνθρωποι ξόδευαν λιγότερο χρόνο παρακολουθώντας τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.
Ταυτόχρονα, νέες υπηρεσίες streaming περιεχομένου όπως το HBO, η Disney ή η Apple, αναπτύχθηκαν για να ανταγωνιστούν το Netflix,ενώ συνέχιζε να ξοδεύει πολλά δισεκατομμύρια για τη δημιουργία περιεχομένου. Λοιπόν, αυτή η τρελή δαπάνη περιεχομένου περιορίστηκε, πολλές εκπομπές ακυρώθηκαν και τώρα το Netflix θα προσπαθήσει να ενισχύσει τους αριθμούς των συνδρομητών πηγαίνοντας προς τα κάτω στην αγορά.
Επί του παρόντος, στο Netflix οι συνδρομές για το πακέτο Basic ξεκινά από 9,99 $ το μήνα με ποιότητα εικόνας SD (έως 480p), ακολουθούμενο από το πακέτο των 15,49 $ το μήνα που προσφέρει ευκρίνεια 1080p και τέλος, υπάρχει το πακέτο Premium Netflix στα 19,99 $ το μήνα που περιλαμβάνει ποιότητα 4K UHD σε έως και τέσσερις συσκευές.
Εκτός από την συνεχή προσπάθεια αποτροπής της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης, το Netflix πιθανότατα θα εισαγάγει τη νέα βαθμίδα συνδρομής που υποστηρίζεται από διαφημίσεις σε κάτι κοντά στην τιμή συνδρομής του Apple TV+ 4,99 $ και θα προσπαθήσει να ανακτήσει τη διαφορά με έσοδα από διαφημίσεις.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...